Skoči na vsebino
OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

Se mi je zdelo,da za na? tip ne bo ni?.

Jaz sem tudi kontaktiral enega v Lj.pa tudi za moj tip avta ne pride v po?tev.

Pri SBS tuning pravjo da se da zrihtat. Bom videl pri Pelkotu kak?en bo stro?ek. ?e bo treba menjat EGR ventil, ga raje peljem v MB in imam potem mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

?e re?ita problem javi,da re?imo ?e vsi ostali,ki imamo isti problem in ne zna noben re?it tega.

Sem ga klical in pravi, da ni mo?no pri moji 04' Mazdi 6, da bi samo odstranil EGR in popravil v ra?unalniku. Bom se oglasil pri njemu in bo preveril, kaj se da urediti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Park senzorji zjutraj
Napisano

Dober dan ... Torej, kje jih je mo?no kupit in komu se jih spla?a dat zmnontirat (Mazdinemu poobla??enemu servisu ali komu drugemu)? Je dodatno vgrajene senzorje mo?no tudi izklapljati?

Hvala, LP

Jest sem jih kupil in dal zmontirat tukaj: Stal. So lepo in natan?no montirani ter skoraj nevidni. Niso neka kitajska jajca, zato tudi nekoliko vi?ja cena. De?, mraz ipd jih ne zmoti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 Diesel
Napisano

DPF ima ?ele facelift mazda 6 (konec leta 2005 naprej). Moja je uvo?ena iz Italije in je enaka kot 2. (xenon-bose), ?e barva in feltne so iste. Povpre?na poraba je 7,08l/100km. Meni dela brezhibno (razen enkrat cukanje zaradi Petrolove nafte pri -16 na Kronplatzu). Ti modeli imajo te?ave z rjo na blatnikih in lahko je te?ava z avtomatsko natavitvijo vi?ine xenon lu?i. Po 25.000 km od maja '08 ni bilo problemov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis M6 pri 100.000km
Napisano

Imam Mazdo 6, '04, 100kW/136KM, diesel in me v kratkem ?aka servis pri 100.000km. Zanima me kaj se menja pri teh km in kje naj kupim dele in katero olje da bo najceneje. Servis nameravam opraviti v A-cosmos (Gama) v BTCju, ker sem bil zadovljen s fanti, kar sem imel opravk z njimi doslej. Rad bi sam nabral dele, ki se menjajo, ker menim da jih dobim ceneje kot so na servisu.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.