Če je bencinar skyactiv 2.0 (M6 GJ ali M3 BN), potem sigurno da. Če je 1,5 bencinar, glede na spodnjo tabelo tudi, bi pa na tvojem mestu izmeril dimenzijo.
14.dni....1feltna?!?wtf, to se mi zdi pa kar na hard....
Sej je. Sam ker se mi ni mudilo mi je bilo ok. Načeloma bi naredil prej samo to bi pa bilo potrebno dnevno priganjat. Ampak opravljeno je bilo pa odlično👍
Hmm, kaj pa vem. Ene slabih 14dni je blo sigurno pa še mal sm mogu priganjat. Sem pa mel rezerno feltno. Delal mi je nekdo iz gorenjske( poljane nad šk.loko). Mislim pa, da to naredi vsak ličar. Stalo me je pa 3€ za gumo dol vzet, 50 za samo platišče, pa še cca.20 za gumo nazaj in ventilček.
K smo lih pr gumah...danes sem šel do vulkanizerja in ga malo vprašal za gume mojih dimenzij in mi je rekel, da naj pohitim, ker se bodo konec meseca podražile tudi za 15%. Aprila naj bi bila pa še ena podražitev🤪.
Uff, berem tole pa me kr stiska. Upam, da dobro rešiš zadevo. Mazda je jajc od avta!!!??? Ni. Ampak ti si pač pri mazdi tako narajmal. Jaz sem imel pred leti tudi pri fiatu podobno zadevo. Danes bi ga vseeno še 1x kupil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men že ene pol leta ne izklaplja. Sem mel čez zimo kable v avtu za vsak slučaj. Ampak zju3 pa komot zalaufa tudi v hladnem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani