Skoči na vsebino
Mazda 5 2015 Takumi
Napisano

Pozdravljeni, kupil sem Mazdo 5 letnik 2015 oprema Takumi. Ima AUTO lu?i in zanima me zakaj podnevi ko imam na AUTO ne sveti zunaj naprej niti ena lu?... Ko je tema se pri?gejo ?ist ok... Glavnem podnevi ne sveti ni?... Hvala za odgovore. Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Imam menjavo olja in sicer v knji?ici pi?e, da priporo?ajo 5W30... Na nalepki,ki je na pokrovu motorja ko so delali servis pa pi?e 5W50... Katero bolj?e. Motor malo pije olje... Gre se za Mazdo 5 1.8i 2007

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 1.8 poraba olja
Napisano

Pozdravljeni

Imamo Mazdo 5 1.8 bencin letnik 2007 prevo?enih 284.000km.

Te?ava je v porabi olja. Ko smo avto kupili avto ni grel, ker ni mel termostata ker so ga odstranili nevem zakaj... Ko sem ga kupo in nazaj vgradil so se za?ele te?ave z porabo olja. Porabi dober liter olja na 1000km kar je veliko. Nevem, ?e ima to kak?no vezo ali vseeno. Avto pa ne kadi ne modro pa ne belo ni? samo smrdi iz izpuha.

Je kdo ?e mel kak?no tak?no te?avo in kako jo je re?o... Hvala za odgovore. Lep pozdrav iz Prekmurja, Max

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 2008 pokanje zadaj
Napisano

Pozdravljeni. Po nekem ?asu se spet javljam. Mojo Mazdo 5 smo kon?no zrihtali, da ve? ne poka. In evo po?ena vzmet na desni strani. Naj povem da si ti privatni mehaniki za en kurac. Vsi so govorili, da si vzmeti cele in kot nove Peljal sem na uradni servis in zadevo po?timal.

2 vzmeti plus delo 225?? Kaj menite?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Menjal sem ?e skoraj vse... 4 amortizerje, kon?nike, gumice take ovalne, pu?e in zmeraj isto. Ve? nevem kaj naredit.

Ne, nisem ?el na uraden servis.

Vsi mehaniki govorijo da je vse brez lufta in mu ni? ne manjka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni. Imam Mazdo 5 DC110 letnik 2008, prevo?enih 150.000km. Te?ava pa je v tem, da ko sr peljem preko grabna oz lukenj poka odzadaj. Menjal pa sem amortizerje, pu?e, gume stabilizatorja, stabilizatorje ( tiste majhne pal?ke) in zadeva ?e zmeraj ni vredu. Ima kdo kak?no podobno izku?njo? Hvala in lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.