Skoči na vsebino
Vlečna kljuka
Napisano

pozdravljeni,

tudi mene zanima vle?na kljuka in me je tudi vrglo na rit ko sem sli?al za ceno na servisu. Zanima me pa predvsem, ?e kdo ve ali je za mazdo 6 karavan 2004 nujno v vsakem primeru rezat odbija? ali obstajajo kak?ne kljuke, ki se lahko zmontirajo brzz tega. Drugo kar je bi bil zelo vesel, ?e kdo da gor kak?no slikco ?estke z vle?no kljuko, ker me rez zanima kako zgleda.

Aja, kak?no mnenje imate o vija?ni kljuki in kljuki na patent?

Hvala in LP,

?iga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luft pri volanu?
Napisano

Zadeva kon?no dela :D

Sem dol?en ?e poro?ilo s servisa. Res je bilo sam za podmazat :ouje: So mi zadevo podmazal, pa nardil ?e preventivni pregled, mal teko?ine, dve ?arnice in sem ob pogledu na ra?un spet :jupiii: Vse skupi me je pri?lo 32 EUR. Za enkrat so me na temle servisu samo pozitivno presene?al!

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luft pri volanu?
Napisano

bil na servisu, potrebno bo podmazat volan... vodja servisa je volan spustil gor in dol po vi?ini in je bilo OK... razlog je v tem, da naj bi se mast na tem sklopu umaknila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luft pri volanu?
Napisano

hvala za odgovore, avto pa ?al ni ve? v garanciji :( se pa vsekakor mislim oglasit na servisu, samo malo sem hotel preverit, ?e je imel kdo ?e kak?ne izku?nje, da me ne bi na servisu vozili levo desno :D

Grem v kratkem na servis pa sporo?im.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luft pri volanu?
Napisano

aha, hvala! Koliko pa stane eno in drugo pri uradnemu serviserju?

pri koliko km pa se ponavadi tak?ne stvari obrabijo? Jaz jih imam namre? 87.000...

hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luft pri volanu?
Napisano

Opazil sem, da mi recimo ko avto stoji in sunkovito obra?am volan levo-desno malo ropota oz. dela tk tk..., prav tako, ?e se po?asi zapeljem ?ez kak?no neravnino, se ?uti kot da bi bil kak?en luft na volanu. Zadeva se ne ob?uti izrazito, me pa vsekakor moti... Ima kdo kak?no idejo kaj bi bilo in kak?en udarec po ?epu lahko pri?akujem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto pri Mazdi 6...
Napisano

Ja tale webasto je ?udn, sem se zadnji?, ko je bilo bolj mrzlo zapeljal samo en kilometer in stopim iz avta in zasli?im nek zvok... podobno vuuuuu, potem pa je kmalu utihnilo. Sem klical na servis in so mi rekli, da je to normalen zvok webasta... Pa v?asih malo zasmrdi... ampak, je pa hitro toplo, to pa res :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Servis?
Napisano

Pozdravljen,

jaz sem tudi dokaj nov in sem bil do sedaj dvakrat na Gami. Lahko re?em vsa ?ast!

Res so super, zadeve obvladajo, pa ?e pomagajo tako in druga?e.

LP

P.S. pa sre?no in varno ter u?iva?ko vo?njo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume, plati??a
Napisano

No, sem dobil domov se slovensko verzijo ponudbe, pa nse vem a sm narobe za?teku al so cene hudo v nebo. pi?e takole:

kompletno kolo=jekleno plati??e mazda 6+kolesni pokrov+ pnevmatika (recimo 195/65R15 91H Goodyear UG7) = 174,00 eur

?e prav razumem je treba zadevo pomno?it s 4 in je zadeva potem 696,00 eur :blink:

jst sm pa mislu, da pridejo tak?ne reklame z zadevami 'pod ugodno' :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume, plati??a
Napisano

ponavadi je mazdina ponudba kar draga...

pri vulkanizerjih bo ceneje...

moj nasvet: bi dal mogoce se mal vec denarja in imel alu feltne tudi pozimi...

Aha, ok. Potem ni tako ugodna kot avstrijska?

Misli?, da bi dal kar na obstoje?e 205 r16 zimske gume? Je mo?nost, samo meni jih je kar nekaj reklo, da je 195 r15 bolje za pozimi... druga?e sem pa analfabet tako da...

svetuje? alu tudi pozimi zaradi izgleda ali ?e ?esa drugega?

LP in hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume, plati??a
Napisano

prodam ti moja jeklena platisca + pokrove :)

gume se kupi vsepovsod kjer so cene ugodne...to je ponavadi na meji s hrvasko (brezice)...se pa najde tudi drugje

kaksen pa je tvoj budget za gume?

in kaksno dimenzije imas trenutno?

Labi, hvala za pomo?.

Sedaj imam dimenzijo 205/55 R16, gume pa Bridgestone Turanza.

Prora?un pa trenutno bolj omejen, ?e bi kupoval samo gume okoli 200 do 250 EUR. Se da za ta denar dobiti kaj uporabnega?

?e pa bi kupoval skupaj z jeklenimi plati??i pa tam okoli 400 EUR za vse skupaj. ?e bi kupoval jeklena plati??a, bi verjetno vzel vse skupaj dimenzije 195/65 R15, mi je pa nekdo rekel, da je potrebno potem nekaj prilagoditi... baje z nekimi distan?niki.

Hvala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume, plati??a
Napisano

Lep pozdrav,

kupujem zimske gume, pa bi lepo prosil za kak?no priporo?ilo v smislu najbolj?ega razmerja cena/kakovost.

Pa ?e nekaj, mislite da se spla?a nabavit navadne feltne, da ne bi pozimi uni?eval litih?

Hvala in LP!

P.S. kje pa kupujete gume? internet?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Doma?a popravila po?kodb na laku
Napisano

bravo Boss, lepo popravljeno!

Ampak, da za?ne zadeva po 14 dneh tako rjavet :blink: tega pa na novej?ih avtih skoraj nisem videl... pa barva da tako po?i :( in meni je tudi, kar pa je zaskrbljujo?e je, da ni pri tem nobene vdrtinice, ki bi verjetno bila, ?e bi bil udarec mo?an... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Risi in poliranje
Napisano

Ja mislim, da je kar temeljna barva... ker e kot, da bi se je malo, kot pikica, odlu??ilo :(

Kaj potem na vsake toliko prebarvate havbo? Polirate?

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Risi in poliranje
Napisano

Mam eno vpra?anej v zvezi s kvaliteto barve na 6-kah, letnik 2004 (upam, da sem vpisal pod pravo temo).

Je barva res tok zani?, da se pri vsakem bunkcu od vrat pozna orng pika in to do temeljne barve?

Imate vi tudi tak?ne izku?nje?

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nek zvok pri 6
Napisano

LP,

evo, da ?e poro?am o mojem 'problem?ku'. Prej?nji teden sem bil na servisu in so ugotovili da tisto tresenje povzro?a DFT ventil (upam, da sem prav zapisal) in da ni panike. So mi ?e updatali software (pa zamenjali plo??ice in neke plo?evinke zavor) in to je to. Avto, se mi zdi, da res lep?e dela, pa hvala bogu, ni? ve? ne cvilijo zavore :jupiii: .

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabljena 6
Napisano

Pozdravljen,

vsekakor priporo?am BTC oz. Gamo. Sem jih obiskal prej?nji teden in moram re?, da so zelo korektni in strokovni. Karkoli jih vpra?a? ti razlo?ijo in tudi poka?ejo. Ja in gospod Majes se je vrnil na Gamo.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis Mazda 6 pri 140.000km
Napisano

no, kar na servis pol, ker (od rahko zvitih diskov) ti nekje struga disk ob ploscico...

evo, bil na servisu. cvilijo plo??ice, ki jih skoraj ve? ni, tako da bo treba ?imprej menjat. Diski naj bi bili ?e ok.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

lesi koliko prevozenih imas, da ti cvilijo ploscice?

men tud cvilijo ampak je to zaradi tega, ker nimam original mazdinih in so mal trse...

?ivjo,

imam 81.000 km. Kar me malo bolj moti je, da mi diski kar glasno zacvilijo, ko imam obrnjen volan skoraj do konca in grem vzvratno?? V glavnem, ne zgodi se vedno, ko pa se, sva pa z avtom najbolj zanimiva zadeva na recimo parkiri??u :ne vem: vsi te opazijo :jupiii:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zivjo,

hvala za tolazbo. ma ja sem verjetno res mal paranoji?en... moram re? da sm druga?e do sedaj z avtom izjemno zadovoljen. cvile?i diski so sicer spremljajo?i orkester ampak je za enkrat se vse v meji normale, aja pae se neki pri motorju pri speljevanju se potiho sli?i... ampak druga?e se vozi res super in tudi glede utrujenost je res... avto je v primerjavi s primerljivimi iz tega razreda res udoben!

?e ne bi bilo problem?kov bi bilo verjetno res dolg?as :D samo da ni problemov!

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ivjo,

najprej hvala Labi za hiter odgovor! Zdaj ko ste se tako prijazno ponudili imam pa ?e nekaj vpra?anj :D ... glede teh aditivov me zanima, ?e se da kje kaj ve? zvedet o njihovem delovanju in ?e ste po dolitju aditiva opazili kak?no opazno izbolj?anje delovanje motorja...

Labi, ?e sem prav razumel ti je aditiv svetoval serviser zarad ?obe? Je to s ?obami tudi pogost pojav pri ?etkah? Zdaj ko malo bolj prebiram tale forum me kar malo skrbi :( Za mazdo sem se odlo?il zaradi zanesljivosti... tu pa berem bolj ali manj o problem?kih :blink:

HVala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.