Na 3ki letnik 2009 je slo vse lepo gladko. Se mi zdi da je potrebno zdaj na novi 6ki precej bolj z obcutkom prestavljat... Pri meni ni tolko problem v sami rocici kot pa obcutek pri menjavanju iz 1 v 2, kot da bi menjaval s slabo pritisnjeno sklopko, da obcasno rahlo zaskrta.
@ugregor: bom povprasal pri serviserjih ko pridemo iz dopusta (cez kak teden). Cudi me da se to se vedno dogaja pri mazdah glede na to da je problem znan ze zelo dolgo, sploh pa ni razlage da se to pojavi pri novih avtih, ki so kao tovarnisko stestirani itd...
Prebral sem ze kar nekaj tem na poke v sprednjih kolesih, vendar nikjer nisem zasledil ce to velja tudi za nove modele. Torej pri novi (testni 01/2017) M6 se mi dogaja, da ko zapeljem na kaksnega lezecega oziroma podoben pukelj, v kolesu spredaj malo poci, kot vcasih pri starejsih avtih ko so imeli tezave z rokicami. Glede na to da je avto se prakticno nov ga bom peljal v vsakemm primeru na pregled pa da vidimo kaj bodo rekli. Je imel ze kdo drugi podobne tezave?
Jaz sem za CX-7 dal 150? za prvi servis pa ima 6L olja.....
Tile poobla??eni servisi dobro lupajo te tri leta dokler je garancija, pol pa tak vejo da nobenga ve? nebo blizu k njim verjetno ker je cel kup dobrih servisov ki naredijo za pol te cene menda...
mene pa zanimajo va?e predvsem finan?ne izku?nje z mazdinimi rednimi servisi.
Na avtocentru ?erbinek v MB so mi rekli da je servis na 20 000km okrog 160eur. Je to normalno za menjavo olja in oljnega filtra ter osnovni pregled avtomobila? Meni se zdi malo dosti glede na to da material ne pride vec kot kakih 50eur.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na 3ki letnik 2009 je slo vse lepo gladko. Se mi zdi da je potrebno zdaj na novi 6ki precej bolj z obcutkom prestavljat... Pri meni ni tolko problem v sami rocici kot pa obcutek pri menjavanju iz 1 v 2, kot da bi menjaval s slabo pritisnjeno sklopko, da obcasno rahlo zaskrta.
Zoom-zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani