Skoči na vsebino

Pozdravljeni!

Zanima me informativno koliko bi nanesel veliki servis pri katerem bi menjal tudi verigo in vse kar spada poleg. Danes sem bil na enem vpogledu in so omenili, da bi bilo treba verigo zamenjati, ker se kao oglaša. Kje bi najceneje in kvalitetno prišel najbolje čez...

Hvala vsem za odgovore!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji amortizer
Napisano

Sem vesel, da sem se obrnil na ta forum oz. na vas. Po slabo prespani noči sem se drugo jutro s prometno odpravil na vse avto trgovine v našem mestu. Seveda obstajajo tudi neoriginalni blažilci. Naročil sem dva za 80€ po komadu.  Težava je pa v tem, da določeni trgovci ( večinoma starejši) se ne znajdejo na računalniku, kjer preverjajo zalogo. Za moj avto je treba pogledati po nekem drugem vzorcu, da ti vrže ven rezultate. Se mi je zgodilo v dveh trgovinah, da so trdili, da ni ponaredkov. Znesek 160€ za dva je veliko bolje kot 315€ za enega. Hvala vsem za pomoč!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji amortizer
Napisano

Zdravo!

Ravno kar sem se vrnil z dopusta, kjer sem med potjo ugotovil, da mi zadnji levi amortizer ni ok. Na servisu so mi povedali, da je potrebno menjati oba (levi in desni), če želim, da uveljavljam garancijo v primeru težav. Pravi problem se pa pojavi, da kao ni ponaredkov in je cena za posamični originalni 315€. Za oba skupaj mi trenutno ne predstavlja prevelik zalogaj. Zanima me ali je to res, da ni ponaredkov? Bi prišel kaj bolje čez, če bi ga dal obnoviti? Vozim pa Mazdo 6, karavana, 2014 letnik, 2.2 dizel.

Hvala za vsak namig...LP!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tesnilo glave motorja
Napisano

Zdravo!

Sem lastnik Mazde 6, letnik 2014, dizel, 2.2 -150KM. Prevoženih imam nekaj več kot 160.000km.

Na avtu se mi je pojavila napaka in sicer hladilna tekočina mi uhaja, hkrati pa se mi verjetno doliva v olje. Mehanik mi je povedal, da gre za resen problem in da bi moral zamenjati tesnilo na glavi motorja. Naj bi šlo za večji poseg, ki bo potegnil za sabo tudi velik finančni zalogaj. Moj mehanik se ne želi lotiti tega posega, ker nima prave delavnice za to.

Zanima me ali je kdo od vas že imel podoben primer, ter kje in kako ste rešili težavo? 

Hvala za vsak nasvet!

Lp!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.