Ampak res bi lohk bla ?e kaka druga barva - recimo bela, ?rna, srebrna, ker tele rde?e sem se ?e najedel.
a ne veste da promovirajo neko novo inovativno rde?o (to ni joke), ki je baje plod dolgoletnih poizkusov.
mogo?e bodo pa sedaj ujeli barvo odbija?a , bo pa to spet neki za kolnenje li?arjev
The first use of “Soul Red”, a new color born of a unique technological process developed by Mazda, that balances depth and shading which accentuate the car’s dynamic form, and vividness which expresses sportiness.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
imajo se rdeco 3ko Takuma Sato in je v?e?na s temi feltnami, predvsem pa tisti aftermarket 2DIN DVD GPS stroj izgleda ne korejsko, lepo se zlije z armaturko, v 6ki je prostor prevelik in so plasti?ne ?pranje...grdo je v trojki pa lepo
no pa senzorji so spredi in zadaj , nekaj kar bi na mojem miraiu zamenjal za blesave alu pedala in drug ki?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Cenik gledam in je cena za takumi od 27-28k? ... se pravi, da na to ceno od?teje? 7,2k? in te pol pride od dobrih 20k? do 21k? s xenonom in radarjem mrtvega kota? To se mi zdi pa zelo zelo ugodna cena.
Pa to sploh se ni vse
ammmm Takumi 6 sem videl v salonu pri Kr?i?niku ?e v za?etku Avgusta, in je bila veliko dra?ja kot Mirai na primer res pa da ima nekaj ve? od opreme, med drugim kon?no senzorje!
Ampak Jures vseeno pa nisi presegel enga nemca, ki sem ga opazil na AC. Ford Galaxy, dva kolesa na strehi, zraven truga, zadi ta velika bivalna prikolica, na prikolici pa ?e skuter.
jaz opa?am v kampu nemce, ni va?no kako prikolo imajo - kolesa so na strehi? :ne vem: :ne vem:
A je pri njih prepovedano voziti kolesa v / na prikolici????
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani