Skoči na vsebino
Baterija
Napisano

Men že ene pol leta ne izklaplja. Sem mel čez zimo kable v avtu za vsak slučaj. Ampak zju3 pa komot zalaufa tudi v hladnem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Baterija
Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Če je bencinar skyactiv 2.0 (M6 GJ ali M3 BN), potem sigurno da. Če je 1,5 bencinar, glede na spodnjo tabelo tudi, bi pa na tvojem mestu izmeril dimenzijo.   

VARTA akumulator 65AH, 650A BLUE DYNAMIC EFB 634803 65AH, N65 (D) | Akumulatorji za vozila (shoppster.si)

ali

AKUMULATOR EXIDE 60AH START&STOP EFB EL604 (avtodeli123.si)

image.png

Mazda3 Owner's Manual

Ja, 2.0 bencinar je. Sicer še normalno vžge ampak istop ne dela več, kar mislim, da je prvi znak. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 53 minutami je Janez007 napisal:
OLJE-DG.SI

MAZDA Dexelia Ultra 5W-30 nudi odlično zaščito motorja in je primerno za Mazdine sodobne bencinske in dizelske motorje brez filtra trdnih...

Kakšna pa je razlika med tem oljem in onim na mimovrste?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lupljenje alu platišč Mazda
Napisano
pred 17 urami je sportman333 napisal:

14.dni....1feltna?!?wtf, to se mi zdi pa kar na hard....

Sej je. Sam ker se mi ni mudilo mi je bilo ok. Načeloma bi naredil prej samo to bi pa bilo potrebno dnevno priganjat. Ampak opravljeno je bilo pa odlično👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hmm, kaj pa vem. Ene slabih 14dni je blo sigurno pa še mal sm mogu priganjat. Sem pa mel rezerno feltno. Delal mi je nekdo iz gorenjske( poljane nad šk.loko). Mislim pa, da to naredi vsak ličar. Stalo me je pa 3€ za gumo dol vzet, 50 za samo platišče, pa še cca.20 za gumo nazaj in ventilček.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike
Napisano

K smo lih pr gumah...danes sem šel do vulkanizerja in ga malo vprašal za gume mojih dimenzij in mi je rekel, da naj pohitim, ker se bodo konec meseca podražile tudi za 15%. Aprila naj bi bila pa še ena podražitev🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 53 minutami je Deeyan napisal:

Material je okrog 60€ za vsa 4 platisca, delo pa pokrivam cca 35€ po felgi, odvisno kolk je treba smerglat 🙂

A pol se ti ne zdi drago 50€ za eno feltno, če je treba še kitat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano

Uff, berem tole pa me kr stiska. Upam, da dobro rešiš zadevo. Mazda je jajc od avta!!!??? Ni. Ampak ti si pač pri mazdi tako narajmal. Jaz sem imel pred leti tudi pri fiatu podobno zadevo. Danes bi ga vseeno še 1x kupil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.