Mala 30 Napisano 27. december, 2018 lučka dpf Napisano 27. december, 2018 Daljsa voznja obrati vsaj 2500 in bo ugasnala.. Vsaj pri meni je bilo tako..Zmenjeno bom jutri do ljubljane probala Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mala 30 Napisano 27. december, 2018 lučka dpf Napisano 27. december, 2018 A utripa al skoz gori?Skos gori Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mala 30 Napisano 18. februar, 2018 Mazda 6 akumulator Napisano 18. februar, 2018 ?ivjo. Eno vpra?anje imam v moji mazdi se mi zdi da imam presibek akumulator saj se mi mi zdi da mazda ne vzge lepo. Prilagam slike akumulatorja in mnenja kaksne imate vi v mazdi 6 2.0 dizel z vgrajenim webastotom. Kje se mi ga splaca kupit in kako se kaj vrtijo cene Vseh mnenj in pripomb bom zelo vesela Lp Mala Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani