Zdej me pa nekaj zanima, kira so to rizicne skupine? Ali bodo morali lastniki znamk Fiat, Lancia, Alfa, Peugeot, Renault bolj pogosto delat tehnicne preglede??
Mogo?e pa res..... Glede na kvaliteto!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Oprosti,samo ne more? primerjat tvojih 10cm snega z na?imi 40-50cm!! Sicer so ceste zaj ?e kolko tolko OK,samo vseeno! Ko sn ?el sno?i iz slu?be pa je bla na cesti katastrofa,tak da ne vem,kak bi se znajdo v takem... Lahko pa pride? gdaj ko bo sneg napovedan predtem v MB,pa se pol probamo malo vozit okoli??
Ti?a vun!!
Ja malo se ?e pozna,zaradi same sestave notranjosti tega nastavka,ker ni samo navadna cev.... ?e pa k temu doda? ?e kvaliteten zra?ni filter,kot sn napisal,se pa ?e malo bolj pozna!
Ti?a vun!!
Hmm,drugi auspuh bo? te?ko dobil kakega,bi ti pasal gor razen originalnega,ta pa te bo pri?o ?e pa ?e denarja! Mazdica najina ma namre? zelo smotano nareto to spodaj,nima tak ko ve?ina avtov,da ma zadnji lonec proti koncu pa samo ?e cev nato ven.Mazda 3 ma zadnji lonec nekje na sredini avta,pol pa ?e samo cev naprej! Ko sn se jaz zanimal za "sport auspuh" varijanto,mi je en tam reko,da bi lahko dal celo cev od zadnjega lonca naprej novo oz.?ir?o,pa pol samo taki karbonski nastavek zadaj! Ma pa tip,ki tam dela tudi tako Mazdo 3,pa tudi taki karbonski nastavek zadi,pa morem re?t,da da kr lep zvok avteku! ?e k temu doda? ?e ?portni zra?ni filter,mislim da bi bil kr zadovoljn!
Ti?a vun!!
Evo David,sem ?el malo v akcijo za slikami kakega karbonskega nastavka za najine Mazdice!! Torej zgledal naj bi nekako TAKOLE! Sem se pa jaz to pozanimal pri Avto Tertinek v MB,tam sem takega gledal in se pogovarjal tudi ?e o monta?i!
Ti?a vun!!
Ja bom probal zbrskat kake slike pa da vidi?,ker zadeva res ferfektno zgleda pol! Je pa zadeva malo draga,zaradi karbona seveda.... Pride pa mislim da nekje 17k SIT!
Ti?a vun!!
Jp,pri meni tudi,na ?alost... Mam pa ?e nagledan en karbonski nastavek za odzadi,pa ful dobro zgleda! Je treba malo orig.cevi odrezat pa ga navarit gor,pride pa to ?e letos gor!!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e pa res..... Glede na kvaliteto!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani