artist1 0 Napisano 27. marec, 2008 323F Napisano 27. marec, 2008 Mehaniki so najraje mesarji, redko se kdo poglobi v problem. Prvo je diagnostika, kaj ne ?tima. Potem se lahko odlo?i? kaj storit, po?akat da crkne, menjat, generalna, drug motor... Jaz mam take izku?nje, da so mi vsi mehaniki samo menjali kose, problema pa niso re?ili.. Seveda so experimentirali na moje stro?ke in zato sm previden okrog tega. Najceneje je menjat motor, ?e dobi? dobrega seveda. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
artist1 0 Napisano 17. marec, 2008 323F Napisano 17. marec, 2008 Samo en cilinder slaba kompresija? Mo?no je, da ima? raz?telane ventile in na zadnjem cilindru ne tesnijo dobro.. Batni obro?ki se pomoje nucajo enakomerno, no morda pa je res obro?ek defektn.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
artist1 0 Napisano 17. marec, 2008 Avtor Pesto za xedos 6 Napisano 17. marec, 2008 Nima nobedn ka?nga razmajanga xedosa parkiranga za hi?o? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
artist1 0 Napisano 15. marec, 2008 Pesto za xedos 6 Napisano 15. marec, 2008 Zdravo! Zanima me, ?e ma kdo ka?ne rabljene kose za xedos6 2.0 v6? Zaribal mi je le?aj in sem se ?e malo vozu (2000km).. Rabim pesto za levo prednje kolo nujno. LP.....artist1 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Mehaniki so najraje mesarji, redko se kdo poglobi v problem. Prvo je diagnostika, kaj ne ?tima.
Potem se lahko odlo?i? kaj storit, po?akat da crkne, menjat, generalna, drug motor...
Jaz mam take izku?nje, da so mi vsi mehaniki samo menjali kose, problema pa niso re?ili..
Seveda so experimentirali na moje stro?ke in zato sm previden okrog tega.
Najceneje je menjat motor, ?e dobi? dobrega seveda.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani