Mogoče res, ampak naj bi bilo v planu, da pride v naslednjih letih nova generacija.
Ja, res je. Lahko se bo imenovala drugače in ne bo več karavan izvedbe, bo pa nekaj sigurno zunaj. In zna bit, da bo res kak hibridni 6 valjni benzinar z olala konji.
Tudi tak avto bo v redu, pa čeprav bo benzinar. Bi pa znal imeti tudi veliko navora.
To je bolj varianta za vožnjo iz predmestja v mesto (Kakih 15-20km) ali pa samo kilometer. In ko prideš v službo ga daš polniti s tem, da te čim več ljudi, ki jih poznaš, vidi. Da si fensi in da si in.
Meni je vedno bolj v?e? cx30, seveda med SUVi pa ?e to v ma?nisko sivi. Druga?e pa M3 lim.
Najlep?a je M6, karavan. Sem ?el pa zadnji? mimo prodajalne in v ?ivo res izgleda CX 30 lepa.In nekako ji ta temno siva res pristaja, da se toliko ne vidi te ?rne plastike okoli avta.
Oblika, sprednji del ?isti hunday, zadnji del pa ta kao "porshe"dizajn, ala kia, novi pe?i 206...Avtomobilski dizajn je res trenutno v ?kripcih, saj ne znajo narediti ve? enega lepega avta.Vse je ?e videno, preizku?eno, da ja ni vsaj malo eksoti?no ali druga?no od povpre?ja. In, ko noter nalo?ijo ?e big screen tv je ?alost popolna.Ta avto bo ?ez kak mesec rabil ?e FL, ker ga bo hitro ?as najedel.
Kako lepo bi bilo, da je to res in bi nova 6-ka izgledala kot ta prototip. Pa zvok tudi bi moral bit tak. Edino, kar je malo neugodno je, kako je nizko vse skupaj... pa velike feltne ima.
Na ameri?kih forumih in pod ?lanki so reakcije glede dizelske 6 in CX-5 v smislu: ne hvala, tega ne rabimo, to je za pick-upe in avtobuse. Po svoje razumem, saj imajo 2.5 T in ?e imajo re?itev za pomanjkanje navora v nizkih obratih, pa ?e samo na vsaki deseti pumpi je na voljo dizelsko gorivo (pa ?e to vpra?anje kak?ne kakovosti). Navsezadnje tudi, ker je 3500 USD dopla?ila v primerjavi z 2.5 turbo, avto pa ima 50 konjev manj in manj?i navor.
Po drugi strani pa se jim cedijo sline po 6-ki karavan. Vedno znova bentijo, zakaj ni na voljo pri njih, ker je kao lep?i.
Nekaj modelov bi seveda imelo tudi dizla, predvsem zaradi porabe...obvezno avtomatik.
Meni je pa ta polovi?ni naslon kul. Lepo po?iva roka gor, ?eprav samo na eni polovi?ki, a je le ta mehka.Isto?asno ti prsti po?ivajo na gumbu za nastavitev glasnosti. Lepo narejeno.
Tempomat v 4. prestavi pri 50 km/h, tako sem jaz testiral na mestni vpadnici. Med normalno vo?njo ne opazi?, sploh ?e preizku?a? zmogljivosti ne.
Tempomata sploh nismo uporabljali, ?e manj pa vozili 50/uro.Verjetno se to zgodi, ko elektronika opazi, da nima? namena se ?e naprej vozit, pa najprej izklopi dva cilindra nato ?e dva. Pa ima? porabo 0.
Verjetno vi trije Alex nisre tega opazili ker ste vozili bolj dinami?no, pod ve?jimi obrati in obremenitvijo zato ni pri?lo do izklopa dveh valjev,ker do tega pride pri nizkih obratih brez ve?je obremenitve. To sem nekje zasledil za M3 z X motorjem za G motor sploh nisem vedel da ta sistem sploh ima! Lp
Zna bit... tega, da bi se "peljali" kot turisti na ?kampe v Istro res ni bilo.. Bi jo morali imeti ve? ?asa, da bi vse izprobali. Tudi sistem za zaznavanje vozila za nami nam nikakor ni hotel delati.
Aja, pa ?e nekaj smo opazili glede zadnjih senzorjev. Namre? ni zaznalo plo?nika, ko smo parkirali rikverc tako, da se mora? orientirati na kameri z rde?o ?rto. Ima pa kamera super funkcijo, da ti nari?e polo?aj avta glede na parkirni prostor-ali si parkiral ravno v box ali postrani. Res dobro pomagalo.
Je pa res, kot nam je zagotovil ?rt, da kupci kar naro?ajo z ta novim motorjem.Saj, komur se mudi pa? kupi z tem motorjem. Sej ni, da ne gte nikanor. Pri nas se ve?inoma vozi voznik sam ali pa eventuelno z sovoznikom. Za to bo tudi ta v redu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ja, res je. Lahko se bo imenovala drugače in ne bo več karavan izvedbe, bo pa nekaj sigurno zunaj. In zna bit, da bo res kak hibridni 6 valjni benzinar z olala konji.
Tudi tak avto bo v redu, pa čeprav bo benzinar. Bi pa znal imeti tudi veliko navora.
Kaj takega bi bilo v redu.
Ali #e kaj bolj divjega.
Popravljeno od Alex
Povezava za deljenje
Deli na druge strani