Koliko berem bi se naj mazda 2 od mazde prodajala se naprej. Zdaj sem pa totalno zmeden. Kaj zdaj bo mazda 2 hybrid (toyota) in mazda 2 (mazda). Bom probal poiskat clanek, je se kdo to zasledil?
Kot sem uspel zaslediti, je mazda letos dala na trg malo bolj navito mazdo 2 GT. Ta naj bi se prodajala vzporedno z novo(Yaris varianto) , ki pride na trg 2022.
Smo imeli eno corollo hibrida v službi in nikomur ni bila všeč. Vsi so govorili,da tole ne gre nikamor,da se samo dere v visokih obratih. Je pa res,da so naši službeni avti iz VW grupe, vsi po vrsti dizli ter avtomatiki. Corolla te prisili, da voziš počasi in ekonomično,kar je verjetno tudi naloga hibridov. Drugače pa zelo udoben avto, ki žal v meni ne prebudi čustev in veselja do vožnje, kot moji avti v garaži😁.
Ko sem šel na poskusno vožnjo cololle, mi je prodajalec prvo povedal za to 10-letno podalšano jamstvo na hibride. Baje, tako mi je zatrdil, da niso imeli še niti ene reklamacije oziroma okvare na te menjalnike in prav tako na baterije. Zato so lahko šli v to dodatno garancijo do 10 let, ker stvarem zaupajo. Kot sem že napisal, tej hibridi, s tem menjalnikom, kot pri Toyoti, definitivno niso zame. 😊
Če se prostovoljno vključiš v "relax" po petih letih, ko preteče Toyotina garancija, se le ta, podaljša na 10 let ali 160000 prevoženih kilometrov.
Toyota: "Po preteku tovarniške garancije vam nudimo možnost, da se brezplačno vključite v program jamstva Toyota Relax*. Kot dokaz kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti naših vozil vam po vsakem rednem servisu ponujamo brezplačno popravilo vozila v primeru morebitne okvare (vse do starosti vozila do 10 let ali 160.000 km), pod pogojem, da vaš avtomobil servisirate pri pooblaščenem partnerju Toyota.
Alex, ti bi prav MORAL živet v Ljubljani; bi imel najlepši avto, v najlepši barvi ter živel v najlepšem mestu na planetu (vsaj po besedah aktualnega župana) :)))
Osebno mi je tanov Yaris prav všečen, ko jo ima sodelavka v neki temnomodri barvi, se prav rad ustavim in ga vedno pogledam. Zadeva naredi kvaliteten vtis.
Ha, ha. 😊 Vse ja, a da bi živel v Ljubljani, to je zadnja opcija.😉
Tudi mene je vožnja z novo Corollo razočarala. Predvsem zaradi avtomatskega menjalnika,ki nabije obrate v višave ob vsakem še najmanjšem pritisku na gas!
Pa ne vem kaj v tem avtu dela tipka sport-samo obrate nabije še višje in avto je še glasnejši,gre pa nikamor🤪. Drugače pa je verjetno super avto za starejše in umirjene voznike.
Me zanima kako bo z garancijo, toyota ima 10let, to mazda sigurno nebo imela. In pa na servisu ce bo kaj se bodo kar lovili-nova tehnologija za mazda servise. Kar me pa najbolj firbec je pa olje bo toyotino ali prepakirano v mazda plastenke. Zanimive bodo tudi cene servisov saj pri toyoti ves cene servisov za 5+ let v naprej. Meni je sodelovanje toyote in mazde zelo vsec.
Meni tudi. Čeprav me je sama vožnja z corollo razočarala.
Vemo, da sta obe znamki vedno v samem vrhu glede kvalitete in zadovoljstva kupcev. Tako, da bo tako sodelovanje dobrodošlo tudi pri bodočih Mazdinih hibridnih. Ne pozabimo, da je tu zraven tudi lexus.
Meni je pa ta novi Yaris trenutno najlepši mali avtek. Razširjeni blatniki, lepo široko stoji na cesti, agresiven izgled. Tako, da raje v sodelovanju s toyoto kot pa včasih Fordom.
Res je, da bi bilo lepše, če bi naredili svoj avtek, a so taki časi, da so razna sodelovanja nujna za obstoj tako majhne avtomobilskev znamke, kot je mazda. Zato prst gor. 👍
Ja malo več elegance pa bi pričakoval od Mazde. Upam da bodo vseno izdali tudi novo M6 oz. kakorkoli jo bodo poimenovali, da bo nekej tudi za nas.
Ja. In, da bi bila atraktivna in agresivna. Samo, da ne bodo prešli v sivo povprečje. 🤔Ker zadnje čase jim to "kodo" oblikovanje kar škripa. Samo poglejmo si mazdin električni avto. Obup. Medtem, ko si druge znamke upajo nekaj več, se mazda počasi izgublja... 🤔
Auuu, "kvadratni"plastični blatniki. Ravno tega sem se bal. To je tako grdooo. Tudi spredaj je bolj boga. Upam, da bodo vsaj tej večji" suv"-i lepše izgledali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, tudi meni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani