Skoči na vsebino
Mazda CX-9 II
Napisano

Meni veliko lep?i avto kot CX-5.

predvsem je to avto svojega razreda....ne pa CX5..

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

:hohoho::hohoho:

Avto je predog oziroma mazda je predolga..bolj?? :cheers:

A je kdo kaj probal obra?alni krog ali bo?no parkiranje?

Al jih samo terate :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

avto je bomba ni kaj, samo razvajeni ratujemo :)

kamerca je drugac cool, ob umazanem avtu pa totalen polom - megla.

Odvisno kam so jo tu montirali, mazdi 5 ki je zadaj ravna si jo moral dnevno z robckom brisat......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 III
Napisano

Pa se le nekaj dogaja tudi pri enoprostorcu

post-132-1359462778_thumb.jpg

post-132-1359462830_thumb.jpg

mazda 8 je ?e leta zunaj ane za evropo.........Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Si pogledal v videu... ravno to snemanje je kot kaze sedaj ocitno bolj enostavno... Ali pa ima tisti, ki to pocne, ze pravi "grif" :D

ja ja to se pa strinjam, ravno te pri oknu so mu ?le 1,2,3, kar jaz lomim, in po moje so celo opazili

no stane 2? vsaj neki pocenga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Kot kaze je pri novi to malce lazje in imas vsak kam za pospravit rolo, ko ga ne potrebujes... Sem ti ze tukaj namignil >> http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=282922 :)

Sedaj so dali cenik tudi ze na spletno stran >> http://www.mazda.si/showroom/mazda6/specs/

skrijes ga lahko ze zdaj, pa to ni problem, problem je ven ga dobit, jaz sem ze 2 nosilca polomil, ga pa? tedensko snemam....oz, trenutno je ?e 3 mesece v gara?i ker je neuporaben.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

a mu loh obnovo da? no....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

se mi zdel, da bo samoumevno, da bos razumel, da sem jaz v avtu po 9+ ur..ti pa nisi

1. po mestu mam bicikl, ali pa LPP...ce bi imel mestne voznje ne bi nikol kupil mazde 6, ce pa ze potem karavan (ker ima ravni zadnji del in veliko boljo preglednost kot ta najina 5 vratna..moras priznat, da je preglednost zadaj slabsa kot pri kombiju ali limuzini)

2. kot sem rekel, ne bo pomaga, in ja v 2 kubicnih metrih, voznikove noge gorijo, zadnjim potnikom pa piha rahlo mrzlo...nisem pa edini, ki to pograja http://www.adac.de/_ext/itr/tests/Autotest...i_20_CD_Top.pdf

3. 5 vratna je grda haha :) (zadnji boki, prevec kovine, zato rabis velike feltne, da zgleda vsaj mal boljs)

4. men ne dela preglavice, ker zadi sem sedel sam zdaj enkrat, ampak v primerjavi s 4vratno, kjer nisem "cutil" stropa z glavo, tukaj mi glava rahlo dotika tistega dela kjer je zadnja sipa pa stropna obloga

z mano se strinja bmw, mercedes, audi in se kdo...s tabo pa renault laguna :jezicek:

se vedno mislim, da naj bo limuzina 4 vratna, kdor pa hoce prakticnost pa karavan...sej v veliko primerov karavan zgleda boljs kot limuzina (mocna izjema honda accord)

juresova po jestova sta mi boljs za gledat kot moja (avto a ne :D )

aja ontopic,

http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomob...mazda_6_pv.aspx

juresa tudi moti preglednost nazaj...ko titanik v megli...

ta ni peljal prej?nje zgleda..ker je ?e l 2008 ta problem...

Obe ?estici tudi tokrat ponujata zlaganje sede?ev od zadaj, kar seveda danes ni ve? posebnost, edinstven pa je prtlja?ni rolo, ki ga zadnja vrata samodejno odgrnejo. Sistem je prakti?en, a njegovo zlaganje je dolgotrajno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Sej jaz sem pa debil, ker mam "le" 5 vratno limuzino brez truge pri treh otrocih. :ne vem:

No no, kaj pa kapelca.....(kdaj ali kje si pa se 2 naredu :hohoho: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

a misli?? Sploh ne vem zakaj bi kdo to omenil, ker v limuzino nikoli nisi mogel bele tehnike notri tla?it :ne vem:

Si pa mizo pa vozicek pa previjalno pa ni slo.....pa se to si si mogu sposodit avto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Sej obstajajo tudi t.i. truge za na streho za vse tiste, ki ne more(m)o stla?it vse v prtlja?nik niti v staro staro M6.Mogo?e pa nekateri kupujejo karavane ker so jim lep?i?

Recimo meni so tisti podatki, s katerimi tako radi operirajo novinarji in prodajalci (ob podrtih zadnjih sede?ih je toliko in toliko l v prtlja?niku) totalno nakladanje in neupraben podatek.

tudi truga je na karavanu :cheers:

ne vem jaz sem se v karavanu na?el, in je stalno izrabljen, ok pol je itak pasjega zdaj, a tudi prej.

Medtem ko CX7 ni bil zame, preglomazen in prepotraten, manj?i prtlja?nik.....in ko grem na dalj?e poti vsekakor karavan proti SUV....

Sama oblika pa nima prednosti pred uporabo, pred karavani sem imel Leona pa ok 5 vrata a prekratek za moje potrebe - familija, bajta, gradbeni?tvo, pes, smu?anje, kolesa, sanke, prevozi d.o.o.

?e kljuka velikokrat poje...

V bistvu je tako - kolikor placa ima? ga bo? izrabil, tudi v Swifta se vsi s psom vsedemo in peljemo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

ja ti... :D

Hladilnik ostane v kempu v dobrem upanju da ga ?e najde? naslednji?....ne gre niti v prikolico ?ez okno ali vrata :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

ve?ina ljudi se ponavad seli 1x u life-u, ?e se ;)

jaz se 2x letno s hladilnikom :hohoho: + 2x v lajfu ta prava selitev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

dons ti ?e skor vsaka trgovina dostavi gospodinjske aparate na dom brezpla?no :bravo:

selitve pa niso poceni :cheers:

Katrca je bla zakon......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

meni so dali cenik ze decembra?

bom sel skenirat

evo ga

No to pa je ravno tistih 5k manj :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

meni so dali cenik ze decembra?

bom sel skenirat

ja na webu so zelo zelo agilni glede tega, ?e vedno kraljuje mazda iz 2010, ki je ni ve? za dobiti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Mozno... CX-5 sem vozil maja lani... in se mi je zdela tale sestica podobne barve :) ...

Se glede cen sestice...

Avstrijci imajo ze cene objavljene >> http://www.mazda.at/showroom/mazda6/specs/

Objavljena slika

Ce primerjam cene za CX-5 pri nas in pri Avstrijcih, smo ene 2.000 ? cenejsi... Tako sklepam, da bodo tudi pri nas cene za sestico ene 2.000? cenejse od teh v avstrisjkem ceniku...

Bo pa kot kaze ravno okoli 2.000 ? drazja od modela CX-5 ...

Menda bo cenik objavljen v naslednjih dneh tudi pri nas ...

?e je to res, pol sploh ni blizu stare ?estice ampak +5k.... :blink:

sam 2L manj porabe pri nekomu, ki dela 50.000 letno pomeni 1000L benza = 1.500? :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Sej ne da me mika kdaj kupt nov avto sam cena je pa kar visoka - za moj izbor :hohoho:

Mazda6Summary.pdf

Pa ?e motor 2.5 je baje preve? len

hmmm sam te mazde ni ve? - a je to mi?ljeno za nov model?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Prot avtu nimam nic :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

To je meni lepo in priro?no. :bravo:

lepo ze sam da za eno postajo bulis in vrtis tist joystick ....kaj sele za kake folderje mp3 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

A prav vidim, da ni touchscreen? :zvizga:

Prav navaden radio z AUDI komando pri rocni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni pa niti ni tako grd... vsaj v CX-5 ... sestice se nisem videl v zivo...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Mi je pa recimo vsec postavitev pri trojki...

Objavljena slika

Ampak je ravno zato, ker je tako lepo "skrito", tudi manjsi displej ...

No tocno tega od trojke sem mislil bi res lepo pasal.

Cx5 ima se bolj armaturo na stari mazdin nacin, nova setka pa minimalisticno ala bmw. Da se display skrije po potrebi bi blo top!

Predstavljaj si da je namesto displaya polna armaturka na njej pa tale mali display - bel.

V sestki so vsaj vse osvetlitve bele sedaj, cx5 ina se mesano.

post-2637-1357992202_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Kaj pa je narobe z ekranom?

Grd je, kazi vso linije armaturke...pa upam da se ga da ponoc nekak zadimit da te ne moti med voznjo. Prevec korejski je :)

Prvic se mi zdi da bi star display pa recimo ne rdec ampak bel pasal v armaturko. Mala valovita strehca in mali display spoday je tocno v harmoniji valov po celi armaturki. Tjo je pa na sredi lepe armaturke en ugly kvadrat....povrh vseh se povsen od rok se moras skorajda stegovati do radia ce sedis malo nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Vceraj sedel v belem karavanu. Hud avto le res me moti ta ekran in da je VSE kromasto na volanu vratih, prestavini....ko vaba za vrane

Prljaznik je ok samo podenj je kar visji zarad nekega shranievalnega sistema.

Ko jo dobro pogledas od zunaj vidis da je samo dobro daceliftana prejsnja sestka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

brisalec zadaj je tudi stro?ek ratal na limuzini al ga ni bilo ?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.