Pozdravljeni. Kupila sem Mazdo CX-60. Barva je prelepa in mi duša ne da, da bi jo peljala na krtače. Prosim za priporočila (Ljubljana- okolica), kje res dobro ročno operejo avto in pazijo nanj. Pri prejšnjemu so mi nazadnje naredili 2 risi z gobo po havbi. Prosim za priporočila.
150-170km/h enkrat na teden nebo dovolj, bolje 280-320km/h. Halooo opravičujete nakup vozila s takšnimi brezveznimi. Kupite si avto, ki ga potrebujete in je primeren relacijam ki jih imate. To je smrt za dizla in ja 3,3 motorji so imeli ali še imajo težave, s hladilno tekočino, menjavali so komplet motorje. Dizel je namenjen za dolge vožnje, ne za 40km v obe smeri, to je 20km v eno stran, kaj je to za dizla niti zagreje se nene prav. @mazdaman ima prave relacije za dizla in zato ima mir z njim. Mazda dizel ni slab motor samo kaj ko folk uporablja nove dizle za 5km v eno stran in potem se smilijo sami sebi, pa mazda dela slabe motorje in mazda je slaba znamka, ma mazda ni nič kriva, kriv je kupec ki nima pojma kaj kupuje in kaj sploh rabi. Dizel je za relacije Maribor - Ljubljana vsak dan, ne pa za razkazovanje kamiona po mestu.
Pa no ne vem, zdaj sem imela Dizla 7 let za take relacije in mi je super služil. Tudi Mazda. Zanima me glede tega novega motorja, ki naj bi bil drugačen, saj ima 6v. Zato pa sprašujem tukaj. In takega avta ne kupujem za razkazovanje, sicer bi vzela Porscha.
Hvala za odgovor. Ja vsak dan povprečno 30-40km max, v obe smeri skup. Mestne vožnje 🙈 Ali bo dovolj, če ga potem 1x/teden peljem po avtocesti 150-170? Moram se naučiti, kako "pazit" na zadeve pod pokrovom. Ker vem, kolk lahko glava boli zaradi popravil..
Pozdravljeni. Všeč mi je Mazdin blagi hibrid cx-60. Zanima me glede motorja ki ga vsi hvalijo; Diesel 3.3. Imam vsakodnevno pretežno vožnjo po mestu oz. krajše relacije, vikendi daljše. V preteklosti so vsi odsvetovali dizle za kratke vožnje, za tale motor pa pravijo da je čisto nekaj drugega. Preverim še tukaj, predno grem v nakup.
Prosim za mnenje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni. Kupila sem Mazdo CX-60. Barva je prelepa in mi duša ne da, da bi jo peljala na krtače. Prosim za priporočila (Ljubljana- okolica), kje res dobro ročno operejo avto in pazijo nanj. Pri prejšnjemu so mi nazadnje naredili 2 risi z gobo po havbi. Prosim za priporočila.
Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani