Skoči na vsebino
neodpre se mi prtlja?nik
Napisano

smo ugotovil kaj je narobe , gumbek na zavorni lu?i je mal pokjen in je verjetno prsla vlaga notr zato pa stik zgublja.

tak da mi nepteostane ko drug gumbek z kablom dobit.

zle sm biu pa na selmarjo pa pride 60 euro nov kar se men zdi absurb za en k***** gumbek.

Ima kdo mogoce rabljenega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bel dim
Napisano

spet problem ali ne ?

ko sm danes vzhal klimo se je ene 5-10 sec iz ventilacije kadi dim , kaj bi blo to ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

neodpre se mi prtlja?nik
Napisano

vse sm probu

nimam nobene rocke ozadi sam en majhn gumbeg na 3tji zavorni luci in ko ga stisnem nic ne sklocne al pa kj kljucavnca sploh nevem kak bi lahka to odpru , ker nima nobenga drugiga nacina kot gumb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda6 CD140 GT 2008
Napisano

avto mam ?ele 2 tedna prej je pa stal 4 mesce .... zj smo nardil slabih 2000 z njim

ampak je ze bil na 2 dolgih furah 400km + da se je mal zlaufo ampak se vseen cuka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda6 CD140 GT 2008
Napisano

lp. pred kratkim mi je moja mazda za?ela cukat, ob dodajanju gasa (narahlo) med 1500-2000 obrati, ?e dodam gas mal bol mo?n ni? ne cuka , bral sm da je to problem na ?obah verjetno , me pa zanima ?e so ?e kake druge re?itve in pa kam to najprej peljat da preverijo to?no kaj je narobe , kak?ni so stro?ki z ?obam itd ...

okolica Celja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.