?ivijo, imam problem, upam da mi lahko kdo pomaga.
ugl, v?eraj so se mi na moji mx5 na avtocesti za?ele lu?i izmeni?no odpirati brez razloga, in se nikakor no?ejo ustaviti, niti ko so na off ali pa on ali pa s stikalom na armaturki se no?ejo umirit, razen ?e staknem baterijo.
ja sej na koncu zna bit da bo? menjal in bo isto, lahko je problem s samim ra?unalnikom, da ni kake vlage fasal in se mu me?a, in vsake tolko no?e bencina poslat v injektorje hmm.. bi treba videt, ?al jaz nebi vedel kaj bi blo :/
hmm, tako draga da je zadeva? nevem, kaj bi lahko bilo, lahko je tudi s samo bencinsko pumpo kej, nisem ?e mel podobnega problema z mazdo. na cliotu sm mel pa identi?nega kot sm hotel ogretega s5 u?gat ni ?lo, sicer je bil problem z eno cevko od vakuuma. ti ne preostane drugega kot probavat in izklju?evat mo?nosti, al pa upat da je kdo mel enak problem.
sko?i ?ez lu?o na miata.net forum pa tam poglej, ?e ti angle??ina gre, lahko najde? marsikaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok super hvala ti. Sem sicer mail poslal, ?e bodo slu?ajno kaj pogledali po pcju.
Od nekdaj lep? so Miate slovele,
a lep?e od moje bil? ni nobene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani