Se strinjam z @scaniače dela vse vredu, se ne splača tvegat z posodobitvami.
Ker včasih se zgodi da so v posodobitvah tudi kaki novi hrošči in pol lahko spet kaj ne dela.
Kolegu se je to zgodilo na Opelu, so mu na servisu posodobili multimedijski sistem in na koncu mu radijo izgubljal spomin ali pa vmes kar vgasnil radijo.
Na koncu so mu menjali nek modul od multimedijskega sistema, ker ni bil kompatibilen z novejšim firmwarom. 🙄
HOME SCREEN for .up FIRMWARE SHOWN ABOVE GENUINE Mazda CarPlay+Android Auto All HERE! ALSO link in Sig for all latest Firmware for updates With or Without CP/AA conversion. This OFFICIAL Mazda...
Je kar neki korakov, sam si ne upam posodabljati, trenutno imam verzijo 51 gor, to sem dobil s avtom.
Original mazda ultra5w30 ali shell helix ultra 5w30. @Aless mislim da se strinjaš z navedenimi olji, glede na specifikacije in lastnosti pa mi je Aless dokazal da je olje shell top.
Pa še malo furbcanja 🙂
To imas g165? Kako si zadovoljen z avtom, si imel kdaj kakšne težave? Če ni skrivnost koliko imaš prevoženih?
Hvala, ne mam 143, zaenkrat prezadovoljen. Prevozenih imam 102.000km
Menjal sem samo ploscice, gume, pac potrosni material.
Na katerem avtu? Sam sem plačal 320, kao ful ugodno na uradnem servisu poleti 2020 za menjavo na M6 ... 🤪 Sedaj pa trese in bodo menda morali še podrejati sprednje diske ...
Na m6 2016
pred 4 urami je Damijani napisal:
Za lažjo predstavo definiraj, kaj vsebuje teh 190€
ko na mestu obra?am volan mi skiplje,med voznjo nic,na tehnicnem je bilo vse ok ne najde vzroka, mehanik tudi ne, na mazdi pravi da je potrebno namazati vilice, je gdo imel podoben primer ter kaj je bilo?
No evo avto zrihtan,zamenjan zglob na desni roki in zamenjane in podmazane man?ete na volanski letvi, vsi nadle?ni zvoki od prej so izginili... Cena 85? z delom brez kakr?nega koli popusta!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani