Pa kaj je s temi 1.5 mlin?ki!!!.... jajca. Moja zdaj ne cuka ve?(brez vidnega razloga) je pa brez mo?i do 2500 obr. ko pre?altam kar umre pol pa spet potegne.... zanimivo da ko je pa mrzla - najbr? pod ?okom pa vle?e ko da ma 30 konjev ve?...
se je ?e komu zgodilo da je imel v prtlja?niku vodo? Avto ni bil razbit, moker je ob desni strani tam kjer je spravljena dvigalka. Voda je popolnoma ?ista tako da se mi zdi da od blatnika ne more bit... Se komu sanja kaj nardit?
E super, meni ?aka ista stvar.... ?e to so leve in desne enake? Opa?am da mi cvili samo na desni (ve? jam - nisem pa siguren al spredaj al zadaj) kak?en poseben razlog za menjat parno - prve - zadnje?
ps. Po?telaj raje kako drugo ?ensko in ne mazde, ker tvoja je ?e zelo mladoletna.
He,he....mo?na, ja lu?no je ?telat kaj ?mo...
Ampak, ne pametujem brez veze, v navodilih za vzdr?evanje pi?e da se prav za ta motor zra?nost nastavlja(na vsakih 90k). Glavni servis mi je delal eden na fu? in sigurno ni to ni? pogledal. Ja moti me ko v?gem mrzel motor ka?ne pol minute mal ropota-kleple?e. Olje je C. txt in ni staro ve? kot pol leta.
Mene pa res neki zanima in sicer zakaj v serijske avtomobile skoraj ne vgrajujejo turbo bencinskih motorjev?
Ne vem zdele mi spomin se?e samo do VAGa, Volva, Micke, Subaruj?ka, Mazde, pa ?e kdo... ampak tole je sorazmerno mali procent glede na proizvajalce turbodieslov, kjer komaj najde? nekoga, ki ga ne ponuja (Subaru, Daewoo, super ?portniki).
Raje se namesto turbobencinarjev odlo?ajo za ve?je prostornine motorjev oz. Mercedes celo za kompresor. Kje je vzrok, da recimo ni v prodaji turba?a z recimo 1.4 litra prostornine? Popravte me, ?e se motim ampak po moje je glavni vzrok v vi?jih temperaturah turbine pri bencinarjih kot pri dieslih , kar posledi?no pri napa?ni uporabi (uga?anje pregretega motorja/turbine) pomeni veliko mo?nost okvare.
Tole nisem napisal, da bi si spet ti?e merili ampak me resno zanima, ?e kdo ve vzroke za take odlo?itve, ker men bi bilo full zanimivo imet motor?ek 1.2 z recimo 130-140 konji?ki
Sej ga bo? lahko kupu....mislim da ?e letos golf V 1.3 160km(prbli?ne cifre)
Pri avtu sem dobil samo en daljinc (ne vem ?e je original, je kvadraten in posebej). Ker avto uporabljava oba s punco ?elim 2 daljinca. Se dobi duplikat ?e je original? Mal mi je hecno da mi tip ki montera te zadeve zahteva 25k za dva nova. Cena je ista kot ?e sploh ne bi mel motor?kov. Kaj ne mora sam sprejemnika zamenat?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok, hvala mojster Y....
Bom sporo?il nadaljevanje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani