Skoči na vsebino
Mazda5 - menjava brisalcev
Napisano

Lep pozdrav

zanima me, ali je potrebno pri Mazda5 zamenjati komplet zadnji brisalec, ali samo metlice? Spra?ujem zato, ker sem sli?al ?e obe verziji odgovora, tako da bi rad to razjasnil.

a ve kdo za dobre brisalce za malo celo (?eprav vem, da je malo denarja malo muzike)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

a ni en tudi v Tacnu, tam pri uni biv?i diskoteki, k so une punce umrle... par hi? pred to diskoteko? par let nazaj vem da je tam bil, ko sem na svojo opelco dal snemljivo kljuko, je pa vse naredu v dobri uri, pa homologacijo so tud oni uredil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrsta stekla
Napisano

LP

Sej ne vem, ?e spada glih v to rubriko, ampak, ker je tehni?no vpra?anje, naj bo tukaj

zanima me, ali ima mazda5, letnik 2008, spredaj atermi?no steklo (kao prepu??a manj UV ?arkov) ali samo tonirano steklo (tovarni?ko temnjeno)..

namre? odlo?am se za GSP navigacijo, pa baje atermi?no steklo lahko ovira signal do satelita

bil bi zelo vesel hitrega odgovora.

hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.