Lenuh007 0 Napisano 5. julij, 2010 Avtor Mazda3 zunanje ogledalo Napisano 5. julij, 2010 ?e je nosilna plastika, torej, tista plo??ica na katero je prilepljen stekleni del, cela,potem ti ogledalo izdela katerikoli steklar... slabost je pa?, da nima? ve? tistega deljenega dela, preko katerega vidi? ve?ji kot...in odpade ogrevanje ponavadi... druga?e pa mislim, da na servisu dobi? ogledalo skupaj s plasti?no plo??ico.... v tem smislu: p/s: spet bom vpra?al, a nima? ti tole zavarovano, ker to ne stane veliko (ponavadi kombinacija "svetlobna telesa in ogledala") Aloha! Jaja... imam zavarovano, ceprav bi najraje poslal v k... te zavarovalne agente.Je vse urejeno... narocu na servisu original Vprasal sem samo ce bi dobil aftermarket za kaksen goldinar cenej Tnx za odgovor! LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 3. julij, 2010 Mazda3 zunanje ogledalo Napisano 3. julij, 2010 Pozdrav! Po mnogih letih se ponovno javljam Isce se levo, zunanje ogledalo za Mazdo3 prejsna generacija (letnik 2007). Ohisje in elektronika ogledala je celo in delujoce, le ponovno pobarvat ga bi bilo potreba. Iscem le ogledalo, steklo samo. -1.- A bi kdo imel kaj podobnega? -2.- Se preden klicem na servis; a je dobavljiv le steklen del ali je potreno kupit celo ogledalo? A mi lepo prosim zna kdo pomagat? Hvala v naprej! LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 7. julij, 2008 Servisi-Ljubljana Napisano 7. julij, 2008 ?al bo? moral verjeti na besedo. Zal je res tako.Ampak kaksno rec lahko preveris npr. zracni filter - ne vzame niti 20sek za odprt predel. LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 6. julij, 2008 Servisi-Ljubljana Napisano 6. julij, 2008 Ta prvo mazdo sem vozil na Autorent v Novi Gorici. Drugo pa vozim v BTC. Obcutek o dobro opravljenem delu imam na servisu v BTCju. Moram pa omenit, da sem blazno obcutljiv na to, da imam zamenjane kose, katere sem placal. Ce je potrebno naredim celega hudica LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 29. maj, 2007 Problemi sa Mazdom 3 Napisano 29. maj, 2007 Jest sem trd kot tema pa se na morje ne hodim v Dalmacijo A mi lahko kdo pove, kaj mu fali pri M3? LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 8. junij, 2006 "klik-klakanje" Napisano 8. junij, 2006 Mislim, da misliva enako. Jest isto opazam pri Mazda3 Sport (bencinar). Vsake toliko za klika nekaj izpod haube. Ne dam roke v ogenj; menim da se veckrat to zgodi pri hladnem motorju. LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 9. januar, 2006 PTFE dodatki, izku?nje in kaj svetujete? Napisano 9. januar, 2006 Pozdravljeni! Prebral sem vse odgovore, ampak - fantje prosim ne mi zamerit - nihce ni teh tekocin: QMI, MotorUp,... preiskusal na mlajsemu tipu avtomobilov. A je kdo poskusal na Mazdi6 in Mazdi3? A bi bilo sploh smiselno to dolivat v rosno mlade avtomobile; moja je stara niti ne 1,5 leta? Hvala za odgovore. LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 0 Napisano 4. december, 2005 Menjava baterije v daljincu Napisano 4. december, 2005 Kolikor je meni znano; baterijo lahko sam zamenjas. Ne dam pa roke v ogenj za to trditev!!! Prosim sporoci mi kaj so ti povedali na servisu! LP Lenuh007 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Aloha!
Jaja... imam zavarovano, ceprav bi najraje poslal v k... te zavarovalne agente.
Je vse urejeno... narocu na servisu original
Vprasal sem samo ce bi dobil aftermarket za kaksen goldinar cenej
Tnx za odgovor!
LP Lenuh007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani