Ne bom odpiral nove teme zato bom tukaj vprašal in sicer zanima me kaj mi priporočate za znižanje vozila gre se za mazdo 3 limuzina 2016 letnik gledal sem eibach pro-kit in pa h&r... vozilo se uporablja 95% za vožnjo po avtocesti ( dnevno 200km). Lahko kdo prilepi kakšno sliko če si kdo lasti vozilo z športnimi vzmetmi
Pozdravljeni, ne bom odpiral nove teme ampak me zanima če je možno na mazdo 3 letnik 2016 katera ima 18 col platišča v dimenzijah 7jx18 et 50 zamenjat z platišči 8jx18 vendar je et 38?
mene zanima če mi lahko kdo pomaga katere vžigalne svečke izbrat za mazdo 3 SKYACTIV-G 120 konjev letnik 2016? Sem gledal te ko so v navodilih ampak so cenovno drage.
Pozdravljeni, mene zanima glede pnevmatik in sicer homologirane imam 215/45 R18 zanima me če je možna homologacija za original platišča od Mazde dat dimenzijo 225/40 R18 ?? Gre pa se za Mazdo 3 2016 letnik
Pozdravljeni, no?em odpirat nove teme zato bom tukaj napiso in sicer me zanima ?e je mo?no zamenjat sprednje komplet lu?i iz novej?e mazde 3 katera ima namesto bi-xenon led ?aromete, s tem mislim kratke in dolge?? Gre pa se za Mazdo 3 limuzina letnik 2016 z revolution opremo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Zoom-Zoom
Popravljeno od Saso5Ni vec vozila
Povezava za deljenje
Deli na druge strani