Skoči na vsebino
Mazda cuka...
Napisano

evo pišem z zamikom ampak če bo kdaj imel kdo podobne probleme. Čist sem pozabil odgovorit potem, ko smo rešili težavo. Bil je zabasan sesalni kolektor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Sem malo pre?ekiral italijanski forum in je kar nekaj zapisov na to temo. Ve?inoma ro?ni menjalnik. En je imel trikrat avto zaradi tega na uradnem servisu v garanciji a niso na?li ni?. Svetovali so mu, naj vozi in menjava v vi?jih obratih in naj ne obremenjuje motorja z nizkimi obrati. da bi pri?paral gorivo.Da taka vo?nja ne pa?e tem skayactiv motorjem.

Hvala za info!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Zdravo.Da se jaz vprasam za problem.Avto mi v 3 prestavi pri hitrosti 50-60 cuka.Ne morem konstantno voziti 50 na uro.Skoz moram imeti nogo na sklopki da ne cuka.Na testerju ne javi nobene napake.Spucal egr,sesalni kolektor,loputo turbine in se vedno isto.Danes spucal se Maf sondo in se vedno isti problem.Kako mnenje?Avto 2.2 150hp diesel 2014 196500 prevozenih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

No tole pri 50-60, bi lahk biu MAP senzor, jst k sm ga na svoji prej?nji spucu je blo vsekakr?no cukanje odpravljeno. Tista ?esta je pa sumljiva na problem lopute turbine ...

Hvala za odgovor.Bom probal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Cukanje se pojavi v 3 prestavi,ko ho?em konstantno voziti okol 50-60.Potegne normalno ko pohodim plin.Z sekundnim zamikom mi pa potegne  v 6 prestavi na 2700 obratih ampak ne vedno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Ales kako cukanje mas? Da doug ne potegne pol na enkrat pa?

Cuka mi ko ho?em konstantno peljati okol 50-60 na uro v 3 prestavi.Potegne normalno ko pohodim plin.Razen kdaj pa kdaj v 6 prestavi na 2700 obratih (vedno) kako sek.  z zamikom potegne.Se prav ?uti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Zdravo.Tud jaz imam probleme z cukanjem avta v 3. in vcasih 4. prestavi (2.2 150hp)2014.Vecinoma v 3.Na obratih okol 2000.Pregledan egr-spucan,sesalni kolektor,cevi turbine,filtri vsi zamenjani,priklopljen na tester,ne javi nobene napake.Ima kdo iste probleme ali jih je imel?Predlog?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.