Aha, torej v ?estko gre castrol slx ali pa MAZDA DEXELIA DPF 5w30.(Sem te?ko razbral, ker eni sploh ne pi?ejo o tisti stari, zaradi katere je bila tema odprta!!!!!).
Kje se pa da dobit to olje(MAZDA DEXELIA DPF 5w30)? Pa ?e kdo ve, koliko stane?
Hvala za odgovor.
Po mojih intenzivnih in obse?nih raziskavah - za Mazdo 6 CD je (razen Dexelie) pravo edino tole:
Ne, ne, to pa me ne more? nagnit, ker smo ene slikice ?e vidli, pa so bile ....sedaj bi bile ?e dosti bolj?e, ker je bolj toplo in ne rabi? toliko graderobe
H in C tudi moja nima :ne vem: pa koli?ino olja mi ka?e samo na eni strani (kjer so oznake) druga stran je kao suha (razen ?isto spodaj) - enako kot pri tebi Ally ... :ne vem:
Moja prej?nja 6-ka (ima jo sedaj sosed) ima 138.000 km pa ?e vse original diske, plo??ice pa so zamenjane in montirane so originalne ....cviljenja ni bilo in ga ?e vedno ni, edino malo tresejo (pri veliki hitrosti in mo?nem zaviranju)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In med nami ima MPS ... kdo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani