Mene pa zanima, kje si konkretno nabavil? Imam že 3 mesece naročenega v SLO, pa še nič...
Nabavil sem ga v: opieoils.co.uk
Našel sem ga še na neki spletni trgovini na Poljskem. Odločil sem se za Opie, ker vem da so legit.
Po telefonu sem klical tudi v eno slo trgovino, mislim da rally-shop.si, super prijazen prodajalec, povedal da je pri nas olje nedobavljivo in da nima nikakršnih informacij kdaj sploh se ga lahko ponovno pričakuje.
Hah pa sm se res zgubil... 🤣 Ja, ročni nima filtra ena skrb manj! Napišem update če opazim kaj razlike v menjanju, vendar mi prej kot konec meseca ne bo uspelo zamenjat.
Avto ima dobrih 100K km, kmalu bom dal zamenjat še mikro jermen+napenjalec, vodno črpalko in seveda hladilno.
In pa glede tesnila; ali se lahko dobi že izdelano tesnilo? Ali to ne obstaja? Sem obrnil že pol interneta na glavo, pa ne najdem konkretnih infos oz. delov da bi jih naročil. Silikon se mi ne zdi posrečena rešitev, le-ta se namreč med montažo izrine navzven? Zaradi tega in lažje montaže bi se raje odločil za klasičnu dihtungo če obstaja.
Mi lahko kdo pomaga z linki za naročanje filtra in tesnila? Hvala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Da, podložki sta enaki.
Ok, nisem edini, en mojstr ga pihne enako kot sem ga jaz.
Just a moment...
Naj nebi bilo nič narobe. Upam da mi ne bo treba res menjalnika podirat. :s
Povezava za deljenje
Deli na druge strani