Zadnje case veliko peljem x6 5.0d stroj od avta, ampak crickov je pa nemogoce veliko.. Sploh ta del kjer je menjalnik in naslonjalo za roko.. Katastrofa. Avto je 2016 letnik prevozenik nekej cez 140 000..
Jst sem to resil tako da sem luci rocno nastavu in sem odpru stevc pokril lucko za afs da se ne vidi da sveti. Ker ne mislim dajati 417e za en senzor.. Pri meni je bilo tako da je lucka afs utripala..
Ma razmisljam da bi ga peljal pri mocniku. Tamal od marjana je res prijazen. Mogoce bi ga pogledal. Meni dela regeneracije cca 150 do 200 jst mam 2.0 cd.
Ma tezav nisem imel ampak zdej v roku 2 tednov sem dobu utripajoco lucko 2 krat. Cudno mi je da kr naeenkrat zaskoci pm_acc. Morem najdit enega avtomehanika da se s tem ukvarjam k pelko ima ocitno prevec strank..
Jst sem pa dons naeekrat dobu dpf lucko, pm acc sem imel na nuli ko sem sel dol z avtoceste in naeekrat je narasel na 12.3. Pred tem sem ga mal tisal po avtocesti. Tole sem dobu zdej ze ene 2 u kratkem casu. Ali se komu sanja kaj bi zo lahko bilo?
Lep pozdrav, obcasno se mi dogaja da sprednji voznikov zvocnik ne dela, visokotonc pa dela. Ko pa nabijem radio do konca zacne delati. Ali je ze kdo imel to tezavo, kako resit?
Jst sem dobil vabilo. Je pa zanimljivo kako oni dobijo podstke o naslovu. So kr azurni, jst sem zamenjal naslov v zacetku decembra, vcerej sem pa dobil posto na novi naslov.
Nimamo v sloveniji take ceste.. Zdej sem sel od makedonije prek grcije do turcije.. Ne mores vrjet sama ravnina.. Se hujsa cesta kot zagreb-slavonski brod. Dejansko vidis cesto tudi do 7, 8 km naprej..
Jst sem imel moznost mal testirat zadevo na daljsi voznji, in sem ugotovil da pm_acc hitreje raste in ko je na 5.0 sesprozi regeneracija pa ceprav napolnjenost filtra cca. 30%. Sem pa ugotovil da ce se nekej casa peljes hitro cca. 190 ali vec zacnejo vrednosti pasti. Tudi procenti padajo..
Ma meni se regeneracija sprozi pri 50%.. Zgleda da je nekej narobe.. Sploh ne pride do 100%. Pa regenerscija se je sprozla pri 160km. Spektr kako pa si ti resil problem?
Ta radio je bil vcasih moj potsm je uklopko kupil potem kalman in zdej ti.. Drugac se da tudi temo menjat.. Da imas drugacen izgled.. A mas slucajno kje tisto da obklukas da ti predvaja video med voznjo?
Samo upaj da ni to kr je blo pri fotru. On ma mazdo cx5 150KM 2012 letnik. Takrat je blo nekej kr je povezano z gredjo in s turbino pa sobe je moral obnovit. Steisek cca. 4000 do 5000 e...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker metabond pa?
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani