Sem opazila kaj te mu?i...moje mnenje je, da odpelje? avto na Gammo...sploh, ?e si kje blizu pa samo tko za info pojdi tja osebno in do ?efa servisa...pa ti bo sigurno avto pregledal in povedal kaj je narobe. Je res zelo korektna in vredu persona. Ti pa mu lepo povej kaj se ti je zgodilo.
Pa sploh niso tako dragi ve?, pa ?e si mlad pa to se vedno najde ?e kak?en popust
Evo hvala za info....torej GAMA...ti si moj next servis.....))
Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...???
LP daVid
Lahko ti ?e jaz podam izku?nje, ?e pet let vozimo mazdo na Gmmo in so res mega...nikoli nobenih problemov, hitri-ugodni-kakovostni...?e ve?, da v 5-ih letih in pri 260 000km, ni bilo nikoli nobene okvare
Joj... Sploh nisem pogledal kateremu uporabniku postam.....evo se bom takoj s fla?ko Havane po glavi udaru-.......
Sicer pa more? tudi to vedet da ve?ino folka sploh ne ve za razlike med AGIPom, MOLom, PETROLom....etc....verjetno grejo na petrol al pa omv ker je pa? ve?ji, ve?ja trgovina, posledi?no zaradi tega ve?ja ponudba.....torej to je najbr? razlog.....
LP daVid
P.S. Pa ?e enkrat BUM po glavi da ne bom ve? te napake ponovu....torej MalaMazda.....OPROOOSTIIII!!!
...ja ni panike David, bom na sre?anje prinesla rokavice s seboj in bova poravnala
...ja to tudi jaz opa?am, da ljudje velikokrat sploh ne zaupajo drugim ponudnikom, jaz npr. prihajam iz Zasavja in najblji?ji ponudnik omv-agip-mol je Litija oz. Celje.
Zato tudi, ko se z ljudmi pogovarjam pri nas, jih je ve?ina ?e vedno zagovornikov petrola, pa ?eprav so ?e nekajkrat tanke ?istili?
Meni osebno Mol tudi ne di?i preve?, sem imela so?olca iz Murske, pa ni bil ravno navdu?en nad Molom, tako da? :ne vem:
?e je komu bli?je, lahko MOL-?ka sproba tudi v Litiji.
lp
Ti si ga sproval??'
LP david
Sem ga sprovala, ja ?e enkrat, David sem pun?ka
Sicer ne vem, toda Mol je nekam sumljivo prazen vedno , druga?e pa meni nekako tudi Agip zelo odgovarja, ker pri Petrolu sem tudi ?e jaz vodo zraven tankala
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa sploh niso tako dragi ve?, pa ?e si mlad pa to se vedno najde ?e kak?en popust
?e te pa ?e kaj ve? zanima pa samo klikni.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani