skrijes ga lahko ze zdaj, pa to ni problem, problem je ven ga dobit, jaz sem ze 2 nosilca polomil, ga pa? tedensko snemam....oz, trenutno je ?e 3 mesece v gara?i ker je neuporaben.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
se mi zdel, da bo samoumevno, da bos razumel, da sem jaz v avtu po 9+ ur..ti pa nisi
1. po mestu mam bicikl, ali pa LPP...ce bi imel mestne voznje ne bi nikol kupil mazde 6, ce pa ze potem karavan (ker ima ravni zadnji del in veliko boljo preglednost kot ta najina 5 vratna..moras priznat, da je preglednost zadaj slabsa kot pri kombiju ali limuzini)
3. 5 vratna je grda haha (zadnji boki, prevec kovine, zato rabis velike feltne, da zgleda vsaj mal boljs)
4. men ne dela preglavice, ker zadi sem sedel sam zdaj enkrat, ampak v primerjavi s 4vratno, kjer nisem "cutil" stropa z glavo, tukaj mi glava rahlo dotika tistega dela kjer je zadnja sipa pa stropna obloga
z mano se strinja bmw, mercedes, audi in se kdo...s tabo pa renault laguna
se vedno mislim, da naj bo limuzina 4 vratna, kdor pa hoce prakticnost pa karavan...sej v veliko primerov karavan zgleda boljs kot limuzina (mocna izjema honda accord)
juresova po jestova sta mi boljs za gledat kot moja (avto a ne )
juresa tudi moti preglednost nazaj...ko titanik v megli...
ta ni peljal prej?nje zgleda..ker je ?e l 2008 ta problem...
Obe ?estici tudi tokrat ponujata zlaganje sede?ev od zadaj, kar seveda danes ni ve? posebnost, edinstven pa je prtlja?ni rolo, ki ga zadnja vrata samodejno odgrnejo. Sistem je prakti?en, a njegovo zlaganje je dolgotrajno.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sej obstajajo tudi t.i. truge za na streho za vse tiste, ki ne more(m)o stla?it vse v prtlja?nik niti v staro staro M6.Mogo?e pa nekateri kupujejo karavane ker so jim lep?i?
Recimo meni so tisti podatki, s katerimi tako radi operirajo novinarji in prodajalci (ob podrtih zadnjih sede?ih je toliko in toliko l v prtlja?niku) totalno nakladanje in neupraben podatek.
tudi truga je na karavanu
ne vem jaz sem se v karavanu na?el, in je stalno izrabljen, ok pol je itak pasjega zdaj, a tudi prej.
Medtem ko CX7 ni bil zame, preglomazen in prepotraten, manj?i prtlja?nik.....in ko grem na dalj?e poti vsekakor karavan proti SUV....
Sama oblika pa nima prednosti pred uporabo, pred karavani sem imel Leona pa ok 5 vrata a prekratek za moje potrebe - familija, bajta, gradbeni?tvo, pes, smu?anje, kolesa, sanke, prevozi d.o.o.
?e kljuka velikokrat poje...
V bistvu je tako - kolikor placa ima? ga bo? izrabil, tudi v Swifta se vsi s psom vsedemo in peljemo
Ce primerjam cene za CX-5 pri nas in pri Avstrijcih, smo ene 2.000 ? cenejsi... Tako sklepam, da bodo tudi pri nas cene za sestico ene 2.000? cenejse od teh v avstrisjkem ceniku...
Bo pa kot kaze ravno okoli 2.000 ? drazja od modela CX-5 ...
Menda bo cenik objavljen v naslednjih dneh tudi pri nas ...
?e je to res, pol sploh ni blizu stare ?estice ampak +5k....
sam 2L manj porabe pri nekomu, ki dela 50.000 letno pomeni 1000L benza = 1.500?
Grd je, kazi vso linije armaturke...pa upam da se ga da ponoc nekak zadimit da te ne moti med voznjo. Prevec korejski je
Prvic se mi zdi da bi star display pa recimo ne rdec ampak bel pasal v armaturko. Mala valovita strehca in mali display spoday je tocno v harmoniji valov po celi armaturki. Tjo je pa na sredi lepe armaturke en ugly kvadrat....povrh vseh se povsen od rok se moras skorajda stegovati do radia ce sedis malo nazaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani