Ja 14 originalne, na njih sem avto dobil, potem sem jih imel za zimske gume encajt, nazadnje sem jih ?enkal eni kolegici za na Yarisa No dej imam lite ,tudi14..)
Aha... ja sploh bo ta preskok malo "bole?" zame, saj sem 5 let imel octavio tdi. Veliko sem se vozil, zadnja leta pa delam le cca 5-10k na leto, pa slu?bo imam dosti blizu, tako da dizel odpade. Moral bom sprobat eno, ker je nisem sploh ?e vozil. Ja v primerjavi z 1.8 je verjetno 2.0 bolj?i, zato tudi tega gledam. 2.5 pa se super sli?i, samo ko jih pri nas ni ravno dosti na izbiro. Bolj se mi gre za zanesljivost, ker mislim avto imet vsaj 5 let. Obdobje norije in ti??anja je minilo, seveda pa imam rad, da avto spodobno potegne. Kot pravim, preskok se bo poznal iz tdi na bencin, ampak se bom navadil, ?e zdaj sem se na ?eninega polota (1.4 benz) V glavnem a so znane kake napake z benc. motorji?
Ti kar vzemi benz 2.0 .
Za tako vo?njo in namen kot tule pi?e? je nadvse primeren , bolj kot dizel vsekakor,
ki se bo slejkoprej za?el du?iti v lastnih sajah zaradi prekratkih relacij.
In seveda, ?e v slu?bo ne vozi? cele familje in do vrha natla?enega kufra po vrhni?kem klancu tja in nazaj dan na dan..
Tudi spodobno potegne,?e le zna? uporabljat menjalnik..
Da bo vo?nja dra?ja kot z oktavijo tdi ,ti je pa gotovo jasno.
Je pa se ena varianta. Da si je nekdo privoscil zamenjavo sibke :) oziroma imas sibko ki ni od tega avta. Po sliki sodec je na 'zici' in ce je predolga se lahko zvije ob kak del ki jo melje.
Po sliki sode? ? Hudi?a, menda majo vse 6ke tako na ?ici.. Ok nevem ,mogo?e dizelske ne,ajde..
pri meni je bil zlomljen jezi?ek (?tift), s katerim je tipka pritrjena v stranski okvir, in zato je bila mlahava, ter ni delalo avtomatsko zapiranje/odpiranje... razdrl, pogledal, namestil na pravo mesto, ter od strani not zavil vijak M3, odrezal glavo, pobrusil vi?ek kovine, in dela kot novo...
nimam pa slik, kaj sem delal ampak ko razturi?, je precej enostavno vse skup
p/s: pri trgovcu "na?ega zaupanja" so mi rekli, da pa? samo ni programirano, pa da to ni ni? posebnega, da lahko doma to opravim v par minutah... potem smo ?e pri njem probali, pa ni ?lo...
No, zih bo to to ..se lotim zadeve.
O?itno imajo japon?ki bolj ne?ne prstke in je bolj za njih narejeno..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Crkava desna kratka luč med vožnjo. Xenon. M6 2008.
Obrnem stikalo za luči off/on in se prižge...sveti nekaj časa, minut, pa spet crkne .
Zoprno,zlasti,ko je cknila na liniji za teh. pregled.. 😅
Ve kdo kaj o tej težavi ,kako zrihat ?
Na servisu so seveda kuj začeli govoriti o menjavi nekega računalnika ,baje ima celo vsaka luč svojega,se niso mogli zmenit tam za šalterjem.
Sploh pa pojma nimajo ,prvič slišali z tak problem.
Vsaj tak vtis sem dobil,no...🙄
In pozdrav forumu,že dolgo ga nisem odprl..lepo da me še pozna in hrani geslo za prijavo..🙂
Ex......... M6 136 diesel , l.02
Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08
Forever.. MX5 1.6 , l.99
Povezava za deljenje
Deli na druge strani