Mi ni dalo miru...otroke spat...jaz pa v garazo. Itak...kot receno-nosilec narobe obrnjen!! (Zato sem ga lahko obracal kolikor sem hotel...v pravilni legi to ne mores...je samo ena pozicija!) 🙈😁
No...pa smo z skupnimi mocmi postimal zadevo da dela kot mora-sveti normalno.
66mm sem jaz zmeril na original palcki...od sredine enega koncnika do sredini drugega koncnika na palcki. Lahko da je 82mm zunanja mera palcke (nisem meril ...bom pa) 😁🙈
Sem pa opazil nekaj drugega...pozicija tvojega spodnjega nosilca (pritrjen na roko/obeso) je povsem v drugi legi...kot moj ! In v tem je tezava visine luci!
Zal si nisem zapomnil original pozicije tega mosilca 🙈🙈🙈 in sem kar na oko privijacil...zato pa je sedaj luc visja!! 👿😕
Alex....palcka je bila tako in tako fuc -zaribana! Ko sem jo hotel premigati jebiga je pocila!
Sem pa lahko (po nakljucju) odpravil napako...z tem ko sem odklopil konektorje in premigal senzorej-mi je to bolj pomembno od palcke...jo bom ze drugo naredil 😉😁
Src3am....najbrz bo tako ja. Lahko posljej slink-hvala! 👌💪
Je kdo poskusal odklopiti modul AFS...kaj se potem zgodi? Lucka ugasne? Luci pa nastelas rocno in je mogoce zadeva resena....ali se kaj drugega prizge? 🙈😎
10A varovalko sem odstranil...pa ne pomaga -lucka sveti.
Vem da se moras nekaj km/h peljat da luci sledijo ovinku....na mestu to ne deluje. Vcerj sem se peljal in lucke ni bilo cca minuto...nato se je pojavila. Nisem opazil ali so po prizigu lucke luci se sledile ovinku??
So se mi pa luci zdele kar malo previsoke! Verjetno je vse to povezano z AFS.
Je imel že kdaj kdo težavo z opozorilno lučko AFS OFF (utripa) Menda je to nekaj narobe z prednjimi lučmi-levo /desno. (nisem še probal, ker se ne vozim v temi)
Konec koncu me ne moti če zadeva-luč ne sledi ovinku...samo da bi opozorilno lučko ugasnil (zaradi tehničnega pregleda) Varovalo 10A sem odstranil...pa vseeno utripa. 😕
Nekaj sem gledal na YT....da se odklopi računalnik od AFS...pa potem neha. Nevem....bo potreba raziskat!
Menda je ta hec cca 600€ na servisu!? (telefonski pogovor z mehanikom iz Mazde servis.) Prekleti Yapanarji... so dragi !!
Je imel že kdo tak primer...kaj in kako je rešil zadevo?
Dodatno zmontirane led-ice na sprednjem odbija?u.....ena ?e tako ni delala...druga je pa tako malo brlela, da je po dnevi in v mraku nebi videl....v?eraj pa sem po naklju?ju opazil, da nekaj brli!! Nato najdem varovalko za njo in jo odstranim.
Z MM nisem meril...ni bilo ?asa. Mogo?e se 1x lotim kontrole-merjenja. Si pa mislim, da bi moralo biti to vzrok!
Tudi sam sem verjetno menjal ?e dober acu-zaradi OBDll vmesnika. Jebiga...se u?imo sproti
Tudi pri novem acu ga je pocuzalo nekaj.... ....in sedaj po cca7 dni mirovanja so zjutraj samo ?e kazalci pomahali in lu?ke pome?iknile! ......berem forum in po naklju?ju "odkrijem" OBD ...seveda je takoj padel sun na njega...in ?e je pristav v predalu!!
Meril sem porabo....avto je stal cc 15h...poraba 00,0...nato priklju?im se OBD....in 00,0
Meril cca 3 min.
Vseeno upam na najbolj?e...ko ni ve? OBD vklju?en!
To mi je sosed zakuhu...da sem kupil OBD !!! Uro?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mi ni dalo miru...otroke spat...jaz pa v garazo. Itak...kot receno-nosilec narobe obrnjen!! (Zato sem ga lahko obracal kolikor sem hotel...v pravilni legi to ne mores...je samo ena pozicija!) 🙈😁
No...pa smo z skupnimi mocmi postimal zadevo da dela kot mora-sveti normalno.
Hvala se 1x vsem! 👏👏💪💪😁
P.s. ...se vedno je stangca dolga 66mm 😁😎😝😝
Povezava za deljenje
Deli na druge strani