Skoči na vsebino
Mazda KOERU Crossover Concept
Napisano

Ja, ampak to je ?e Koreu - koncept, tisto so pa fotke "serijskega" avta - CX-4...

Zna bit...ker ?e izgleda bolj bogo. :vskalo: Kdaj bodo prenesli koncept dobesedno v serijsko proizvodnjo?Kaj se bojijo, da bo premalo kupcev?

Mislim, da bi kve?jemu pridobili kakega razcartanca iz "premium" znamk zaradi izredno lepe ?portne linije in skladnosti.

Pol pa nekaj spreminjajo in nastane lep, a povpre?en avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-Vision
Napisano

Matr vola, da bi le bila taksna :)

Ja. Bi treba prepre?it vsem in?inirjem dostop do avta in kaj ?arat okoli njega vse dokler ga ne za?nejo serijsko izdelovati tak?nega, kot je ta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda KOERU Crossover Concept
Napisano

Po mojem bo nekaj ve?jega iz tega koncepta... CX6 ali CX7... ?e bo tud serijski videti tkole, bi znal spremenit moje poglede na SUV.

Se strinjam. A kaj, ko bo "popa?ena" verzija pri?la na tr?i??e kot serijski izdelek. In spet ne bo ne ti? ne mi?.Kako to, da vodilnim ?efom ?e ni potegnilo, da ?e naredi? ?e majhno spremembo na izdelku,ki je skladen in lep, postane ?uden in ne ve? fantasti?en. To je bilo isto z novo Mazdo 6, ki je sicer lep izdelek a ?e zdale? ne tako ,ko je bil  prototip. Pa so samo par stvari spremenili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kompresija
Napisano

Torej je res stara tehnologija v novi preobleki...

Ni? hudega, ?e jo znajo izbolj?ati in da deluje.Sej tudi turbo so povlekli iz naftalina iz 30 let prej?njega stoletja, baje.

Va?no je, da bodo motorji res u?inkoviti, da bodo imeli ta pravi zvok (in ne zvoka mlin?kov za kafe) in da bodo malo pili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 facelift 2015
Napisano

Tukaj je ?e ve? slik zbranih:

http://www.autoblog.com/photos/2016-mazda6/#photo-3124414

Bo pa kar nekaj sprememb, poleg novih prednjih lu?i, maske in obrob meglenk, je najve? novosti v notranjosti, predvsem armaturna plo??a (tudi usnje na armaturi).

Ima kdo v planu kupiti naslednje leto rabljeno ?estko karavan???

Meni je predvsem v?e?na nova notranjost pa tudi maska in odbija? bosta lep?a.Da ne govorimo o tem, da bo gledala ?e bolj "hudo"

z novimi lu?mi.

Zakaj pa jo bo? ?e prodal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2013
Napisano

mo?na varianta MPS :D

Objavljena slika

Wau, ta pa izgleda hudo. ?zmeden?

Samo feltne so spet kar neki...vsaj zame.Jaz bi obvezno zamenjal feltne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Kako je pa kaj z navorom?Ker benzinar ima skoraj pol manj navora od dizla.A se to veliko pozna v vo?nji?

Klanci, poln prtlja?nik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Itak, da tej razvajeni novinarji pi?ejo sme?nice.To bi morali vzet par navadnih ljudi, ki bi izprobali razli?ne avte in bi potem pisali ?lanke.Tako kot sta to res dobro naredila Boss in Jures. :bravo:

Ostalih testov jaz itak ne berem, ker pri nekaterih premium znamkah je recimo 6,5l/100 odli?en dose?ek, pri ostalih znamkah je to za njih le povpre?en dose?ek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2013
Napisano

Ne vem, ali imam jaz ?uden okus za lepoto ampak ta na drugem posnetku z ritjo mi je prav sme?na od strani. :whatever: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

welcome to the club :cheers:

druga?e se pa spra?ujem, kje so vse nove 6ke, saj nobene ne sre?am.

Jaz tudi ne.Pravzaprav sem videl eno v Planici-belo,avstrijsko,karavan, z ful dobrimi feltnami-precej ven so bile in je avto izgledal bolj ?irok zadaj.Jih pa res ni na cesti. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2013
Napisano

Kako ga sekajo mimo z obliko zadnje ?ase. :( Meni je Mazda bila v?e? prav zaradi v?e?ne in druga?ne oblike.

Zdej je pa vse tako "vzhodnja?ko" prav tisto, kar mi ni bilo nikoli v?e?.

?e se bo tako nadaljevalo z neuspelimi modeli bom vozil to mojo staro lepotico dokler bo ?la potem bomo pa videli, kaj naprej.

Definitivno mi te nove Mazde od cx 5 naprej niso ve? v?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2013
Napisano

Hm, ne vem, kam gre ta dizajn Mazde. Meni osebno ni v?e? in verjetno mi bo vedno manj.Vse preve? vle?ejo proti korejcem.

Pa sprednjo masko bodo razvlekli, da bo velika kot od audija. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni ?e vedno ni v?e? ne limuzina ne karavan. Spredaj bi ?e bila ampak zadek je ?isto mimo.Tiste kromirane laj?te med zadnjimi lu?mi. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Danes sem vozil za eno lepo belo 6-ko III-limuzino.In kaj sem udotovil?

Da ne "stoji" ni? kaj preve? na ?iroko in pravzaprav izgleda med vo?njo od zadaj dokaj bogo.Za razliko od mazde I in II, ki sta precej bolj "razkre?eni in ?portno delujo?i. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Ko se ?e pogovarjamo tukaj o M 6 III; a se pri vas vozi po cestah kaj teh avtov?

Tukaj na obali jaz videvam edino ta rde?o testno druge pa ?e nisem videl. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni pa je karavan ta novi zakon in ko bo ura ga bom rabljenega (nikoli novega) nabavil.Pa kaj, ?e gre kak?en kufer?ek manj v prtlja?nik bom pa isto robo kot sedaj spakiral v vre?e.Pa bo problem re?en. :P

Edino kar me skrbi je PDF- moja Mazda I je zakon, ker lahko 20 krat na dan naredim po dva kilometra pa se ni? ne pri?iga. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Pri porabi, ki je od 2 deci do pol litra vi?ja sploh ?e vozi? po AC s140 km/h - to je do 100kkm cca 300-700? vi?ji stro?ek. Novi limo ima aerodinami?ni koeficient 0,26, karavan pa 0,28. Sicer pa tudi ve?ina foruma?ov z diesel karavani navajajo vi?je porabe kot tisti, ki imajo limuzine.

No, smo pa res malenkostni. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

V Mazda6 katalogu pi?e, da ma prtlja?nik 522l. :unsure:

...ja in ?e ?e zvrne? dol zadnje sede?e (to sem naredil v 8 letih samo ene dvakrat), ima? ene dva kubika prostora.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

je ze link na prejsnji strani...pa se pod njim mnogo boljsi test, ne pa ta kr neki

drugace pa subaru je tehnicno zelo ok, ampak grd k sto mater...tko da no go

Jaz sem imel ?e pri prvem varianto subaruja.Pa mi je tudi bil grd.

?e bi bila nova 6ka tako uporabna, kot tista taprva ki jo vozim ?e enajsto leto, bi ?el ta trenutek razbit pra?i?ka. Tako pa zgleda da jo bom vozil ?e kak?no leto in razmi?ljal kaj kupit. Tudi meni se zdi je subaru resna alternativa, le nov model bom po?akal, pa potem videl kaj je za 100 riti.

Zdej, ko imam 400 litrskega Thuleja mi je vseeno, kolik?en je prtlja?nik.Meni je nova mazda III v?e?na.

Samo bom pa? po?akal kak?ni dve leti na face-liftano.Itak jo bodo morali do takrat narediti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Lep pozdrav tudi tebi na morje (po res dolgem ?asu)...

Ja, sem jo ?e naro?il, julija pa ?ele pride...

Kaj si spet vzel benzinarko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

?ez vikend imel na testu novo ?estko. :bravo:

Zdaj bom pa ?e te?je zdr?al teh nekaj mesecev, da pride moja izbranka.....

O, pozdravljen po dolgem ?asu.A si jo ?e naro?il?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.