Nisem ga, ker mi ni pri roki ampak kar je bilo tu slišano o tem servisu in kako so skoraj vsi odleteli za Majesom na drugi servis ga nebi obiskal, če imam na izbiro servis za katerega še nisem slišal nič slabega.... 😉
Preveril pri Mazda Slovenija, ja, Avtocenter BTG d.o.o. v BTC-ju je uradni servis za Mazda vozila, sedaj preverjam cenovno med BTG-jem, Interclassom in Avtotehno Vis, pa so cenovno približno skupaj.
Ne priporočam ti BTG, razen če so se kaj popravli. Interclass ti je že @Slivka priporočal 😁Jaz bi pa poiskusil Avtotehno Vis, ker če zmorejo Opla popravljat ti bodo pa še Mazdico porihtal....
Že 10 let so taki, samo niste hoteli slišat.... Ker ste se tolažli z Juresom, ostali so bili pa šelebajzerji z salonskim osebjem vred... 🫣 Zato pa so šli u maloro....🥴
M2 je imela mičkene diske (258 mm), sploh za 103 konje.
Zadnje na Fordu sem dve zimi pregrel do mavrice in ustrezno ohladil.
Če bi tvoja trditev držala, bi vsi, ki diske menjavajo imeli mavrico, ker so jih pregreli in nepravilno ohladili (luža ali stanje na semaforju, kak kilometer rabijo vožnje, če so žareči).
Šele danes sem imel možnost videt notranjo stran zadnjih diskov, ker je tisti ščitnik napoti.
Bil sem pri Pelku, zaradi neke druge zadeve, ampak ko je bil avto ravno gor, sva še diske pogledala. Pravi, da so zadnji diski za menjat. Predlaga TRW. Sprednji so ok.
Še sliki spodaj. Ni mi jasno kaj se to zgodi. Kot bi se neki kamenčki vgradili v ploščice.
Avto je sicer garažiran.
Take sem jaz imel pri 5-6tih letih in so tudi rekli, da bodo pri naslednjem rednem servisu za zamenjat, strošek cca300€ komplet na servisu.
Zdaj bo lahko ta predviden strošek pozabljen, saj se ve zakaj....
Ja, tudi pri moji 3ki so bili diski pri 65kkm podobni kot na sliki. Do treh let, ko je bila garažirana so bili TOP potem pa iz leta v leta bolj nažrti, ko je bila nonstop zunaj...
Sicer se strinjam (1 x pri njem na servisu). Ravno včeraj sem Pelkota priporočil sodelavcu, ki je do sedaj vozil v BTC se mu zdi cena visoka. Je 1. lastnik Mazde z 2.2 CD150 motorjem letnik 2017, živi na hribu blizu Ljubljane (omenjam zaradi režima vožnje), servise dela na 20.000 km, sedaj ima okoli 140.000 km - do sedaj samo redni servisi, nobenih težav.
Nikoli, a nikoli ne reci nikoli... 😉
Saj veš kam ga midva voziva... 🤗😉
Vsi ga hvalijo, ki nimajo preveč denarja za uradni servis....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem ga, ker mi ni pri roki ampak kar je bilo tu slišano o tem servisu in kako so skoraj vsi odleteli za Majesom na drugi servis ga nebi obiskal, če imam na izbiro servis za katerega še nisem slišal nič slabega.... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani