Po mojem bo nekaj ve?jega iz tega koncepta... CX6 ali CX7... ?e bo tud serijski videti tkole, bi znal spremenit moje poglede na SUV.
Se strinjam. A kaj, ko bo "popa?ena" verzija pri?la na tr?i??e kot serijski izdelek. In spet ne bo ne ti? ne mi?.Kako to, da vodilnim ?efom ?e ni potegnilo, da ?e naredi? ?e majhno spremembo na izdelku,ki je skladen in lep, postane ?uden in ne ve? fantasti?en. To je bilo isto z novo Mazdo 6, ki je sicer lep izdelek a ?e zdale? ne tako ,ko je bil prototip. Pa so samo par stvari spremenili.
Bo pa kar nekaj sprememb, poleg novih prednjih lu?i, maske in obrob meglenk, je najve? novosti v notranjosti, predvsem armaturna plo??a (tudi usnje na armaturi).
Ima kdo v planu kupiti naslednje leto rabljeno ?estko karavan???
Meni je predvsem v?e?na nova notranjost pa tudi maska in odbija? bosta lep?a.Da ne govorimo o tem, da bo gledala ?e bolj "hudo"
Itak, da tej razvajeni novinarji pi?ejo sme?nice.To bi morali vzet par navadnih ljudi, ki bi izprobali razli?ne avte in bi potem pisali ?lanke.Tako kot sta to res dobro naredila Boss in Jures.
Ostalih testov jaz itak ne berem, ker pri nekaterih premium znamkah je recimo 6,5l/100 odli?en dose?ek, pri ostalih znamkah je to za njih le povpre?en dose?ek.
druga?e se pa spra?ujem, kje so vse nove 6ke, saj nobene ne sre?am.
Jaz tudi ne.Pravzaprav sem videl eno v Planici-belo,avstrijsko,karavan, z ful dobrimi feltnami-precej ven so bile in je avto izgledal bolj ?irok zadaj.Jih pa res ni na cesti.
Danes sem vozil za eno lepo belo 6-ko III-limuzino.In kaj sem udotovil?
Da ne "stoji" ni? kaj preve? na ?iroko in pravzaprav izgleda med vo?njo od zadaj dokaj bogo.Za razliko od mazde I in II, ki sta precej bolj "razkre?eni in ?portno delujo?i.
Meni pa je karavan ta novi zakon in ko bo ura ga bom rabljenega (nikoli novega) nabavil.Pa kaj, ?e gre kak?en kufer?ek manj v prtlja?nik bom pa isto robo kot sedaj spakiral v vre?e.Pa bo problem re?en.
Edino kar me skrbi je PDF- moja Mazda I je zakon, ker lahko 20 krat na dan naredim po dva kilometra pa se ni? ne pri?iga.
Pri porabi, ki je od 2 deci do pol litra vi?ja sploh ?e vozi? po AC s140 km/h - to je do 100kkm cca 300-700? vi?ji stro?ek. Novi limo ima aerodinami?ni koeficient 0,26, karavan pa 0,28. Sicer pa tudi ve?ina foruma?ov z diesel karavani navajajo vi?je porabe kot tisti, ki imajo limuzine.
je ze link na prejsnji strani...pa se pod njim mnogo boljsi test, ne pa ta kr neki
drugace pa subaru je tehnicno zelo ok, ampak grd k sto mater...tko da no go
Jaz sem imel ?e pri prvem varianto subaruja.Pa mi je tudi bil grd.
?e bi bila nova 6ka tako uporabna, kot tista taprva ki jo vozim ?e enajsto leto, bi ?el ta trenutek razbit pra?i?ka. Tako pa zgleda da jo bom vozil ?e kak?no leto in razmi?ljal kaj kupit. Tudi meni se zdi je subaru resna alternativa, le nov model bom po?akal, pa potem videl kaj je za 100 riti.
Zdej, ko imam 400 litrskega Thuleja mi je vseeno, kolik?en je prtlja?nik.Meni je nova mazda III v?e?na.
Samo bom pa? po?akal kak?ni dve leti na face-liftano.Itak jo bodo morali do takrat narediti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zna bit...ker ?e izgleda bolj bogo. Kdaj bodo prenesli koncept dobesedno v serijsko proizvodnjo?Kaj se bojijo, da bo premalo kupcev?
Mislim, da bi kve?jemu pridobili kakega razcartanca iz "premium" znamk zaradi izredno lepe ?portne linije in skladnosti.
Pol pa nekaj spreminjajo in nastane lep, a povpre?en avto...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani