Vpra?anje, ?e je feder, lahko da gre za torzijo med dvema kovinskima palicama postavljenima na kri? od enega do druga nosilca. V glavnem kakorkoli je ?e?ko da popizdi?... to je ameri?ki sistem in isto sem skritiziral pri KIA Optimi, kjer pa je za povrh ?e neza??itena pot teh nosilcev znotraj prtlja?nika. Clarus pred skoraj 20 leti je imel normalen sistem z nosilcem in amortizerjem in ni? od tega ni segalo v prtlja?nik ter ?e dodatno zmanj?evalo volumen in uporabnost.
A karavanska oblika pa je lepa - pa ne glede na katerega karavana mislim? To je glih tako kot, ?e bi rekel, da je bel dostavni kombi lep - nekako ne gre skupaj. So samo grdi pa manj grdi, so pa seveda zelo uporabni in to je smisel nakupa.
Notranjost mi nikakor ne potegne - sploh tist zaslon?ek je ?isti bruh. Iz generacije v generacijo dizajnersko notranjost nazaduje in ratuje.... Audi.
Najbolj me pa jezi, da mi je Kia Optima veliko bolj v?e? v vseh pogledih kar se oblikovanja ti?e - sam ?e v vo?nji bi ju moral primerjat. Sploh zdele k ma Kia neke divje popuste, da te pride srednje opremljena Optima 22k?.
ammmm Takumi 6 sem videl v salonu pri Kr?i?niku ?e v za?etku Avgusta, in je bila veliko dra?ja kot Mirai na primer res pa da ima nekaj ve? od opreme, med drugim kon?no senzorje!
Cenik gledam in je cena za takumi od 27-28k? ... se pravi, da na to ceno od?teje? 7,2k? in te pol pride od dobrih 20k? do 21k? s xenonom in radarjem mrtvega kota? To se mi zdi pa zelo zelo ugodna cena.
Ampak Jures vseeno pa nisi presegel enga nemca, ki sem ga opazil na AC. Ford Galaxy, dva kolesa na strehi, zraven truga, zadi ta velika bivalna prikolica, na prikolici pa ?e skuter.
ma pa jade - karavan izgleda kot, da so limuzini na prtlja?nik za?vasal kufer in je zdaj karavan. Tisti "brk" med lu?mi pa tudi sodi v kategorijo "kar nekaj" in pri karavanu sploh ne pa?e, pri limuzini pa mogo?e pogojno.
Tele fotke so kr cool - zakaj so zamenjali fonte pri napisih mi ni jasno, avto je pa za moje pojme kr mal prevelik in o?itno ali bodo pove?ali ?e trojko ali pa pripravljajo vmesni model (recimo Mazda4), ki bo zapolnil luknjo med trojko in ?estico in bo bolj dru?insko naravnan (5 vrat) saj tale ?estica postaja ?edalje bolj poslovna limuzina
Kot ka?e ho?jo za?et nek bolj presti?ni "look" prodajat. Nekomu (tradicionalistom) bo to verjetno v?e?, nam pa ne preve?, ker ravno te bolj ?portni izgledi armatur so bili tudi prodajni adut. Zdaj pa avto zgleda na ven zelo dinami?no, da ne re?em celo rahlo ?portno, na vznoter pa kot en audi - ne vem sam men se tole mal tepe med sabo, ker ?e bi rad imel audija bi kupil Audija.
Pa ko bi vsaj vzeli design A6 ali pa A8 ne pa iz A4 - mah kr neki v glavnem.
kon?no je spet ro?na postavljena na voznikovi strani
Na za?etku je bilo to toudi meni malce sme?no ampak sem se navadil, sploh ker je tako la?ji dostop do sredinskega predal?ka, ki ga non stop odpiram (daljinc za rampo, telefon, kartica itd.).
Je pa res, da za "ro?na party" je pa nerodno postavljena, ?e je pri sovozniku.
Druga?e pa bolj kot gledam slike opa?am, da tole ne bo glih revolucija v oblikovanju ampak le evolucija. Mi pa notranjost ni preve? v?e?, ker se ?edalje bolj utaplja v nekem "audi/bmw povpre?ju" neizvirnega oblikovanja. Tud volan izgublja neko prepoznavno samosvojost ampak je ratal enak kot ga majo druge znamke.
?e je podatek to?en naj bi imela kondenzatorje za shranjevanje energije pri zaviranju. Verjetno bo to namenjeno bolj polnjenju elektri?nih porabnikov, ker dvomim, da bo bil zraven ?e kak?en elektromotor :ne vem:
Ima ?e kdo kak?ne podatke o merah nove M6, ?e pa res ne bo hatchback-a bo to velika napaka.....
Po moje si ne upajo tega narest, ker je to prodajni adut. Lahko binaredili nekajv stilu ?kode Superb, ki je me?anica 4 vratnega in 5 vratnega prtlja?nika v enem avtomobilu.
Druga? pa ?e bodo res to ukinili so verjetno tudi mene zgubili kot potencialnega kupca
Ni problem se lahko prej v Picassoja vsedes pa bo feeling v mazdi ok
To bi zaleglo - sam, da se moram vsak dan najprej v kapelco usest za 5-10 minut, da bi se nato lahko lepo odpeljal in me armaturka ne bi motila, je pa tud mal mo?na
Hehe no zadel si bistvo zakaj mi dizajn pri 100NX ni bil grozen ker ko sem sedel notri sem se po?util ?isto OK.
ti ?ist verjamem - sam je pa res pri nakupu avtov en ?uden paradoks. Vsi se najprej odlo?amo da nam je zanimiv samo na osnovi zunanjega izgleda, ?eprav bi bilo veliko bolj pomembno, da bi dizajn za?eli ocenjevati od znotraj, kjer bomo pre?iveli najve? ?asa.
Pa? ljudje smo ?udna bitja in ?e nam je nekaj v?e? potem mislimo, da je drugim tudi in to potem razkazujemo naokoli ter mislimo kolk smo frajerski oziroma cool. Pa to ne velja samo za avte, ampak tud za obleke, ?evlje, pri?eske itd. Velika ve?ina si ?eli pozornosti in u?iva pri tem, da jih drugi opazijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vpra?anje, ?e je feder, lahko da gre za torzijo med dvema kovinskima palicama postavljenima na kri? od enega do druga nosilca. V glavnem kakorkoli je ?e?ko da popizdi?... to je ameri?ki sistem in isto sem skritiziral pri KIA Optimi, kjer pa je za povrh ?e neza??itena pot teh nosilcev znotraj prtlja?nika. Clarus pred skoraj 20 leti je imel normalen sistem z nosilcem in amortizerjem in ni? od tega ni segalo v prtlja?nik ter ?e dodatno zmanj?evalo volumen in uporabnost.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani