To je pri tej opremi, pri Revolution je pa analogen obratomer-to?no tako velik kot tukaj za hitrost, hitrost pa prikazana digitalno ....kot pri motorju pravi? a
No to, majke mi
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hja pa ne - z Bossom lahko kontrirava da sva z dinami?no vo?njo spravila karavana na 5,6 brez kakr?negakoli problema.
Tu pa navaja
Pri trenutni ceni bencina in dizla, 15.000 prevo?enih kilometrih na letni ravni in pri?akovanih porabah goriva 7,0 l//100 za dizla in 7,7 l/100 km
Od kje mu to?
Po drugi strani pa lahko sam povem, da karavana iz praznega v 'full load' spravi? iz 5,6 na 6.0 skorajda te?ko na ve?, kaj bi bencinar povedal ob pomankanju navora?
Ne me narobe razumeti, sam mam raje bencinarje ampak danes si ?e vsak novinar sam postavlja pogoje za svoj ?lanek.
ta je res bu?man
udobje vo?nje (na razdrapanih cestah) - o?itno ne pozna mazde
razsvetljavo merilnikov je treba ro?no prilagajati (no?/dan) - ni res samo tipko mora? pritisniti in dela s senzorjem ali pa s pri?ganimi/ugasnjenimi
predvajalnik glasbe z USB-klju?a ob vsakem zagonu avta za?ne pri prvi skladbi - ha ha ha ha ha ha ha vsak to najde
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
"After owning a 2008 CX-7 and a 2011 CX-7 I decided I wanted something with better gas milage so I went into the dealer expecting to leave with a CX-5. I test drove the CX-5 and when I was walking around I saw the back of the Mazda6 and I asked the salesman, what car is this? He explained to me that this was the new 2014 model, I said I want to test drive this too. After driving both I decided on the Mazda6 and I haven't regretted my decision. I got the touring model and my mom went a day after me and bought the isport model since she liked mine so much. 2 days ago my husband was t-boned when someone ran a red light, my Mazda6 is now totaled! Thankfully he was driving my car because the side airbags saved his life. I now get to go and get another car and you can be sure I'm going to get another Mazda6.
Ampak vseen bi lahko kej ve? vedeli, kdaj pribli?no bo. Problem je tud v tem, ker sem trenutni avto hitro prodal in sedaj sem brez... so pa ?asi dopustov itd... Organizacija transportov me zarad tega mal zeza...
No, par mesecev ?lovek ?e razume... 2-3 se mi zdi normalno... 5+ je pa huda...
mislim, da ima? pravico nadomestnega - ?e sem prav videl ga je uporabnik Jest dobil.
Madona... iz ?esa pa so tele Mazde? Unobtaniuma? Jaz mojo ?e kar ?akam in prodajalec NE VE, kdaj bo avto pri?el do njega. Naro?ena je bila v drugi polovici februarja... ?e takrat je bilo re?eno konec junija/za?etek julija... avta ?e nikjer.
Ko sem nazadnje kupoval nov avto druge znamke, so mi povedali kateri teden bo avto narejen in nato na podlagi tega, kateri teden bo pri?el do prodajalca... ne razumem, zakaj tile natan?ni japon?ki tega ne morejo napravit. In drugo... ?akalni rok za avto?! Pol leta? Sem malo preveril pri drugih znamkah... 4 mesece je bil max...
Lp Uro?
?e ima? tisto s kondenzatorjem je zastoj zaradi serijske napake
1.6 s samo 100KM - to je 9KM manj kot pri starem 1.6 motorju
2.0 s 120KM - za dana?nje ?ase je pri taki kubaturi ?isto premal konjev. ?emu? Vsi grejo v downsizeing in iz 1.0 motorjev vle?ejo 120KM sicer s pomo?jo turbine ampak vseeno.
?e prej?na generacija ?estke je recimo imela pri 1.8 motorju 120KM zdaj je pa to cifra za 2.0 motor. Bi razumel, da dajo motor 1.6 v dveh mo?eh ampak tole se mi zdi kot bi plavali proti toku sploh od kar se obdav?itve za vi?jo kubaturo pove?ujejo.
mogo?e so jo pa tudi olaj?ali z novimi materiali
Voze?a kolona 683 Mazdinih roadsterjev MX-5 je v okolici nizozemskega mesta Lelystad postavila nov svetovni rekord in podrla tistega iz leta 2010.
Nizozemskim organizatorjem je namre? letos uspelo zbrati kar 683 razli?nih primerkov legendarnega Mazdinega roadsterja, ki so se po zboru na testnem poligonu v Lelystadu, uspeli postaviti v premikajo?o se kolono in z velikim ?tevil?nim naskokom podrli rekord postavljen leta 2010 v Essnu, kjer je kolono oziroma parado sestavljalo le 459 vozil.
Za nov rekord so sicer poskrbeli udele?enci iz razli?nih dr?av, mesto na ?elu parade pa je pripadlo dirkalni razli?ici mazde z nizozemskim TV voditeljem Allardom Kalffom za volanom in kot sopotnikom prvim mo?em Mazde v Evropi Jeffom Guytonom, ki je kasneje z veseljem prejel tudi priznanje za dose?en rekord iz rok predstavnika Guinnessove knjige rekordov Pravina Patela.
Dogodek, ki so ga poleg spoznavanja novih Mazdinih tehnologij vgrajenih v novej?e modele, ?tevilni udele?enci med drugim izkoristili za izmenjavo izku?enj pri vzdr?evanju in lepoti?enju mlaj?ih, pa tudi nekaterih ?e skoraj starodobnih vozil, so zaklju?ili s podelitvijo priznanj najbolj atraktivnim primerkom MX-5 in ogledom filma v avtomobilskem kinematografu na prostem.
Eno malo provokativno vpra?anje ?e novim uporabnikom Skyactive tehnologij:
Ko gledam porabo na nem?kih in italijanskih straneh, pa berem vas tukaj me zanima, ali ni tale skyactive samo en marketin?ki bullshit. Porabe so ENAKE kot na moji, regeneracija je ISTA....torej???????????? Kaj prina?a nova tehnologija v realnosti :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani