Skoči na vsebino
Katero olje?
Napisano
pred 1 uro je luxxx7 napisal:

V Italiji zelo hvalijo to olje, vsaj zasledil sem na določenih forumih. V Sloveniji pa niti ne vem kdo je uvoznik za to olje.

Več pa ne znam povedati, kot pa to :)

Ja mi imamo pogodbo z njimi, nam dostavljajo maziva in olja za stroje, itd. Kdo je uvozniki niti jaz nevem ker dobimo direkt iz italije. Tudi v nobeni avtotrgovini ga nisem zasledil.  Izgleda bo treba sprobat pa porocat izkusnje 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano
pred 39 minutami je g.Wankel napisal:

Mogoče sem edini, ampak sem prvič slišal za to olje. Sem šel pogooglat, piše, da že kar dolgo delajo olja in da je premium.

Ampak sam osebno ne bi šparal na olju, sem imel življensko šolo. Vzamem Mobil1 in sploh ne gledam cene, na vsakih 10k.

Jaz to olje poznam iz racing programa. Za navadno uporabo ne ravno. Tako da nevem kako se bi obneslo v vsakodnevni uporabi. Ni to da bi sparal na olju, samo ce dobim kvalitetno olje za ugodno ceno zakaj bi placeval polno ceno v trgovini. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

V podjetju kamor delam imam možnost dobiti olje znamke Pakelo po ugodni ceni pa me zanima če je kdo že uporabil in probal to olje v dizelski Mazdi in kako se obnese in če je sploh primerno?

hvala za odgovor in lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.