Skoči na vsebino
Trazim: zadnjo celjusti za BA 2.0
Napisano

Prijatelju su njegove krepale pa sad trazi ako netko ima nove/rabljene zadnje ko?ione ?eljusti za prodati ili zna gdje ih naci za 323F BA 2.0.

Jer nove kod nas dojdejo preko 2k kn - oko 300 eura!! :blink:

Thnx!!

LP!

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

K: Nosac zadnjeg amortizera za 323f BA
Napisano

Trazim zadnje nosace amortizera za Mazdo 323F BA....ker so moji sprhli!!! <_<

To je ovo na slici...

Objavljena slika

Znaci onaj metalni dio koji drzi feder stisnuti sa amortizerom, i zasarafljen je sa 3 sarafa u muldo!!

Ako netko ima nek posalje PM ili SMS na 00385989765170

Lep Pozdrav!! :pepsi:

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iscem: Gumice za reparaturu kocnica
Napisano

Ma tu kod nas se treba naruciti na servisu...a cijena je boli glava!!!

Pa smo mislili ako ima kod vas neki ducan sa tim djelovima zamjesnkim (kod nas JC auto/nema ni tam)...ili ako netko mozda zna za Austriji kakvo je stanje??

Mazda Marko, Pichler i sl???

ako najdemo javimo!!! :mi pijemoo:

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iscem: Gumice za reparaturu kocnica
Napisano

Prijatelj se bacil na posao i sad tu kod nas nemoze nigdje naci onaj set gumica za reparaturu (obnovu) kljesta od kocnica!! A trebaju mu za prednje i zadnje ?eljusti!!

Dal je mozda to netko kod Vas kupoval pa zna di toga ima??

Ako imate kakve prijedloge samo pi?ite brojeve pa bumio zvali!!

A radi se o Mazdi 323F BA 2.0 V6

Lep Pozrdav!! :pepsi:

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

a si se s kantico v prtla?niku vozu!!!

No mislm da si marsikomu odgovoru glede velikosti tanka!!!!

Svaka ?ast!!!! :jupiii::jupiii::bravo:

Da sam bar imal kanticu.....

jedan put sam ostal bez benzina 100m pred benzinskom, i jedan put tocno ispred svoje kuce!! sramezljiv

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

Evo ja sam sve testiral....tank pa ma 55 litrov!!! (ne prasajte me kak sam to izvedel) :ph34r:

Po zimi kad je temperatura bila pod -5 stupnjeva stalno potrosnja gradske voznje je bila 8.3 litrov, a po ljetu se kretala okoli 7.4 litrov isto gradske voznje!! Na autu su po zimi pa 175/65/14, a po ljetu 195/50/15 gume i sve drugo je tvornicki (filtri pa auspuh)!! To je naravno bilo koliko tolko umjerene voznje....samo 30-40% voznje je bilo ganjanje u vise okretaje!!

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hrdzo, neka 323 se prodaja po delih na www.bolha.com...malo poisci, frisen podatek ;)

Oni koji prodajaju u dijelovima su Dando in Mazda323F kojemu sem poslal tam maloprije sporo?ilo neznajuci da je to on!! A oni nemaju blatnika.....oziroma nemaju celega da ni po?kodovan!!

I?cem naprej..... <_<

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako skinuti rucku menjaca od Mazde6?
Napisano

Ma dobro je...nije bilo nista strasno samo me je malo iznenadil sa takvim upadom!!

ja kuzim skoro sve na slovenskom (ipak Kanal A i POP TV se stalno vrte :D ), a kod pisanja i govra malo stekam, tako da kdaj nekaj vem na slovenscini to tudi napisem, a kad neznam bolje ne jer bi to bilo kr? i lom od gramatike!! :ph34r:

Negu Zuna jesi ti skinul tu rucicu mijenjca na koncu??? :bravo:

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

INA-smeće a ne benzin
Napisano

Ja tankam na INI samo kad mi rezerva svijetli vec dugo.....vecinoma na europa milu i sve 5!!

Jedamput sam natanko kod nekog privatnika (nemogu se sjetit koji je bio) i auto je bio ko mrtva krava...nije trokiro i sl ali kao da mu je 40 konjev umrlo!!

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugradnja maglenki?
Napisano

Posto imam auto koji nema maglenke a htio bi si ih ugradit......sta mi je sve potrebno za to!!

Znaci popis bi isao: Maglenka 2x, prekidac 1x, 2 kg zivaca i strpljenja.....e sad sta mi jos treba???

Dal ima mozda Mazda vec sve zice propeljane od branika do armature i dal trebam kakav relej isto??

Zahvaljujem na konstruktivnim odgovorima!!! :cheers:

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoc....kriz na poluosovini!
Napisano

Thnx to Jelen------evo sad sam se cuo sa tvojim mehanicarem!! Ima i taj kriz i jos neke sitnice!! Znaci i to je rijeseno!! :bravo:

Thnx i mazda323f - ne isplati mi se skroz gore do tebe ici....ipak sam naso i ovdje za istu cijenu taj kriz!!

Samo sad jos da dobim napokon tu placu i onda shoping!! :D

hrdzodr0iy2rt.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.