saj ne da bi ga v neke obrate teral,nasploh nima neke mo?i,kar se tudi v hrib ?uti da se mora? eno prestavo ni?je pelati kot normalno.?e pa ga pusti? prej laufati eni pet deset minut pa gre normalno.Mogo?e pa ?e res nisem navajeni na dizla ker je to moj prvi dizel.Samo ?udno pa je to da v?asih tudi par kilometrov ko je ?e ma?ina na delovni temparaturi ?e nima tistega pope?ka,pol pa se ustavi? ,avto ugasne? in ponovno v?ge? pa je ?ist druga pesem.Pa pred kratkim sem ga mel pri mehaniku da mi je menjal elektri?no ?obo pa je rekel da zdaj avto dela kot ura.Tak da ne vem.Upam da nebo spet kaki veki stro?ek kot ?oba,ki obupno stane.
mam mazdo 6 dizel 2.0 136 konjev.Pojavlja pa se naslednji problem:zjutraj ko ?tartam in se peljem avto pri 2 tiso? obratih ne potegne kot bi moral.kot da se nebi vklopila turbina.Pol pa se ustavim ,avto ugasnem in znova pri?gem pa spet vredu dela.A je ?e kdo imel podoben problem.
Na kolk obratov avto laufa ko je na mestu mrzu? premal ne sme bit mal mu ?tant gas dvign drgac pa se ponavadi slisi masino ko klopo?e ?e je bla glava spu??ena pa da ni blo na bosh pumpi vreji nastavleno,kr ce je po starem nastavleno ropo?e pol je treba kak zob prestavit naprej..pi?em sam v tem primeru lahka pa da je ?ist neki druzga...sorry mogoce pisem bedarije sam jst nevem kaj je blo prej z avtom
sem ?e klical mehanika pa bo treba verjetno samo ventile nastavit
Pozdravljeni!Kot verjetno ?e veste kopujem mazdo 6 sportcombi,pa sem eno opazil na avto netu.
Vidim da je imela ogledov tudi ?e veliko,ker pa sem ?ist na drugem koncu slovenije pa me zanima
?e je mogo?e keri hodil kaj tam okoli Kopra in si jo ogledal kak?na je ta mazda.Vsaka informacija bi bila dobrodo?la da se nebi tako dale? peljal brezveze.Hvala!
Na sliki od strani se mi zdi, da je avto spu??en, ali pa je slikano pod tak?nim kotom, da je slika popa?ena. Nikjer pa ne pi?e, da bi bil spu??en. Druga?e pa se mi zdi avto dober, ampak predrag.
tudi meni se zdi malo predrag,saj zaradi tega odbija?a skoraj ne more imeti tolko ve?jo ceno,ker za tak denar prodajajo 2005 letnike.
Res si nisem mislil da bo tako te?ko avto kupit!?e pa so ?e skoraj vsi uvo?eni ,skoraj jih ni da bi bili pri nas kupljeni.Se bo verjetno ?e na?la kaka ?eska.Zadnji? sem bil na avtosejmu v Mariboru pa niti ene mazde,te pa nevem ?e jih je tak malo ali kaj?Saj bo!-upam.
Meni se zdi skor predraga. Pelji se pa bo? ugotovil koliko so realni km - ker ?oferski zdic je kar mal utrujen... tut volan se ful sveti ?e. Pa OBVEZNO preveri ukradenost - sploh ?e je iz Italije... Moja je povsem iste barve, motor, letnik, zdej ma 85k (ob nakupu jih je mela 79k), servisno... jutri bo 2 meseca kar jo imam, pa je bila cenej?a za jurja...
Lp Kuscar
Men se tudi zdi malo draga. ?e pa skoraj ni ve? avta da nebi bil uvo?eni,?e tri mesce kopujem avto pa ?e zaj nisem na?el pravega.
Svojega sem prodal v enem tjednu drugega pa od nikoder.
Vseeno hvala za odgovor,?e pa keri ve za kak?no podobno da se prodaja pa prosim ?e javi.
Jaz ?e vedno mislim da avto za ta leta pa kilometre ?e zdale? ni odli?no ohranjen.
To z aro pa je na ?alost bila ?ola za drugi?,pa naj ?e prodajalec tako po?teno izgleda mu ne sme? niti pikice verjeti.Avto pa tudi prej ni bil oprani ko sem ga pri?el prvi? gledat.Pa tudi lita plati??a ne vem ?e je to normalno pri teh originalnih da se lupjejo kot ka?a.
Na?alost sem pri?el ravno v takem ?asu da se je ulilo.Pol pa nisem megel avta prav pogledat pa sem mu verjel kar na besedo, kar pa vidim da ve? ne more? nikomur.Vsaka ?ola nekaj stane.?e bi bila samo kaka praska me sploh nebi motilo,ampak to pa je malo ve? kot samo praska.
Dnar sem prekleto dolgo ?paral tak da mi ni vseeno za kak avto ga bom dal,ker pol bi se lahko naprej vozil z mojo prej?no staro mazdo ki je bila bolj?e ohranjena kjub letom.
Pa ?e nekaj!"dve udrtini"Pa kaj ?e!Na pragu 20cm udrti ?traf,odspredaj poknjeni odbija?,luknje za tablico ?e trikrat vrtane,robi na blatniku so ?e napihnjeni,udrtin kar nekaj,pa ?e avto sploh ni bil opran kaj ?e se bi pol vse pokazalo.
Tak da avto pomojem ?e zdale? ni odli?no ohranjeni.
Pojdi v Maribor k avto ?erbineku majo noter eno ?esko z 90tiso? kilometri pa bo? videl kak mora avto ven zgledat.
Tisti fiat z katerim sem bil pri tebi je star 8 let ma prevo?enih 140 tiso? pa je veliko bolj ohranjen od tvoje mazde.
Sicer pa kateremu se tvoja mazda vidi jo naj gre kar gledat,?e pa si ti dal za ta avto 14tiso? pol pa nevem kak se ti ni smilil denar.
Jaz ali nebi!
Mogo?e pa sem preve? zahteven?
Kakor koli ?e upam da bo? avto prodal,druga?e pa se bo mama vozla kot si sam povedal.
Ni? nisem natvezil, sem kar nekaj avtov ?e pregledal saj ?e tri mesce i??em avto pa ti moram stari povedati da je tvoj kar v slabem stanju.?e ga gre? gledat v de?u pa da je malo temno pol ?e ja,druga?e pa ...
Pojdi si pogledat enega z tolki kilometri pa bo? videl kak mora avto ven zgledat.
Sicer pa si tak lepo zaslu?il dvakrat si avto ven postavil pa si 200 eurotov zaslu?il,kaj pa ?e bi rad.
Ker ?e bi bil avto vreden tega denarja mislim da bi ga ?e davno prodal.
?e pa kateri na forumo misli da sem slabo ocenil avto pa se naj gre prepri?a na lastne o?i kak?en je avto.
Druga?e pa vsaka ?ast ?e bo? avto prodal za ta denar.
?e pa ti misli? da pri avtu ?teje samo dobra oprema pa se opravi?ujem,zame ne!
Raje pozabim teh dvesto eurotov kot pa vsaki dan gledam to ?alost na dvori??u.
Danes sem si za avto vzel malo ve? ?asa pa ga pol nisem vzel.
Ne razumem folka napi?e odli?no ohranjeni ,se pelje? 200km pol pa vidi? eno velko sraje.
Jaz sem prodal 323f staro 13 let z 200 tiso? kilometri pa je bil avto bolj o?uvan kot tale.
Pol pa re?e jaz ga nisem nekaj ?minkal da bi si mislil da ti kaj prikrivam.Lepo te prosim.
Avto od znotraj zgleda katastrofalno,mislim za toti letnik pa kilometre.Usnje obrabljeno,ogledalo zlomljeno,vglavnem celo vrsto napak.Te pa ?e re?e je avto ni nov,pizda.Kaj pol pi?e odli?no ohranjeno,to ?e je slab?e od slabo ohranjenega.
Je ni? spet bom moral dalje iskati.Ne more? verjeti kako te?ko je kupti rabljeno mazdo.?e jih je tak malo ali kaj?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
saj ne da bi ga v neke obrate teral,nasploh nima neke mo?i,kar se tudi v hrib ?uti da se mora? eno prestavo ni?je pelati kot normalno.?e pa ga pusti? prej laufati eni pet deset minut pa gre normalno.Mogo?e pa ?e res nisem navajeni na dizla ker je to moj prvi dizel.Samo ?udno pa je to da v?asih tudi par kilometrov ko je ?e ma?ina na delovni temparaturi ?e nima tistega pope?ka,pol pa se ustavi? ,avto ugasne? in ponovno v?ge? pa je ?ist druga pesem.Pa pred kratkim sem ga mel pri mehaniku da mi je menjal elektri?no ?obo pa je rekel da zdaj avto dela kot ura.Tak da ne vem.Upam da nebo spet kaki veki stro?ek kot ?oba,ki obupno stane.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani