Alex, ti bi prav MORAL živet v Ljubljani; bi imel najlepši avto, v najlepši barvi ter živel v najlepšem mestu na planetu (vsaj po besedah aktualnega župana) :)))
Osebno mi je tanov Yaris prav všečen, ko jo ima sodelavka v neki temnomodri barvi, se prav rad ustavim in ga vedno pogledam. Zadeva naredi kvaliteten vtis.
Ha, ha. 😊 Vse ja, a da bi živel v Ljubljani, to je zadnja opcija.😉
Tudi mene je vožnja z novo Corollo razočarala. Predvsem zaradi avtomatskega menjalnika,ki nabije obrate v višave ob vsakem še najmanjšem pritisku na gas!
Pa ne vem kaj v tem avtu dela tipka sport-samo obrate nabije še višje in avto je še glasnejši,gre pa nikamor🤪. Drugače pa je verjetno super avto za starejše in umirjene voznike.
Me zanima kako bo z garancijo, toyota ima 10let, to mazda sigurno nebo imela. In pa na servisu ce bo kaj se bodo kar lovili-nova tehnologija za mazda servise. Kar me pa najbolj firbec je pa olje bo toyotino ali prepakirano v mazda plastenke. Zanimive bodo tudi cene servisov saj pri toyoti ves cene servisov za 5+ let v naprej. Meni je sodelovanje toyote in mazde zelo vsec.
Meni tudi. Čeprav me je sama vožnja z corollo razočarala.
Vemo, da sta obe znamki vedno v samem vrhu glede kvalitete in zadovoljstva kupcev. Tako, da bo tako sodelovanje dobrodošlo tudi pri bodočih Mazdinih hibridnih. Ne pozabimo, da je tu zraven tudi lexus.
Meni je pa ta novi Yaris trenutno najlepši mali avtek. Razširjeni blatniki, lepo široko stoji na cesti, agresiven izgled. Tako, da raje v sodelovanju s toyoto kot pa včasih Fordom.
Res je, da bi bilo lepše, če bi naredili svoj avtek, a so taki časi, da so razna sodelovanja nujna za obstoj tako majhne avtomobilskev znamke, kot je mazda. Zato prst gor. 👍
Ja malo več elegance pa bi pričakoval od Mazde. Upam da bodo vseno izdali tudi novo M6 oz. kakorkoli jo bodo poimenovali, da bo nekej tudi za nas.
Ja. In, da bi bila atraktivna in agresivna. Samo, da ne bodo prešli v sivo povprečje. 🤔Ker zadnje čase jim to "kodo" oblikovanje kar škripa. Samo poglejmo si mazdin električni avto. Obup. Medtem, ko si druge znamke upajo nekaj več, se mazda počasi izgublja... 🤔
Auuu, "kvadratni"plastični blatniki. Ravno tega sem se bal. To je tako grdooo. Tudi spredaj je bolj boga. Upam, da bodo vsaj tej večji" suv"-i lepše izgledali.
Jah, različni ludje različni kriteriji, nimaš kej.
In kot praviš @Nejc1986 s temi novimi trendi so res čist razkosal razrede (kar ni nujno slabo, pač moraš zdej dejansko cel vozni park pri vseh znamkah pogledat, ko iščeš kej novega). Po mojem zato, da lahko rečejo, da oni majo pa neki boljš kot "konkurenca", čeprav si to konkurenco na koncu koncev mala vsak sam, eni s prtlažnikom in zunanjimi merami, drugi spet s tem kolk bojo moral za to na koncu odštet.
Nič ne de, mazda 6 bo še vseeno izginila xD
Edino, če bodo dali ven kako nadomestno vozilo, še bolj premium in še lepše, kot je mazda 6. In močnejše. 🤔
Sam jaz nikakor ne morem razumeti zakaj ima Mazda tako majhen tržni delež. Ima najlepse serijske avtomobile, ki so povrh vsega se zelo zanesljivi in tudi varčni. Edino kar Mazdi manjka je še kakšen močnejši motor pa mal več reklame. Pa sem to že večkrat ugotavljal pa ne vidim kje se zašteka pri prodaji, da folk raje kupi npr. Octavio namesto M6.
Da pa vsi palijo na te SUVe mi tud nikakor ne potegne, pa kje je ostala eleganca, uporabnost in užitek v vožnji... sam da si modern in gremo.
Meni je pa še vedno fascinantno to, da skoraj vsi rečejo, kako lep avto je Mazda, a kupi jih ga zelo malo od njih. Na koncu se ponavadi odločijo za kako konfekcijsko kio ali "suva" peugeota. Ja, pa golfa tudi, čeprav je ta zadnji serije 8 res grd. Še dacie bodo kmalu lepše oblikovane. Na žalost so ljudje izgubili smisel za estetiko in bi kupili tudi plastično škatlo na štirih kolesih z ful ledicami, samo, da je moderno in so v trendu. In da bi pisalo gor suv. Vsi tej novodobni avti postajajo vedno bolj oglati, brezosebni, podobni so kot jajce jajcu. Škoda, da tudi Mazda kar hitro sledi tem trendom in bi tudi sama, če bo tako nadaljevala, lahko pristala v povprečju. 🤔
to šele bo ekološka katastrofa, da gre vse na elektriko.... to bi kr velik stvari potegnlo za sabo ena izmed njih bi bla po velki potrebi po gradnji novih elektrarn, elektrarne pa vsi vemo kakšni onesnaževalci so... če bi se šlo na eko varianto kot je fotovoltaika bi se spet ogromno parcel uničlo zarad tega, za vetrno velja enako.... poleg tega bo treba 1x rabljene akumolatorje nekam odlagat...
Pri nas bodo pa s premogom, ki ima ful žvepla, delali v TEŠ
Folk pali na SUV-e ker je to zdaj trend. Niti en ne razmišlja al to sploh rabi. To je avtoindustrija naredila zato, ker v povprečju lahko za SUV-a kasirajo 3000 EUR več kot za ekvivalentnega karavana pa čeprav so proizvodnji stroški enaki.
Mlade družne pa recimo ne najdejo več novega enoprostorca ne ustreznega karavana in iščejo med rabljenimi.
Te grdobe od suv-ob so nam enostavno vsilili amerosi. Samo, da je to prišlo v Evropo trideset let za njimi. Upam, da bo mazda vseeno tudi v bodoče izdelala vsaj kaj podobnega normalnemu avtu, pa četudi ne bo več karavana.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ha, ha. 😊 Vse ja, a da bi živel v Ljubljani, to je zadnja opcija.😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani