Skoči na vsebino
Cudno dogajanje v podvozju
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Koliko kilometrov pa imaš do sedaj?

trenutno jih je malenkost prek 112.000

Pred eno uro je Aless napisal:

@Saso5Eibach

Eibache se je dalo pri prejšnjih generacijah naročit tudi na Mazdi, kot dodatna oprema (športno podvozje). 

H&R so tudi ok, ampak so trši in zgubiš na udobju. 

to sem zasledil da se je dalo pri Mazdi naročit ampak glede na njihovo ceno pa ceno drugod je dokaj razlika ja....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cudno dogajanje v podvozju
Napisano

Ne bom odpiral nove teme zato bom tukaj vprašal in sicer zanima me kaj mi priporočate za znižanje vozila gre se za mazdo 3 limuzina 2016 letnik gledal sem eibach pro-kit in pa h&r... vozilo se uporablja 95% za vožnjo po avtocesti ( dnevno 200km). Lahko kdo prilepi kakšno sliko če si kdo lasti vozilo z športnimi vzmetmi :)

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda servis
Napisano

Pozdravljeni, 

mene zanima če mi lahko kdo pomaga katere vžigalne svečke izbrat za mazdo 3 SKYACTIV-G 120 konjev letnik 2016? Sem gledal te ko so v navodilih ampak so cenovno drage.

Hvala

sve.PNG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pozdravljeni, no?em odpirat nove teme zato bom tukaj napiso in sicer me zanima ?e je mo?no zamenjat sprednje komplet lu?i iz novej?e mazde 3 katera ima namesto bi-xenon led ?aromete, s tem mislim kratke in dolge?? Gre pa se za Mazdo 3 limuzina letnik 2016 z revolution opremo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.