Mazdina precej ?ibka to?ka so dejansko zavore, tako da ?e ti jih bodo menjali pod garancijo, se ti vsekakor spla?a to izkoristit, da potem v nadaljevanju ne bo morebitnih te?av in sanacijah le-teh verjetno samopla?ni?ka.
Ko omenja? Katrco - R4, a si prepri?an, da sploh ima diske? Ker njen sodobnih VW Hro?? ima namre? na vseh kolesih takoimenovane bobne.
Spo?tovani!
Saj ne da bi polemiziral, ampak tudi VW Hro?? je imel diske, seveda ne vsi modeli, ampak le "premium" model!
?e davnega 1967 je imel tip 1500 (verzija za Evropo) vgrajene spredaj diske in dvokro?ni zavorni sistem.
Zanima me, kak?no toleranco lahko ?e vzamem pri ETju. Predpisane so ET 45, ogledane pa imam ET 42. to pomeni, da je plati??e za 3 mm bolj noter k sredini vozila umaknjeno kot pri ET 45, dr?i? To je verjetno ?e bolj?e, saj ti manj peska pragove, res pa da nekoliko zmanj?a ?irino kolotekov.
Drug problem je potem obseg sredinske luknje. Teh podatkov nikjer ne najdem....
Mnenja?
Gustav!
Spodaj je link, ki ti bo pomagal pri odlo?itvi.
Sam bo? videl kaj vse so parametri, na katere mora? paziti pri izbiri. ET je le eden izmed njih. Previdno, ?e kupuje? za nov avto. Ve?, zavarovalni?arji ti znajo ob morebitnem neljubem dogodku izpodbijat izpla?ilo, ?e ni avto opremljen s homologirano opremo.
Drage Kolegice in Kolegi Foruma?i, Mirage in Zmaj!
Da ne bo preve? nenatan?nih odgovorov ?e na na?em Forumu, dodajam spodnji zapis.
Mirage:
S podatki, ki si jih navedel lahko na spodnjem linku ugotovi? obstje?e in novo stanje, ?e bo? vpisal podatke. Seveda mora? vedeti oz vpisati tudi dimenzijo pnevmatik.
Tudi grafi?no ti prika?e, kako vpliva na odmik od podvozja in roba blatnika ?irina pnevmatike, ?irina plati??a in ET!
Ali je normalno da pri M6 karavan 105 kW pri 175000 km crkne kolesni le?aj? ?e nekaj ?asa se, ko zavijam sli?i na desni strani, v?eraj pa sem bil na tehni?nem, kjer je potrdil mojo domnevo, da ima sprednji desni le?aj zrak.
Koliko stane nov le?aj in kako hitro je to potrebno zamenjat?
Kolega!
Mislim, da nisi dobil ?e odgovora, kje in kaj kupiti.
Ne bom delal reklame......zato ti bom povedal, kje in kaj sem kupil jaz!
SKF (mnogo ve?ja je verjetnost da je material "ta prav" kot pri ?ungalunga imenih),
Malo zgodovine na Mazdi 6, GG, 2007, diesel,...... Utripala je lu?ka za motor + zdrs.......nato pa v servisni program! Na OBD je pokazalo da je odpovedala Lamda sonda. Ker sem hotel sam zrihtati sem iz Anglije na hitro kupil lambdo DENSO DOX-0360, ki je popolni ekvivalent RF7N188G1!
To je lamda za M5 z dizelskim motorjem!
Utreza tudi RF7J188G1!!!
Pred menjavo na mojem ?e dvignjenem vozilu smo ugotovili napako na konektorju. Zamenjava sonde sploh ni bila potrebna !!!
Da sonda (nova, nerabljena, zapakirana) ne le?i doma jo ponudim kolegom iz foruma.
Administratorja prosim, da temo pusti v tej rubriki, saj je v moji ponudbi bolj tehni?na pomo? (podatki) kot pa ?elja po finan?nem efektu. Rad bi le pokril nabavne izdatke, zato o ceni ne bi pisal ni? oz. bi s zainteresiranim to dogovoril preko ZS.
Mislim, da je bilo ?e ve?krat omenjeno, da je v Novi Gorici nasproti OBIja mo?i?ek, ki jih obnavlja za sme?no nizko ceno. Vse amortizerje, tako tiste na kolesih kot tiste za vrata in ne vem kaj ?e vse...
Re: Sivka
Tantadruj.....ta ne bo pravi........je mo? povedu, da plinskih vzmeti pa ne popravlja......
Glede na algoritem, ki ga ima Mazda za ?i??enje saj (v izpu?nem taktu vbrizga dodatno gorivo da narastejo temperature v izpu?ni cevi in za?ge trde delce) bi po poje moralo pomagati spremljati stanje cikla!
V levem ?arometu se mi je nekako zamaknila le?a ?arometa. To na cesti sicer ni mote?e. Tudi snop je normalen. Pa vendar me moti da se vidi da je le?a zamaknjena. Je ?e kdo imel tak problem in kak?na je najhitrej?a re?itev preden se lotim razdiranja okoli lu?i.
Pozdravljen!
Zgleda precej neugodno! Daj razpi?i se malo,kaj je bil pa vzrok za tak?en pome?ik japonske GG lepotice!
Moja mi samo hrbet greje, ?e jo na pravo mesto pritisnem (ha ha - gretje sede?ev) mi?ikala mi pa ?e ni (in upam, da tudi ne bo). Zato me pa zanima ali si kam zadel, brskal po motornem prostoru ali je ?lo v maloro iz ?istega mira!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolegi, Kolegice
Ob?asno sem, kot veleva navodilo v
http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm
kalibriral ?obe na Mazdi 6, GG, 2007 89Kw. Ob?utno je motor lep?e tekel, ti?e, mirneje....
V zadnjem obdobju (ca 2 meseca) pa nikakor ne uspem spro?iti postopka.
Ali je mo?no, da .....pojma nimam, kaj bi lahko bilo krivo.
Lepo prosim za va?o pomo?, namige predloge, morda tudi asistenco.
Mi prosim opi?ete, kako bi to lahko ?e naredil?
Lp Active
Povezava za deljenje
Deli na druge strani