Skoči na vsebino
Mazda6 2013
Napisano

Razlika med Takeri in Mazdo 6 III so menda minimalne ... vsaj tako pravijo na FBju :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Razlike so mogo?e res minimalne, ampak ?e malenkosti lohk hiter pokvarijo avto ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 III
Napisano

?e bo takole zgledala bo po?tena zadeva, ampak se bojim, da se bo zgodil podobno kot pri ?estici... sicer mi je lepa, ampak Takeri je bla pa le Takeri :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX8
Napisano

Objavljena slika

Vote Mazda in 2012!

Racing fans will know GRAND-AM Road Racing's Rolex Sports Car Series well, along with the Mazda RX-8 race teams that regularly steal wins from the likes of Ferrari and Porsche in GT-class competition.

Well, today through Sunday, we're asking all of you to help them win again—specifically Team Sahlen, whose win three weekends ago at Mazda Raceway Laguna Seca earned them a spot in the 2012 Rolex Moment of the Year running!

Click over to the official Mazdaspeed Motorsports page to cast your vote and see some footage of Team Sahlen in action, then SHARE this with fellow Mazda drivers!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5 - British GT Championship
Napisano

Objavljena slika

The SMH Fleet Solutions, Mazda Financial Services, Total Lubricants and Jota Aviation sponsored Mazda MX-5 GT4 race car currently competes in the Avon Tyres British GT Championship, challenging conventions by taking on long established GT4 race cars, Aston Martin, Ginettas and Lotus. Following the success of the Mazda MX-5 GT4 race car performance in the Championship, Mazda UK and Jota Sport will now be building customer MX-5 GT4 race cars to order for the 2013 season for ?125,000, excluding VAT.

Weighing at just 1,000kg, the Mazda MX-5 GT4 race car has a power output of 320bhp from its 2.0-litre engine and a paddle shift sequential six-speed Hewland gearbox giving a 0-60mph time of just three seconds with a top speed of 160mph, making this the fastest and most powerful MX-5 in the World.

To date, the MX-5 GT4 race car has competed in six of the eight Avon Tyres British GT Championship races and has secured two podium finishes. Brands Hatch in June brought the first podium finish for the team taking third place and ending the dominance of Ginetta and Lotus. At Snetterton in August, the Mazda MX-5 GT4 finished on the podium again with a second place, demonstrating that this car is a real title contender.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

Sem mislil po obliki, ker CX 5 to vsekakor ne more bit.

v Nem?iji je bil CX-5 progla?en za najlep?ega mestnega terenca ;) nvem, CX-5 tut men ni napa?n :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Jaz bi ?elel videt ?e kako drugo barvo kot samo tole rde?o, jao. <_<:rolleyes:

to ti neki napoveduje :P

V?eraj sem prebral na internetu na neki ameri?ki avtomobilisti?ni strani (ne vem na ?alost ve? kateri),vse o novi mazdi 6. Prej?nji model so za ameri?ki trg izdelovali v Fordovi tovarni v Michiganu (kjer izdelujejo ve?inoma samo ?portne forde-mustanga, kuguarja in podobne modele).

In kje je sedaj trik? Namre?, novo Mazdo 6 bodo tudi za ameri?ki trg izdelovali Japonci (razen V6,3,7 motorja z 272 konji, ki bo ?e vedno ameri?ki).Po nekih podatkih (ne vem ve? to?no ali za mesec ali celo leto 2011) naj bi Honda prodala

250000 accordov , mazd 6 pa so prodali le 24000.In je posvetil alarm v Hiro?imi.

In so predstavili ta famozni Takeri, ki pa ni bil povsem v?e? in po okusu ameri?anov.In so ga malo priredili, da bo za vse trge v?e?en.In pa,da naj bi poizku?ali forsirati te nove diesel motorje tudi v Ameriki.V planu naj bi bil tudi diesel-hibrid za vse trge.Mislim, da so ga usrali, ker ne morejo narediti v?e?no obliko vsem.

tole so ga mo?no usral, sej, ?e so v EU prodal ve? avtov bi pa? nardil tak, da bi bil bolj v?e?en za EU trg, ker v tem primeru jim bo upadla prodaja v EU, v USA pa dvomim, da se bo kej dost pove?ala... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 III
Napisano

?e bi vsaj bila res taka, ne da se bodo (spet) pokakali in naredili bolj konzervativen dizajn na koncu. :blush:

js pa upam na to, da bojo spremenil, ker mi res ni u?e? tole kar je zgoraj :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Upam da bo kmalu vidt ?e kako drugo barvo, ne sam tole rde?o. <_<:D

tale barva se imenuje "soul red" :D

ah dej no karavan pa res ni za nikamor.

za flikat je pa majka :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Tele fotke so kr cool - zakaj so zamenjali fonte pri napisih mi ni jasno, avto je pa za moje pojme kr mal prevelik in o?itno ali bodo pove?ali ?e trojko ali pa pripravljajo vmesni model (recimo Mazda4), ki bo zapolnil luknjo med trojko in ?estico in bo bolj dru?insko naravnan (5 vrat) saj tale ?estica postaja ?edalje bolj poslovna limuzina :(

po velikosti je celo presegla Xedos 9 :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

ta spodnji je takeri ?e se ne motim.

Tista s traku pa ni dost spremenjena bo?no, me zanima rit, po moje so na?pi?ili lu?i malo

Takeri pa spet mal druga? zgleda ;)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.