mene zanima, kje je mo?no dobit baterijo za daljinca za centralno, da bi jo zamenjal?
Namre? dalinc mi no?e ve? zaklepat avta (lovi mi samo nekje ?ist blizu senzorja), odklenit pa se ?e ga da normalno na ca. 20 metrov oddaljenosti.. pa sem probal z rezervnim klju?em, pa dela normalno, tak da predvidevam, da je sam baterija..
Lp
Najprej povej za kateri avto se pa gre in iz kje prihaja? da ti bomo la?je odgovorili.
Pozdravljen. Jaz imam zdaj toplin akumulator v rde?i plastiki.Pojdi na en servis izmerit akumulator mislim da ti ne bodo to ni?esar zra?unal.Moj motor je 2.5 in 50Ah akumulator v redu ?pila.Tako ?e bo? kupil 50Ah bo dosti mo?en za 1.4 motor.
Bom probal zamenjat pa bomo videli ?e jo to to.Kajti kupil sem novega lansko leto in mi je ?udno da bi ?el tako hitro Ima pa tisto luknjo na vrhu ki naj bi kazala tri stvari zelena da je v redu poem eno pu??ico ki naj bi pomenila da ga je treba nafilat in pa ?e rde?a ki naj bi biu konc. No meni ka?e zeleno kod da je vse v redu.
kaj pa akumulator ste ga zmerli,da se ti ni vkup sipal in je totalna tema
Ja merila sva ga med laufanjem in je imel normalno volta?o samo moral bi zmerit ?e je ?e ok.Samo ni mi jasno da se lahko takoj sprazni ko ga ugasnim ?!
No problem je slede? avto mi enostavno ne v?ge. Probali smo ga parkrat na "kable" in pri?ge dela normalno takoj ko ga ugasnem ne v?ge ve??!Z Markotom sva zmerla alternator in fila tako kod treba.
Prijatelju su njegove krepale pa sad trazi ako netko ima nove/rabljene zadnje ko?ione ?eljusti za prodati ili zna gdje ih naci za 323F BA 2.0.
Jer nove kod nas dojdejo preko 2k kn - oko 300 eura!!
Thnx!!
LP!
Hrdzo reci prijatelju, da jih da nekomu popravit.Imao sam isti problem, dao sam jih popravit zamenjao je onaj cilinder i sad rade ko nove.Jer nove ili rabljene su preskupe za kupit!!!
Ne nisem naro?il ampak sem se odlo?il za KL-DE ?e pa bo zadeva pre?voh pa pride ?e kak?no puhalo Ker na?alost je KL-ZE too much money ?e raj?i dam turbino je ceneje kl-de pa itak se skoraj zastojn dobi
Upam da bo zadeva ?e swapana in pripravljena do naslednjega drag race-a v letu 2008
ja.. ma? prou ReDevil... se popolnoma strinjam s tabo... Hvala za vsa mnenja.
?e offenzivno razmi?ljam v smeri zamenjava oz. prodaja tega modela... in raj? nakup leto do dve starej?e izvedbe F (takoimenovane zelenke)... nekaj malega jih je sicer v ponudbi na avto.net... vendar so tam tud ?e kr dolg ?asa .. tako da kr mal dvomim o "vrednosti" nakupa... bom pa (telefonsko ?e) vsekakor preveril obe, ki so navedene par postov vi?je. Hvala za info. ?eprav tale GT 2,5 prodajalec pravi da je poraba 10 L in nikakor vi?ja, v to pa kr mal dvomim ... Je mogo?e med Vami tudi kak lastnik 2,5 GT (link 3 post) in kako imate vi porabo ? ter kako porabo v povpre?ju imajo te mazde z motorjem 1,8 ali 1,5 ?
Mogo?e ve kdo kje take avtomobile iskat v tujini ? ima kdo kako "redno linijo" uvoza ?
ali kako uporabno stran,( ki ni samo v nem?kem jeziku, saj mi le ta ne te?e tako dobro).
Serijski motor v 323f 2.5 ne obstaja!!! Glede porabe okoli 10 se men vrti pa imam 2.0. Pri 1.8 1l manj ,1.5 pa ?e 1l manj
Mislim da bi moral 2.5 popiti kak?en liter ali pa dva ve? kod 2.0 motor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani