Skoči na vsebino
pred 4 urami je Robert napisal:

Preveril pri Mazda Slovenija, ja, Avtocenter BTG d.o.o. v BTC-ju je uradni servis za Mazda vozila, sedaj preverjam cenovno med BTG-jem, Interclassom in Avtotehno Vis, pa so cenovno približno skupaj. 

Ne priporočam ti BTG, razen če so se kaj popravli. Interclass ti je že @Slivka priporočal 😁Jaz bi pa poiskusil Avtotehno Vis, ker če zmorejo Opla popravljat ti bodo pa še Mazdico porihtal.... :bravo:

Drugače pa je dr. Pelko varjanta za po 5.let.....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je godlike napisal:

Tu se jaz ne bi strinjal.

M2 je imela mičkene diske (258 mm), sploh za 103 konje.

Zadnje na Fordu sem dve zimi pregrel do mavrice in ustrezno ohladil.

Če bi tvoja trditev držala, bi vsi, ki diske menjavajo imeli mavrico, ker so jih pregreli in nepravilno ohladili (luža ali stanje na semaforju, kak kilometer rabijo vožnje, če so žareči).

Dovolj so veliki za težo M2, verjemi. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je jumii napisal:

hvala za nasvet.

Šele danes sem imel možnost videt notranjo stran zadnjih diskov, ker je tisti ščitnik napoti.

Bil sem pri Pelku, zaradi neke druge zadeve, ampak ko je bil avto ravno gor, sva še diske pogledala. Pravi, da so zadnji diski za menjat. Predlaga TRW. Sprednji so ok.

Še sliki spodaj. Ni mi jasno kaj se to zgodi. Kot bi se neki kamenčki vgradili v ploščice.

Avto je sicer garažiran.

IMG_2786 Large.jpeg

IMG_2785 Large.jpeg

Take sem jaz imel pri 5-6tih letih in so tudi rekli, da bodo pri naslednjem rednem servisu za zamenjat, strošek cca300€ komplet na servisu. 

Zdaj bo lahko ta predviden strošek pozabljen, saj se ve zakaj.... :nevem:

Je pa to res pri vseh 3kah,zanimivo....🤔🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 izbira zavarovalnice
Napisano
Pred eno uro je BlazX napisal:

Sem se nakoncu odločil za Allianz, ker je bila med ugodnejšimi. Drugo leto bomo pa spet vidl kako bo. Hvala še enkrat vsem za pomoč ;)

Sem se navozil za vikend in je tale Mazda res super za vozt :zoom-zoom: :D 

Še par slikc :)null

image.png

image.png

image.png

Sama eleganca jo je.... 👌🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 izbira zavarovalnice
Napisano (urejeno)

Pri agentih se pozanimaj ne po netu! 

Sava je baje ugodna ne pa vedno. 

Triglav gre nasproti stranki če imaš kak okvirni izračun od Save... 👌Odvisno je od večih stvari.... 🤔

Če že imaš kaj zavarovano pri njih, so popusti itd.... :nevem:

Pa srečno vožnjo, da ne boš rabil kaska.... :bravo:

:zoom-zoom:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 23 minutami je Janez007 napisal:

Kolikokrat si servisiral pri njem? 😄

Sicer se strinjam (1 x pri njem na servisu). Ravno včeraj sem Pelkota priporočil sodelavcu, ki je do sedaj vozil v BTC se mu zdi cena visoka. Je 1. lastnik Mazde z 2.2 CD150 motorjem letnik 2017, živi na hribu blizu Ljubljane (omenjam zaradi režima vožnje), servise dela na 20.000 km, sedaj ima okoli 140.000 km - do sedaj samo redni servisi, nobenih težav. 

Nikoli, a nikoli ne reci nikoli... 😉

Saj veš kam ga midva voziva... 🤗😉

Vsi ga hvalijo, ki nimajo preveč denarja za uradni servis.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.