Pri meni je napako 2262 rešila zamenjava senzorja pritiska izpušnih plinov. (sem imel ta rdrčrga, najstarejša verzija). Upajmo da bo pri tebi enako.
Bil pa je edini simptom da je šel avto v zasilni način. Po izbrisu napak je bilo najprej OK, če se je navilo obrate čez cca 2000, pa je spet vrglo to napako.
Meni se je letos to enkrat zgodilo. Imam malce starejšo verzijo FW (59.pa_še_nekaj).
Ampak se potem ni več pojavljalo, tako da se nisem preveč sekiral. Pa če imam na telefonu prižgan BT, včasih malo dlje traja da naloži vse skupaj, ker izgleda že takoj začne sinhronizacijo s telefonom.
Jaz. Ravno danes mam namen naložit še neke spremembe da vidim če rešijo težavo z gps-om med navigacijo prek android auta (zdaj ga občasno orientacija jebe in ga kar za 180 stopinj obrne vmes).
In pa še tale app si bom naložil, da vidim katere parametre vse se da spremnjat. Če je vmes tudi kaj povezano z regeneracijami in stopnjo saj v DPf-ju, pa mogoče naredim še en app ki bo to prikazoval (kdaj poteka regeneracija, koliko približno je še do naslednje, itd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri meni je napako 2262 rešila zamenjava senzorja pritiska izpušnih plinov. (sem imel ta rdrčrga, najstarejša verzija). Upajmo da bo pri tebi enako.
Bil pa je edini simptom da je šel avto v zasilni način. Po izbrisu napak je bilo najprej OK, če se je navilo obrate čez cca 2000, pa je spet vrglo to napako.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani