Skoči na vsebino

No da se jaz povem svoje mnenje glede mazde in njihovih dizlov...meni je avto bombasticen,v lasti je 6 2.2 150KM,2017. Nekaj vec kot 2 leti nazaj sem kupil avto z 106000 in do zdaj nisem imel se nobenih problemov,olje menjavam na 10,11000.  So pa kr fejst obcutljive masine. Julija,ko smo sli na morje prizgala lucka za DPF,vzrok prepogosta regeneracija. Naredil servis,vceraj so se peskali in menjali podlozke(Krzisnik) avto ima trenutno 151000. Zaradi preventive bi se rad menjal verigo in sito oljne pumpe in olje ter filter v avt. menjalniku. Tak da vsa priporocila dobrih in zanesljivih mehanikov iz stajerskega konca so dobrodosli.

image001.jpg

image002.jpg

IMG_5391.jpg

Popravljeno od Luka_
Dodajanje slik
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 6 urami je godlike napisal:

Jaz ti lahko posredujem samo številko mehanika, ki dela na uradnem servisu, popoldan pa doma.

Cena v sklopu popoldanca je zelo ugodna za današnje čase.

Sklopko in amortizerje mi je on menjaval.

Ko je bila pa nova (pri nas, rablejna 4 leta), pa tresenja na leru ni znal rešit. Je čistil loputo 2x. Sem potem vozil do Pelkota.

Je iz Mb oz okolice? Pelko mi je predalec,med tednom me ni...cez vikend pa verjetno on in ne jaz nimava dosti casa. Bi ti bil hvalezen,ce bi mi lahko posredoval stevilko. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.