champ 0 Napisano 8. september, 2008 Metlice brisalcev Napisano 8. september, 2008 Ker prihaja jesen in s tem de?evni dnevi, me zanima katere metlice brisalcev priporo?ate za vozilo M6. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
champ 0 Napisano 12. avgust, 2008 Te?ave z ''rolojem'' v prtlja?niku Napisano 12. avgust, 2008 Super da si uspel stvar popravit. Ti si govoril za mre?no pregrado med prtlja?nim prostorom in potni?ko kabino. Zanimalo bi nas pa za rolo, ki pokrije prtlja?ni prostor. Vsaka inf. dobrodo?la. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
champ 0 Napisano 23. julij, 2007 Ozvo?enje BOSE ga"lomi" Napisano 23. julij, 2007 Pred tednom dni sem postal lastnik Mazde 6 letnik 2003 z BOSE ozvo?enjem. Pri poslu?anju radijskih postaj ozvo?enje deluje brezhibno, ko pa preklopim na CD mi po 2-3 minutah preneha delovati cela desna stran ozvo?enja. Ima kdo podobno izku?njo? Kje bi lahko bila napaka? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ker prihaja jesen in s tem de?evni dnevi, me zanima katere metlice brisalcev priporo?ate za vozilo M6.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani