Sm pogruntal kaj je narobe, zadnje gume sm meu glanc nove in ocitno so ble defektne al neki, morm pogledat kera letnica so, sm dau sprednje gume zadi, pa zadnje spredi pa je super zdej, spet vse normalno, kdo bi si mislu da guma tolk vpliva na avto da misls da ti ga pol manka Sam kaj ku morm kupt zdej nove
2x sm pelu v enem tednu mazdo na cosmos in nch niso popravli, avto se se vedno obnasa kot se je.
Naredu sm tud optiko, na cosmosu so vse pregledali so rekli da je vse kul, koncniki, amortizerji, vse je kul. Edin spred mam malenkost slabse gume, ampak to nima veze saj niso bulaste al pa karkoli, samo manj profila imajo, sepravi se za kak 2 mesca voznje. Ocitno se bom mogo lotit sam sraufat.
Da bolj opisem kak se obnasa: kakor da bi meu avto eno tono vech in kakor da bi se zvijau po celi karoseriji, kakor da bi meu sprednjo os na blazinah. Ce hocem v ovinke mal hitrej zapeljat se mi zacne pri nerazumno pocasni hitrosti (tam kjer sm prej vozu 130 skoz ovink normalno, zdej pa pri 80) vklapljat ESP in me zacne ravnat saj hoce it avto pocez. Pri 180 na uro na avtocesti se pocutm kakor da sm na barki (ampak amortizerji so kao kul, tko so rekli). Na volanu je pa tak obcutek kakor da volan malo zamuja, ni vech tako direkten kakor je biu, se mi zdi da morm volan bolj obrnit za isti efekt.
Uglavnem kr neki, najbols da jo sesujem, uveljavim kasko in kupim en drug avto.
tisti uporabnik je baje meu karamboliran avto in je meu senzorje potrte (mi je reku un na mazda servisu da je biu en tak primer na forumu, verjetno je to ta primer), ampak moj ni karamboliran, ker se furam z njim ze vech ku eno leto pa je vse kul deloval Zdej je avto na servisu cez vikend, v petk niso meli cajta, me bojo ju3 pomoje kej poklical, da povejo kaj je narobe.
Ko sm zju3 uzgal avto in se su pelat sm hmal zletu vn z enga ovinka (su sm 110 na uro), ponavadi gres tm skozi brez problema (160).
Uglavnm, avto se cudno obnasa, volan je ratu bl mehek in ni vech tko odziven, ko pomigam levo desno z volanom med voznjo se avto kr cudno nagiba levo in desno, kr neki. Sm mislu da mam kako prazno gumo pa je vse vredu. Na angleskem forumu sm zasledil tole temo
Pol pa itak kurac ce so spremenili zakon, matr sej nimam kamjona da mi more piskat za rikverc Sepravi sploh ni varjante da bi zatemnil prednje bocne sipe?
Kaj za zatemint sipe more vse obloge razkopat, da pride do celotne sipe? Al je kera druga metoda, brez da razkopava stranice, ker cene je kurac, ce ne zlozijo nazaj prov skupi mas avto razskatlan, en srauf ga jebe pa si misli kurc se bom jebu, pa ga ne da nazaj Pol pa s casom zacnejo obloge ropotat
jao, jao poba, spet si aroganten. Kar se tice tiste moje izjave o tvoji porabi je bla bolj zjebancija kot ne, sam ocitno si ti prevech resn tip. Prosim te, oprosti mi.
A cutim jst v tvojem odgovoru mal arogance mogoce? Smo mal visoki? Vem kaka je guzva u lj, ne skrbi, mogoce clo bl kot ti. In ne, ne govorim na pamet, v 5 mescih sm naredu 15.000 kilometru z mojo rx8 na najrazlicnejsih relacijah, mesto, odprto, mesano...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hehe, jebt ga, stroski vzdzevanja so dragi ja, sam kaj cs, to je tko pri vsakem sportnem avtu, sej to ko avto kupis se mors zavedat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani