Skoči na vsebino
mazda izdihnila
Napisano

to pa ni dober :( ka pa ?e ti en mojster magar pol sam obro?ke zamena :ne vem: kupi? dele nekje

Ja bomo vidl, k se odpre vse skup pa to?n pogleda kako in kaj.

Stalo bo pa itak velik :vskalo:

Fantje a kdo kupi, prodam ugodno :D:D:D

Skor vse dela :D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

Torej, po besedah mehanika pride v po?tev samo menjava motorja. :(

Ne vem to?no ker ni odpiral, ampak menda da so ?li obro?ki in olje te?e iz izpuha.

Popravilo bi pa stalo od 700E dalje. :(

A ma kdo alpa ?e kdo ve za kak motor, k jst nobenega ne najdem! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

Motor je 1.5

Antifriza je pa dost, -30.

Kolk se pa men to spla?a popravlat? ?e je sam dihtunga ?e, ka?ne pa so posledice tega?

Ka pa kr drug motor, ?e bi ga dobil, kak?na pa bi bla kej cena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

avto je bil dva dni pri miru, pa nikol problema. Pa ga v?er v?gem, pa pustim ene 5min pa se po?as odpelem, po enem kilmetru pa ?e mal cuka, pa skos bl, kmal pa ?e dim. Temperatura je bla normalna, sam ?e bi ?e pr?gan pustu bi ?la najbr? gor. Olja pa odkar ga mam ni ni? popil.

Ja ne morm vedt kaj so prej z njim delal, ?e za servise ne vem kdaj so bli delan!

Je bil zgleda ?ist zgre?en nakup!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

No pa smo tam! Moj zelenc prav da se mu ne da ve? in je za?el ka?lat pa cukat. Vleku je ?e po ravnini komej pa ful belega dima je ven spustu. Ma?ina je pa take zvoke iz sebe dajala, da se mi je kr srce trgov :(

Pa lih prjatla sva ratala :(:(:(

Pa take fajn plane sva mela :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

Avto ?e ?aka na mehanika, sam a bi kdo kej vedu, kaj bi blo loh pa ?e se ga spla?a popravlat, da bom mal vnaprej vedu kaj me ?aka!

170000km ma, olje je blo pa ne dolg nazaj zamenjano.

:ne vem: Res nebi rad ?e po dveh mescih obupal nad mazdami :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?umenje pri vratih
Napisano

Lep pozdrav vsem skupaj!

Sem nov na forumu in tudi novope?eni lastnik 323f BA.

Prosil bi ?e kdo slu?ajno ve vzrok za ?umenje pri sprednjih levih vratih? Pri kakih 80kmh je ?e skoraj nevzdr?no. Tesnila so videti v redu vrata se kolikor toliko lepo zaprejo in sem ostal ?ist brez idej kaj nej ?e storim. A je mo?na kak?na nastavitev vrat? A se spla?a menjat tesnila?

Vnaprej hvala za odgovor.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.