Skoči na vsebino
Napaka na airbagu pri M3
Napisano

imel isto napako pri istem letniku M3. Serijska napaka senzorja trka kateri je na ?elni steni. Ni bil zalit z smolo na vhodu kabla.

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 tezava z elektriko
Napisano

od elektrike bi bla najbol za ?latat una iz filma ELEKTRA. drga? pa iz mojih izku?enj je najbolj ?e odklaplja? stvari in vidi? ?e ima? kaj od odklopljenega v ?lusu vidi? kaj te jebe :jezicek:

dejmo ga dokler smo pr pamet :cheers:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Tist vijak je VEDNO problem, tako da ne spra?uj kaj vse moram po?enjat da ga odvijem.

?e ne gre uporabi ve?je kladiv :party0035: o

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

"?kripanje" volana - mazda 3
Napisano

Ve?ni problem Mazd. Odkleni volan, ga parkrat potisni nitri ven, gore dole pa bo. Mazda ma neko ?udno mazanje na volanskem drogu in ga je potrebno enkrat na leto malo preguncat, potlej pa neha "?kripat"! Poro?aj, ?e ?e ?kripa :)

pri meni je bla ista zadev?na pa sem ga tud preguncal na vse strani in je OK :danzoman:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 "kadi"
Napisano

kadi lahko, ?e si se veliko vozil kratke ture, z nizkimi obrati, in se je nabralo polno saj,

kadi lahko tudi, ?e ?obe ne delujejo pravilno...

kadi lahko, ?e si tankal slabo kvaliteto nafte....

dizel pa?... :)

dokler kadi ?RNO, ni neke hude panike, ko bo pa kadil sivo, bo pa problem...

problem bo ko sploh ne bo kadil

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sve?ke
Napisano

Zanima me ali obstaja kaka cenej?a varianta v?igalnih sve?k, in sicer za M3, 1.6 benz + LPG. Ko sem jih menjal pred 2 letoma je bila cena pod 10e (verjetno se je prodajalec v?tel pri ceni, ker mi je danes prijavil tudi nekje 7e, pa je pol kmal pre?altal v drugo :hudicek: ). Sedaj so cca 20e navadne in nekje podobno tudi tiste za LPG. Mogo?e bo treba kdaj group buy ebay. :aaaaa:

lp :cheers:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CVETI!
Napisano

to je okoli ?ipe a ne?Na tvojem mestu bi zbrusil in o?istil rjavino in pobarval. seveda to naredi na obeh straneh da bo identi?no ;)

al pa ?e drugo stran pusti? da zrjavi :vskalo:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6, 1.9, 2004 - tepih
Napisano

Yo,

A kdo ve, kje bi ugodno nabavil tepihe zanjo? So ?e obstoje?i precej zdelani ... :blink:

Thanks!

kaj pa ?e ti jih kak?na stara mama se?trika? :harhar:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mehanik,cukanje
Napisano

Jst sm z LPG ?ist zadovoljen. Od septembra lanskega leta imam povrnjenih cca 40% vlo?ka. Sm opa?am pa ob?asno veliko porabo. Ups, sebe ne smem zravn ?tet. :vino:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic Mazd - pregled karoserije
Napisano

NE !

samo ?e vozi? na poobla??eni servis...

[/quote

kokr si reku.

sem preveru na AC cosmos, pa na MMS, in moja baje nima te pizdarije za rihtat (preverjo po ?t. karoserije). sm na MMS mi je djau , ?e bi imel za rihtat bi ?ez prste pogledal in popravl in n? kompliciral ker ga ne vozm na mazda servis. :rispekt:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava kabinskega filtra mazda 3
Napisano

?e ga menja? na vsake 20000-25000km, oz dve leti je ?ist vredu.

Ali lahko doda? sliko navodil iz filtra?

evo slike. drga? pa glej link, pa kokr sm reku, ne rab? predala vn cukat.

post-1627-1261768101_thumb.jpg

post-1627-1261768364_thumb.jpg

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava kabinskega filtra mazda 3
Napisano

po dolgem odla?anju je bilo v slabi urci vse po?timano. prajs pa 23e pa moja malenkost.

na kolk cajta pa vi menjate filtre? pr men je bil zdej prvi?, pa je avto letnik 2004 in 75k prevo?enih. :bravo:

v filtru je bila tudi slika za postopek menjave. ?e en link:

sm predala ne rabte ven jemat!

post-1627-1261661246_thumb.jpg

post-1627-1261661402_thumb.jpg

post-1627-1261661496_thumb.jpg

post-1627-1261661636_thumb.jpg

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?obe za pranje vetrobranskega stekla
Napisano

Mogo?e kdo ve a obstajajo kak?na aftermarket varianta ?ob z el. ogrevanjem?

V?eraj zve?er sem opravil kompletno pot na primorsko in pono?i nazaj brez pranja vetrobrana. :( . V posodi je bila me?anica koncentrata in vode pol/pol, potem sem uspel dolit ?e 2,5 l koncentrata do -40° (ve? ni ?lo not). ?obe so se odmrznile - verjetno, ker je avto stal na mestu in motor v prostem teku - in skoznje sem spustil precej teko?ine da naj bi "bogatej?a" me?anica napolnila vode. Bil sem prepri?an da bo od tam naprej vse OK, pa je stvar pri vo?nji spet takoj zamrznila :angry: .

Kje so ?asi, ko avti ?e niso imeli zvo?ne izolacije in je bila hauba vedno topla od motorja.

lp M

Kaj dobi? ko dela? ?pricar? Bolj?i cvi?ek al bolj?o radensko?

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

airbeg - kontrolna lu?ka
Napisano

Sem lastnik mazde 6. Poleti (teden po preteku triletne garancije) mi je zasvetila kontrolna lu?ka airbega. Odla?al sem z obiskom servisa, danes sem bil pri njih zgodilo pa se je naslednje:

Z ra?unalnikom niso mogli ugotoviti okvare, predlagali so mi, da zamenjajo akomulator, ki da je kriv za to, da sveti lu?ka. Pla?al sem akomulator in delo (150 ?), ?al pa lu?ka ?e vedno sveti. Krivda naj bi bila v sovoznikovem varnostnem pasu. Ko ga bodo menjali (okoli 400 ?) bo zadeva urejena.

?e ne menjam pasov (so mi rekli), lahko ob karambolu zataji sovoznikova vre?a. (servis je uradno Mazdin)

Mi lahko pomagate?

Imel sem tak problem na trojki. Pr men se je na?igala lu?ka samo ob slabem vremenu. Napaka je bila v senzorju trka na ?elni strani. Je pa serijska napaka na mazdi 3 sm ne vem do katerga letnika (ni zalit).

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka
Napisano

Zanimivo da se mi na vsake 3 mesece pri?ge oran?na lu?ka poleg ?rke E, potem brez kakega razloga ugasne.

Ima idejo zakaj se mi to dogaja ? ?zmeden?

?rn humor :ninja:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.