no pa je prisel cas ko je zacela tudi mene zajebvat.
kuha mi pa ne vem zakaj. vode je dost, pumpa pomoje da dela ker se kabina ogreje v istem casu kot prej. sicer ne kuha skoz, kukr se ji zazdi. lahko ga gonim pa ne bo, lahko se pa vozim 120 po ac pa mi zacne temp rast.
sem vceraj biv zmenjen z eno bejbo da greva v avstrijo mal v shoping. in zutrej ko sem sem sel ponjo je na cajte volan zatresu. mal sm se ustrasu kaj je ampak zlo hitr nehal. poberem njo, greva v avstrijo, se dobim ihartmazda, pol greva mal v shoping, nakar se odpeljeva domov in na poti domov se volan zacne se bolj trest avto gre na levi strani kar gor in dol. jest se kar posteno ustrasm in ustavm na prvem parkingu. poklicem fotra da ne pride z orodjem in dvigalko da bi pogledala kaj je. pride fotr se usede v avto ga przge pa zacne dirkat tam po parkingu, pa z rocno obracat.... jest se raj obrnem in ne gledam. stopi vn iz avta in rece: tamav kaj me jebes. avto je vredu! dons zutri pa do mehanika pa mu povem zgodbo pa pravi homokinetcni je zanic.
zdej pa jest vas sprasujem kje se to da dobit po normalnih cenah?
no sm pa spet po dovgmu casu spet neki naredu na moji mazdi
ze odkar jo mam sem imel namen zamenjat diske in ploscice. pa sm kr prelagal. potem pa zadnjic ko sem sel iz avstrije (cez ljubelj) (pa ne ravno turisticno) je ko sem bremzal nekaj zaruzilo zadaj levo in sem takoj vedu kaj je. naslednji dan se odpravim po nakupih, nabavm sprednje diske (80?) in vse ploscice (50?) (zadnje diske sem imel namen ta tedn menjat pa je prsu en nenapodan strosek z alfo). predem domov in se takoj lotim menjave. najprej dam sprednje desno kolo dol in najdem horror
zamenjam in sem vesel do sprednjega desnega kolesa kjer najdem samo pol mansete(menjana pred dvema mesecoma). zamenjam in se malo slabse volje lotim zadnjih zavor, kjer so bile zadnje ?eljusti zarustane. na desni sem eno vodilo odlomu (takoj sm sel do kolega da mi je druzga naredu) zamenjam tiste stvari ki morajo bit podmazane sem podmazal in sesavil skupaj.
res da nimam m6 mam pa 626 in res da sm z njo naredu sele 3k km sam avto ima 325k km in da je blo od zadnjega servisa vec kot 20k km samo ni blo nobene razlike od takrt ko sem jo dobu pa do zdej.
to mors bl gledat kot obrabo kot diski naprimer scasoma jih moras zamenjat.
pa to ni taka nuja kot ce ti naprimer killer spusca ali pa ce ti olje pije ob normalni voznji se ti ne bo cist uniclo samo je pa zoprno (mam isti primer)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jurja pri nas
od 120? do 700? v makedoniji
smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi
trevian
tribal wars
Povezava za deljenje
Deli na druge strani