od elektrike bi bla najbol za ?latat una iz filma ELEKTRA. drga? pa iz mojih izku?enj je najbolj ?e odklaplja? stvari in vidi? ?e ima? kaj od odklopljenega v ?lusu vidi? kaj te jebe
Ve?ni problem Mazd. Odkleni volan, ga parkrat potisni nitri ven, gore dole pa bo. Mazda ma neko ?udno mazanje na volanskem drogu in ga je potrebno enkrat na leto malo preguncat, potlej pa neha "?kripat"! Poro?aj, ?e ?e ?kripa
pri meni je bla ista zadev?na pa sem ga tud preguncal na vse strani in je OK
Zanima me ali obstaja kaka cenej?a varianta v?igalnih sve?k, in sicer za M3, 1.6 benz + LPG. Ko sem jih menjal pred 2 letoma je bila cena pod 10e (verjetno se je prodajalec v?tel pri ceni, ker mi je danes prijavil tudi nekje 7e, pa je pol kmal pre?altal v drugo ). Sedaj so cca 20e navadne in nekje podobno tudi tiste za LPG. Mogo?e bo treba kdaj group buy ebay.
Jst sm z LPG ?ist zadovoljen. Od septembra lanskega leta imam povrnjenih cca 40% vlo?ka. Sm opa?am pa ob?asno veliko porabo. Ups, sebe ne smem zravn ?tet.
sem preveru na AC cosmos, pa na MMS, in moja baje nima te pizdarije za rihtat (preverjo po ?t. karoserije). sm na MMS mi je djau , ?e bi imel za rihtat bi ?ez prste pogledal in popravl in n? kompliciral ker ga ne vozm na mazda servis.
Mogo?e kdo ve a obstajajo kak?na aftermarket varianta ?ob z el. ogrevanjem?
V?eraj zve?er sem opravil kompletno pot na primorsko in pono?i nazaj brez pranja vetrobrana. . V posodi je bila me?anica koncentrata in vode pol/pol, potem sem uspel dolit ?e 2,5 l koncentrata do -40° (ve? ni ?lo not). ?obe so se odmrznile - verjetno, ker je avto stal na mestu in motor v prostem teku - in skoznje sem spustil precej teko?ine da naj bi "bogatej?a" me?anica napolnila vode. Bil sem prepri?an da bo od tam naprej vse OK, pa je stvar pri vo?nji spet takoj zamrznila .
Kje so ?asi, ko avti ?e niso imeli zvo?ne izolacije in je bila hauba vedno topla od motorja.
lp M
Kaj dobi? ko dela? ?pricar? Bolj?i cvi?ek al bolj?o radensko?
Sem lastnik mazde 6. Poleti (teden po preteku triletne garancije) mi je zasvetila kontrolna lu?ka airbega. Odla?al sem z obiskom servisa, danes sem bil pri njih zgodilo pa se je naslednje:
Z ra?unalnikom niso mogli ugotoviti okvare, predlagali so mi, da zamenjajo akomulator, ki da je kriv za to, da sveti lu?ka. Pla?al sem akomulator in delo (150 ?), ?al pa lu?ka ?e vedno sveti. Krivda naj bi bila v sovoznikovem varnostnem pasu. Ko ga bodo menjali (okoli 400 ?) bo zadeva urejena.
?e ne menjam pasov (so mi rekli), lahko ob karambolu zataji sovoznikova vre?a. (servis je uradno Mazdin)
Mi lahko pomagate?
Imel sem tak problem na trojki. Pr men se je na?igala lu?ka samo ob slabem vremenu. Napaka je bila v senzorju trka na ?elni strani. Je pa serijska napaka na mazdi 3 sm ne vem do katerga letnika (ni zalit).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
imel isto napako pri istem letniku M3. Serijska napaka senzorja trka kateri je na ?elni steni. Ni bil zalit z smolo na vhodu kabla.
bit podgurc je luksuz!
ni ga vitamina ?ez liter vina!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani