Skoči na vsebino
Parkirni senzor
Napisano

Na moji M6 jih je vgradil prej?ni lastnik, delujejo dobro. Vgrajene imam samo zadnje, bili so 4. Priporo?am.

p.s. rabim info, ?e se kje dobijo posamezni senzorji, ker mi eden manjka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

original servis
Napisano

Moja M6 04 je ?e dala skozi 120 000kim. Garancija je ?e potekla in zato mi ni? kaj ne di?i velik servis na poobla??enem servisu, ki pride zdaj ?e 1000eur. Zanima me va?e mnenje, kaj si na slab?em ?e peljem avto k nepoobla??enem servisu. Tam bom pla?al servis in material manj kot polovica originalneg. Mazdina mobilna garancija me ne zanima ker imam asistenco.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 120.000km
Napisano

Slaba novica za vse, ki vam je na avtu ?e potekla garancija in ste hoteli narediti veliki servis na nepoobla??enem servisu. Govoril sem z mehanikom, ki servisira tudi mazde in povedal mi je da neoriginalnih delov za M6 ni za dobiti. Zato grem na velik servis na uradni servis. Privar?eval bi malo pri ceni servisne ure, pa ?e nekaj malenkosti, vendar se ne spla?a.

Imate kak?ne info, je kateri originalni servis kaj cenej?i, dajo na obroke, popust ali pa se da kje dobiti brez ra?una :whatever: .

?e poznate prosim za info na pm.

Alex hvala za info.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje ?ip v okolici Postojne
Napisano

Pol pa itak kurac ce so spremenili zakon, matr sej nimam kamjona da mi more piskat za rikverc :D Sepravi sploh ni varjante da bi zatemnil prednje bocne sipe?

Danes sem govoril z Le?nikom (Foliatec) in potrdil je da prvega para ?ip ni ve? mo?no temnit. Pri temnenju zadnje ?ipe je potrebno rikverc ?arnico zamenjat za tako, ki piska. Baje jih imajo po avtotrgovnah po par eur.

Seveda ?e ho?e? homologirat.

Pri njemu stane temnenje za M6 sport 160 eur + 30 eur homologacija(RTI). Vse skupaj lahko naredi? v enem dnevu, dela pa zelo kvalitetno, meni je delal na prej?njem avtu.

Jaz imam namen to opraviti naslednji mesec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?oba
Napisano

Servis zaklju?en, cena 160 eur.

?obe so obnovljene, vendar niso v najbolj?em stanju, mogo?e bodo delale dolgo, mogo?e pa ne <_< .

Upam na najbolj?e. Naredili so vse meritve in preizkuse, tak da je sedaj vse ok.

Krivec verjetno nafta, filter je bil totalno zapacan, lahko pa tudi slab?a kvaliteta ?ob. Dalo pa se bo dobit neoriginalne ?obe, ki naj ne bi bile tako hudo drage, kot originalne(790eur).

Mehanik po kvaliteti priporo?a Agip. Govorim o nafti, ki naj bi bila najbolj?a za motor, ne pa tista ki omogo?a najmanj?o porabo.

Kako je fajn zoom zoom ob?utek ko se zopet usede? v avto in pritisne?. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?oba
Napisano

obvezno poro?aj o rezultatih !

:( ?e kar brez avta.

?obo so obnovili, vendar motor ?e vedno ne dela kot more. nove info v sredo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?oba
Napisano

Na?el sem tole in sem naro?en za pregled in servis v torek.

www.dtskorenjak.si

Med samo vo?njo nisem ni? opazil (mo?an motor in glasno Bose ozvo?enje), razen da je bil tek in zvok motorja v prostem teku malce nemiren.

Upam da bo problem s ?obami re?en ?e jutri, mehanik mi je priporo?il Jelena iz Gomilskega. Popoldan ga peljem tja, jutri razdrejo, preverijo in upam da popravijo. Jelen je takoj ko je sli?al motor rekel da je problem s ?obami.

Krivec naj bi billa slaba nafta, najslab?a pri petrolu, najbolj?a Agip, Mol solidno , OMV nekje na sredi. Avto je bil prej doma v Kozjem, kjer je samo ena manj?a Petrolova ?rpalka, kjer je ponavadi ?e slab?a kvaliteta zaradi manj?ega pretoka in prometa. Bratrancu iz Litiije je pa pred 2 leti zaradi Petrola zaklatu Clio dci.

Poro?am jutri

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?oba
Napisano

Na?el sem tole in sem naro?en za pregled in servis v torek.

www.dtskorenjak.si

Med samo vo?njo nisem ni? opazil (mo?an motor in glasno Bose ozvo?enje), razen da je bil tek in zvok motorja v prostem teku malce nemiren.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?oba
Napisano

Boss kaj si mislil pod zunanji dejavniki?

Slaba nafta? Avto imam 3 mesece je slovenskega izvora, v SLO sem tankal pri razli?nih ponudnikih, 1x v BiH, 1x HR. Na servisu tudi ne vedo to?nega vzroka, lahko nafta, slab material... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?oba
Napisano

lp vsem iz Celja.

Tudi zoom zoom je pokvarljiva :(:( .

Imam M6 120, 04, 115kkm, na kateri je najprej krepnil akumulator. po zamenjavi sem peljal avto na servis na ra?unalnik, da preverijo ?e je vse v redu s porabniki.

Na servisu so odkrili drugo napako. ?OBA 1 je fu?. Stro?ek 791 eur + cca. 2 uri dela :blink: .

Po pregledu foruma sem ugotovil , da ?e ni bilo podoobne te?ave.

Pa ravno zaradi te?av s ?obami nisem kupil Mondea MK3(3keur cenej?i), potem se mi pa to zgodi na mazdi.

Kaj pravite?

?e kak?na druga re?itev? Nadomestne verjetno ne obstajajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.