Sedaj sem ze 2 krat dobil obvestilo "Low Batter Risk. Start Vehicle to Charge 12V Battery". Ni neki novega, saj je pogost "problem" vsaj kar po forumih opazam. Je pa zanimivo, da do tega dokaj hitro pride. Recimo pucas avto in v cca. 20 minutah to dobis. Ta teden sem imel vecinoma kratke voznje (2km) in se je pojavilo. Saj pol naredis malo dalso voznjo (10 min+) in je ok.
Je pa veliko jih imelo problem, ko je bil lockdown in se 2-3 tedne niso vozili in jim potem avto ni vzgal.
To sporočilo se tudi meni večkrat pojavlja. Par minut čistiš avto in opozorilo je tu. Naj bi bil pogost pojav pri 2021 letniku. Imam sedaj 8.000 km in avto je tudi enkrat en teden stal pa ni bilo nobenih problemov. Je pa začelo pokat levo spredaj v podvozju. Se zgodi redko npr. pri malo pogreznjenem železniškem prehodu. Pa črički se veselo množijo, sedaj poka nekje spodaj v b stebričku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To sporočilo se tudi meni večkrat pojavlja. Par minut čistiš avto in opozorilo je tu. Naj bi bil pogost pojav pri 2021 letniku. Imam sedaj 8.000 km in avto je tudi enkrat en teden stal pa ni bilo nobenih problemov. Je pa začelo pokat levo spredaj v podvozju. Se zgodi redko npr. pri malo pogreznjenem železniškem prehodu. Pa črički se veselo množijo, sedaj poka nekje spodaj v b stebričku.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani