Samo jaz sem ?e vedno prepri?an, da sem jo ?e videl v ?ivo. Pa ?e prav pogledal sem, ko se je peljala po glavni jaz sem pa na stranski jo videl (bok). Bila je ?ISTO iste barve kot prototip.
Moja teorjia je, da je bila fatamorgana ali pa, da so se odlo?ili temeljito stestirat prototip (saj veste- vzdr?ljivost) in so se vozili nekje, kjer ni paparacov.
To je edini na?in, da spravimo promet na AC, kamor tudi sodi in ne, da se ?leparji prebijajo skozi ozke uli?ice in od treslajev po?asi ljudem podirajo hi?e in vozijo ?ez doma?e ?ivali.
Sploh ni napa?no razmi?ljanje.
Misl kam gre ta dr?ava. To je isto k v srednjem veku, ko si mogu pla?at davek na povr?ino oken.
Da se jim da. Otro?i?i. Take sem jaz ven dajal (ok res ni dale? nazaj) ko sem naredil izpit in sem mislil, da sem boga za jajca zagrabu ko mamo doma starga Nissana. Da se jim le da (?e posebej Shinerju- Mateyu)...
Imam pa ob?asne prebliske, da bi kje na?el MX5 z pokvarjenim motorjem pa menjam srce in pover tu da pipl
Nekje na netu sem na?el namige o Wankel hibridnih Mx-5kah. <<< Eh to so pa moji prebliski.
Druga?e pa hud avto?ek. Kaj bi dal, da bi ?ivel blizu Nurburgringa. Mx-5ka se bo ?e zelooo dolgo prodajala saj je oblika spet zadetek v polno. ?e pa so ?e izbolj?ali zmogljivosti pa sploh.
V?eraj sem po tv-ju gledal neko oddajo o teh avtomobilih v Sloveniji.
Je uvoznik mazde povedal da tista RX8 ki ima serijsko 210 konjev, jih ima potem ko se preklopi na vodik samo cca. 110 ,in to je slabost pogona na vodik. Kot so ?e povedali bi pa prvo kot prvo moral vodik postati mno?i?no dostopen.
Potem pa ?e dobimo nekak?en obi?ajen avto! 1.3 pa 110 konjev. Pa? malo bolj ?porten mlin?ek. Nekaj socialnega.
Hja samo, ko bomo mi mno?i?no tankal vodik.... Naftni lobiji to preve? zavirajo in vle?ejo zadnje novce od nas kljub temu, da njih samo vrtanje ko?ta isto kot par let nazaj, ko je bil benz 50% cenej?i kot zdaj.
JUHU Wankel ne bo umrl tut, ?e bo zmanjkal benza!! ?eprav tale HydrogenRE je bil nekje (Avto magazin - nek sejem) malenkost (torej samo z besedo) omenjen ?e vsaj leto nazaj, ?e se ne motim.
Druga?e pa pohvalno, da gredo takole naprej. Sedaj pa ?im hitreje pripravit proizvodnjo, da ko bomo lohk tankal vodik na pumpah ma, da se tole prodaja. Zna morda Wankel ?e bolj za?ivet. Ne vem mogo?e ?pekuliram.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je to!
A ni Murano druga?nej?i? Pomoje bi ga prepoznal saj sem jih ?e ve?krat videl v Morav?ah. Imamo Nissan Krulca (avtohi?a/servis) pri nas.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani