Vpoklici in popravila po proizvodnji so pa? del avtomobilskega vsakdana.
Ni? nebi bilo odve?, ?e bi prek aplikacije My Maazda takele zadeve sporo?ali in seveda obvestilo na mail, ?e je pa? VIN prijavljen v bazo. Seveda s sporo?ilom ali je zadev urgent ali ?aka na redni servis za katerega itak imajo okviren datum.
Glede na to, da ni nih?e omenil predvidevam, da se to ne dela.
Moj iz podpisa ima na BC napisano 7.8. Kontroliral ga ?e nisem, ker mi tist deci/liter nafte ne pomeni toliko, da bi moral vedeti koliko to?no je poraba.
Ve?inoma (80%) kratke furce par km v eno smer. Ob?asno do 50 km me?ano. Vasi, mesto, avtocesta, semaforji... tudi nekaj kolovoza/poljske poti se ob?asno najde. Vozim pa prek 80% z vklopljenim tempomatom ve?inoma kakih 5% nad limitom. Avtocesta je tako 140, naselje nastavljam na 54. ?e je 30 dam 32... Glede na GPS z letnimi gumami ?tevec la?e za slab % z zimskimi malo ve?. Skratka elektronka ?ara po svoje in kar spije spije. Je pa ve?inoma vo?nja po ravnini.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vozite na premajhni varnosti razdalji!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani