Skoči na vsebino
m6 2004 radio
Napisano

A kdo mogo?e ve za kak?no mazdo ki je v kosih. Tega ne najdem niti na bolhi niti na letgo. So ve?inoma samo brez bose, kar pa preverjeno ne deluje. Je pa zagotovo defekten radio, ker sem odklopil oja?evalec in je isto, samo da ne piska ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hidravlika sklopke ali sklopka?
Napisano

jp. isti problem . ?e je zunaj okrog 30 stopinj, pedal sploh ne gre vem. ga je treba potegnit z nogo. Sumim zavorno teko?ino. bom zamenjal ob priliki, se mi zdi da je zrela za menjavo ?eprav zavore delajo bp. Najprej sem opazil da je precej manjka in sem dolil, vendar  ni pomagalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 2004 radio
Napisano

za?elo se mi je dogajat, da radia ne morem ve? ugasnit .oz. pri?gat. Izgleda kot da se kar naprej pri?iga in uga?a in posledi?no neprestano piska. ?lo mo je tolk na ?ivce da sem izklopil varovalko. A kdo ve kaj bi lahko bilo narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ne dela pravilno,se ugasne
Napisano

Tole sranje sem imel glih pred dvema mesecema. Bil je IMV ventil. Ko sem pokljukal spisek znanih napak se je pojavila ?e ta. Upam da je zdaj konec:

spisek: podlo?ke, intercooler, hidravli?na cevka za sklopko, rolo prtlja?nika, optika (v dveh sezonah je pobralo gume)... Verjetno ?e kaj pa se ne spomnim.

m6, 100kW diesel, l. 2004

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUX oprema za M6
Napisano

Tole uporabljam ?e skoraj eno leto. Stvar deluje in je vredna denarja, ima pa nekaj omejitev.

- ?tevilo folderjev je omejeno na 12 (?eprav naj bi bilo 99)???

- velikost fajla je mislim da 50Mb (?e potegne? iz youtuba narejen mix muzike bo mimogrede preveliko)

- ?e ho?e? uporabljat AUX mora? iztaknit USB oz. SD kartico

Z  mp3 normalne velikosti ve?inoma ni te?av. Se mi je pa ?e zgodilo da kak?en komad kdaj ne dela, nisem pa raziskoval zakaj ne. 

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 2004 motor?ek za sede?
Napisano

V?eraj sem nekaj iskal in pod voznikovim sede?em sem na?el motor?ek za nastavitev sede?a (visel je samo na kablu). Probal sem nastavitve in je ?lo v vse smeri, ta motor?ek pa ni dal ni? od sebe. Zgleda pa da ima polomljen nastavek na osi. A kdo ve

?emu slu?i, lociran pa je najbli?je sprednji strani sede?a.

Predvidevam, da sta motor?ka dva in da sedaj dela samo z enim, bi pa to zrihtal da ne crkne ?e drug.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 sklopka
Napisano

Pozdravljeni!

A je to normalno, da je po 70000 km spet hin sklopka.Ko mi je crknila prvic sem menjal samo sklopko -luk.Zdaj pa gledam po forumih in pise, da so luk res jajca od sklopk. Zdaj bi menjal v kompletu in iscem neko ugodno varianto ce kdo ve.

m6, l.2004, dizel 100kw

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 daljinec
Napisano

?e je daljinec brez ohi?ja dela normalno. ?im ga zmontiram v plastiko in tiste gumice ?e ne dela ve? (probal sem tudi ohi?je od rezervnega daljinca). Odklepa in zaklepa kar sam od sebe. Opazil sem da, ?e je avto v gara?i kjer je okrog 10 stopinj dela v redu, ?e je zunaj pod ni?lo pa dela po svoje. Baterijo sem zamenjal z novo.

Spomnil sem se, da je v avto vgrajen neoriginal alarm in mi je ?e jeseni nekaj sral (enkrat mi je celo spraznil akumulator, ker se je cel dan drl). Kak?nega klju?a za izklop ali kode nimam. Verjetno bi ga bilo treba odmontirat. Kak?en nasvet. ?e ga odklopim samo iz akumulatorja nisem ni? naredil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 daljinec
Napisano

Dvomim, da bi bil krivi tipki, ker ima dve in ker se ti sam odpira in zapira bi morali biti pokvarjeni obe. Ne vem. Mogo?e bi bilo dobro sprobat ?e gre na oddajo samo takrat, ko stisne? tipko.

Takole pribli?no zgleda kadar jaz pri svojem stisnem tipko, ampak signal je prisoten le za trenutek. (letnik 2002)

Objavljena slika

razmontiral sem plastiko okoli daljinca in dela bp. Takoj ko plastiko zmontiram nazaj se odklepa in zaklepa kot nor. Pazil sem ni

slucajno kaksen gumb pritisnjen.

Bom probal se zamenjat ohisje s pokvarjenim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 daljinec
Napisano

rezervnega sem pokvaril, tako da bi najraje kupil novega. Ali navodila za programiranje, ki so nekje na tem forumu preverjeno delujejo, ali je potrebno to urediti na servisu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m6 daljinec
Napisano

Pozdravljeni!

Nekaj me zaj... daljinec. Ko zaklenem se po nekaj sekundah avtomatsko odklene, Spet zaklenem in je nekaj casa mir, ko pa pridem v doseg daljinca se pa spet zaklene ali odklene. Tipka zagotovo ni pritisnjena.

Ali kdo ve kje se da dobit kaksen nadomestni daljinec za normalno ceno. Gre pa za m6 2004 - daljinec na obesku.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DISKI M6
Napisano

Zadnji? po menjavi gum sem ?el od vulkanizerja in je za?elo trest, da sem mislil da bo avto razpadel. ?el sem nazaj in se je

izkazalo, da je bila umanazija okoli pesta (tam kjer feltna nale?e) - pomagalo je ?i??enje z ?i?no krta?o.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DISKI M6
Napisano

To bo ja, moj golf je mel isto sranje, tri komplete menjal, ko je novo je OK, po par tiso? ista pesem... Zmeraj ista stran..Menjat pesto, ni druge... :zvizga:

a si mogoce kaj snemal kolesa in je potem zacelo trest? Ze ene 5000 km imam ate diske in ploscice in nic ne trese.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznikova ?ipa
Napisano

Po moje da bo tezava v motorcku. A je v okolici lj kaksen mojster,ki bi to zrihtal za normalen denar?

Urejeno.

Na avto.net sem nasel ustrezen kompleten mehanizem za dokaj normalen denar, razmontiral vrata - trije sravfi in tapeta gre dol brez tezav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznikova ?ipa
Napisano

kar imam v spominu je ?e en vijak pri lu?ki spodaj..ostalo so zati?i.

Po moje da bo tezava v motorcku. A je v okolici lj kaksen mojster,ki bi to zrihtal za normalen denar?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznikova ?ipa
Napisano

Pozdravljeni!

imam malo druga?en problem z voznikovo ?ipo. Naenkrat se je za?elo dogajat, da se je za?ela spu??at in dvigat precej bolj po?asi kot obi?ajno. Kot bi nekaj bremzalo. Sedaj se dogaja, da sploh ne gre ve? gor ali dol - v?asih dela ve?inoma pa ne, tako da sploh neupam ve? uporabljat.

Sku?al sem razmontirat - en vijak je pod pokrov?kom pri kljuki, drug je pod gumo na dr?alu. ?e vedno ne dobim dol tapete. A se da dobiti kak?na podrobna navoila kako se to razmontira?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnje zavorne ?eljusti M6
Napisano

?e pobrska? malo po forumu so nekateri sami obnovili (oz.spucali rjvanino,pa batek pa podmazali da je zadeva za?ela lepo delat) Verjetno se bo uporabnik sam javil

Druga?e pa pomoje je najbolje da mu nese? samo ?eljusti,ni tak problem jih dol snet,pa morda bi bilo fino to naredit v paru(se pravi obe zadni :ne vem: )

Sem videl, ampak tega se bolj te?ko sam lotim ker nimam gara?e kjer bi to lahko rihtal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnje zavorne ?eljusti M6
Napisano

Pozdravljeni,

Na M6, l.2004 100kw dizel mi ne prime dovolj leva ro?na. Mehanik je ugotovil da je ?eljust za obnovit. Videl sem, da to dela en mojster na Lavrici.

A mora? to odmontirat, nest tja in po?akat da zrihta ali je to austau? varianta? Rabil bi varianto, da se to zrihta enem dnevu.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.